Calendis Business – o soluție oferită antreprenorilor-clienti ai Bancii Transilvania la lansarea BT Store

21 Aug 2018

Banca Transilvania a lansat BT Store, o platformă cu soluții complementare bankingului care ajută antreprenorii în managementul afacerii lor și care sunt disponibile clienților BT cu diverse discounturi.

Calendis Business – o soluție oferită antreprenorilor-clienti ai Bancii Transilvania la lansarea BT Store

BT Store prezintă în momentul de față 10 soluții dedicate IMM-urilor: Smart Bill, Bluegento, eJobs, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, REGnet, DocAv, iFactor și, bineînțeles, Calendis Business.

Calendis Business este aplicația completă de programări și management care ajută antreprenori, administratori, specialiști și recepționeri din domenii de activitate diverse să devină mai eficienți în activitatea lor.

Prin funcționalitățile variate și simplitatea folosirii lor de către oricine, Calendis Business se integrează în rutina zilnică a persoanelor implicate în programarea clienților, în comunicarea cu ei și în monitorizarea activității businessului, făcând toate aceste procese mai ușoare și mai rapide.

Clienții BT care accesează Calendis Business prin intermediul BT Store și își creează cont de business beneficiază de toate funcționalitățile aplicației gratuit timp de 6 luni.

Una dintre cele mai apreciate funcționalități ale aplicației Calendis Business este trimiterea automată a notificărilor, sub formă de SMS-uri și e-mailuri, care le amintesc clienților de programările lor și de detaliile acestora.

O parte dintre antreprenorii care folosesc Calendis Business pentru managementul programărilor și activității au declarat că notificările SMS reduc semnificativ numărul clienților care întârzie la programări sau care uită de acestea și nu mai vin.

Clienții BT au 600 SMS-uri gratuite la crearea contului Calendis Business pentru a testa eficiența notificărilor automate și a vedea avantajele pe care acestea le aduc businessurilor lor.

Află mai multe despre Calendis Business pe pagina dedicată de pe BT Store sau pe website-ul aplicației și urmărește soluțiile pentru managementul afacerii care vor continua să apară pe BT Store.

Calendis este aplicația completă de programări pentru businessul tău.

Calendis este o platformă de programări online flexibilă și ușor de folosit care eficientizează procesele de business, de la programarea fiecărei întâlniri cu clienții tăi până la monitorizarea și raportarea eforturilor tale și ale angajaților tăi.

Ajutându-te să reduci timpul pierdut pe diverse sarcini administrative și să crești eficiența diferitelor procese din cadrul business-ului tău, Calendis este o investiție profitabilă atunci când platforma este folosită corect.

Calendis are următoarele funcționalități:

  • Calendar pentru programări organizate, rapid și ușor de gestionat
  • Notificări SMS și email legate de programări trimise clienților
  • Rapoarte pe diverși indicatori de performanță ai businessului tău
  • Bază de date în care introduci informații despre clienții tăi
  • Funcționalitate de trimitere a email-urilor promoționale
  • Opțiunea de a le permite clienților să se programeze online la serviciile tale

 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul