Cum arată săptămâna pentru businessurile și utilizatorii Calendis

06 Sep 2018

Am analizat săptămânile ultimului an în perioada august 2017 – august 2018 comparând numărul de programări pentru fiecare zi din săptămână. Aceste informații ajută managerii de businessuri să-și aloce mai bine resursele și să-și ajusteze programul în funcție de cerere. Fiecare domeniu are o evoluție proprie așa că haideți să le vedem pe rând.

Cum arată săptămâna pentru businessurile și utilizatorii Calendis

Luni și vineri, zile de vârf pentru serviciile de înfrumusețare

Pentru serviciile de înfrumusețare ziua în care clienții își fac cele mai multe programări este ziua de luni, cu un total de peste 20.000 de programări. Un nou început de săptămână pune pe agenda utilizatorilor Calendis și modul în care ei doresc să arate. Platforma de programări online sau aplicația mobilă, disponibilă pe AppStore și Google Play, ne ajută să facem o programare într-un timp extrem de scurt (în jur de un minut).

În schimb ziua în care se fac cele mai multe vizite (programări efectuate) la coafor, barbershop sau cosmetică este ziua de vineri. E absolut normal deoarece weekendurile sunt rezervate evenimentelor de diferite tipuri. Fie că e vorba de o nuntă, o recepție, un festival sau un eveniment business, utilizatorii Calendis țin la aspectul lor și investesc timp în servicii de înfrumusețare. De asemenea această creștere pe final de săptămână indică faptul că timpul petrecut la aceste servicii poate fi privit ca un timp alocat relaxării. Poți afla aici despre câteva provocări în a gestiona un business în domeniul beauty și cum Calendis Business te ajută să le rezolvi.

Începutul săptămânii e dedicat sănătății

Serviciile medicale beneficiază de o dinamică ușor diferită. Ziua de luni este dedicată planificării investigațiilor medicale, totalizând 25.000 de programări. Aparent începutul săptamânii e alocat pentru organizare atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

În ceea ce privește programările efectuate, vizitele la medic sunt distribuite destul de uniform de luni până joi, numărul de programări pe zi fiind în jur de 21.000.

O astfel de informație este utilă pentru cabinetele medicale pentru că pot să-și ajusteze programul de lucru și să facă față când numărul vizitelor crește semnificativ. Calendis Business ajută cabinetele medicale eliberând recepția de telefoane și permițându-i să aloce timp și atenție sporită pacienților programați. Aici găsești 5 idei pentru gestionarea timpului tău ca medic și cum Calendis te poate ajuta.

Sportul e o activitate pentru toată săptămâna (dar mai ales în weekend)

Utilizatorii Calendis care-și fac programări pentru activități sportive au două zile dedicate planificării. Luni și vineri sunt zilele favorite pentru programări, o treime din totalul programărilor fiind făcute în aceste zile.

Utilizatorii Calendis preferă activitățile sportive în weekend și există diferențe semnificative când comparăm numărul de programări efectuate în weekend cu cele efectuate luni. Sâmbătă și duminică adună fiecare cu 25% mai mulți amatori de sport decât ziua de luni în sălile de fitness și terenurile din bazele sportive.

Începând cu ziua de marți se observă o creștere constantă a numărului de programări dovedind că și oamenii cu un program aglomerat își dedică timp pentru sport și relaxare.

Aceste informații sunt de ajutor managerilor de baze sportive și săli de fitness pentru a stimula vizitele în perioadele neîncărcate. Calendis Business permite definirea de abonamente, inclusiv pentru perioade ale zilei sau zile specifice din săptămână. Aici poți afla mai multe despre această funcționalitate.

Fie că e vorba de fidelizarea clienților sau de management mai eficient în perioadele aglomerate,Calendis Business oferă aceste funcționalități și informații businessurilor care-și doresc o relație exemplară cu clienții și un nivel scăzut de stres pentru specialiștii lor.

Calendis este aplicația completă de programări pentru businessul tău.

Calendis este o platformă de programări online flexibilă și ușor de folosit care eficientizează procesele de business, de la programarea fiecărei întâlniri cu clienții tăi până la monitorizarea și raportarea eforturilor tale și ale angajaților tăi.

Ajutându-te să reduci timpul pierdut pe diverse sarcini administrative și să crești eficiența diferitelor procese din cadrul business-ului tău, Calendis este o investiție profitabilă atunci când platforma este folosită corect.

Calendis are următoarele funcționalități:

  • Calendar pentru programări organizate, rapid și ușor de gestionat
  • Notificări SMS și email legate de programări trimise clienților
  • Rapoarte pe diverși indicatori de performanță ai businessului tău
  • Bază de date în care introduci informații despre clienții tăi
  • Funcționalitate de trimitere a email-urilor promoționale
  • Opțiunea de a le permite clienților să se programeze online la serviciile tale

 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul