Despre WEBESHOP Extra 4.0

Varianta de top Webeshop vine dotata cu plata online cu card-ul, blog, fisiere pentru cele mai populare agregatoare de oferte si creatia grafica a bannerelor animate.

Va propunem o licenta software creata integral de noi pentru nevoile pietei romanesti de eCommerce si dezvoltata pe parcursul a 8 ani de experienta in domeniu.

Pentru a va bucura de propriul dvs. magazin online, platiti o singura data, la achizitionarea software-ului.

Licenta nu trebuie reinnoita periodic, nu exista taxe lunare sau anuale. Odata realizat, magazinul va apartine si va puteti folosi de el pe o perioada nelimitata.

Creare interfata grafica personalizata

Linii si culori vor insufleti magazinul si vor seduce vizitatorul.

Interfata grafica vorbeste despre specificul afacerii si despre valorile care va definesc si va diferentiaza pe piata.

Specialistii nostri in web-design dedica 10 ore realizarii unui concept grafic care sa corespunda asteptarilor dvs. si conform cu domeniul de activitate al magazinului.

4 slide-uri pentru superbannerul animat + 2 bannere laterale

Cunoastem rolul pe care o buna strategie de marketing il poate juca in succesul unei afaceri si importanta bannerelor ca instrument de promovare.

Slide-urile pot contine informatii care pun in valoare avantajele competitive cu care veniti pe piata (promotii/ reduceri de preturi, noutati, conditii avantajoase de transport, etc.).

Designerii nostri se vor ocupa de crearea grafica a celor 4 slide-uri, cat si a bannerelor laterale, avand in vedere identitatea vizuala a brand-ului dvs.

Instalare si configurare Webeshop

Dupa definitivarea interfetei grafice, echipa noastra se va ocupa de "asamblarea pieselor": instalarea, configurarea si testarea cu produse demo.

Acest proces incheiat, va predam cheile magazinului, iar dvs. nu trebuie decat sa incarcati produsele si puteti incepe sa vindeti.

Blog atasat magazinului online

Blogul e un instrument mai personal de comunicare cu potentiali clienti si de promovare a afacerii.

Aici puteti posta articole informative care privesc domeniul in care activeaza magazinul, descrieri ale produselor oferite, anunturi despre promotii, noutati, concursuri.

Articolele se indexeaza rapid in motoarele de cautare si inlesnesc atragerea clientilor spre magazinul online. Blogul are aceeasi tema grafica ca magazinul, astfel incat tranzitia din blog in magazin va trece neobservata de utilizator.

Compatibil cu cele mai importante agregatoare de oferte

Inca o cale de a face cunoscute produsele si serviciile magazinului dvs., Webeshop Extra vine dotat cu aplicatii care permit agregatoarelor de oferte sa-si actualizeze baza de date in functie de produsele si serviciile care se regasesc in baza de date a magazinului.

Cand schimbati un pret, stergeti sau adaugati un produs, agregatoarele de oferte vor primi aceasta informatie si se vor actualiza automat.

Agregatoarele de oferte prezinta avantajul de a va promova afacerea cu costuri mici si sunt utile deoarece multi internauti iau decizia de cumparare dupa ce compara mai multe oferte.

Configurare Google Webmasters Tools

Acest serviciu accelereaza indexarea datelor din magazinul nou-infiintat.

Aplicatia Webeshop este optimizata intern pentru motoarele de cautare.

Pentru ca aceasta sa se indexeze in primele pozitii ale motoarelor de cautare este necesar sa aveti cat mai multe link-uri de calitate.

Implementare plata online cu cardul

Webeshop Extra este dotat cu un modul care accepta plati online prin procesatorii de carduri agreati (PayU si EuPlatesc).

Parteneriatele cu PayU si EuPlatesc asigura conditii avantajoase de inrolare a platii pentru clientii Webecom - nu exista taxe lunare sau de deschidere a contului, iar comisioanele sunt mai mici.

Plata cu cardul are avantajul imediat de a permite incasarea banilor in avans sau din afara tarii.

De asemenea, posibilitatea de a face plati online sporeste credibilitatea magazinului si inspira incredere clientilor.

Asistenta si suport tehnic online

Daca apar probleme cu functionarea aplicatiei dupa predarea platformei, site-ul a fost atacat de virusi sau pur si simplu aveti nelamuriri in legatura cu utilizarea platformei de magazine online, echipa Webecom va interveni pentru solutionarea oricaror inconveniente.

Asistenta se face online si e gratuita in primele 12 luni.

Beneficiaza de suport tehnic pe VIATA

Daca alegeti serviciile noastre de gazduire, asistenta si suportul tehnic va sunt oferite gratuit, pe viata!

Mai mult, la orice magazin Webeshop achizitionat, beneficiati in primul an de 50% reducere la serviciile de gazduire.

Termen de realizare: 14 zile lucratoare

Modalitate de plata: 50% avans, 50% la 7 zile dupa finalizarea magazinului

 

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru WEBESHOP Extra 4.0

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația WEBESHOP Extra 4.0 completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Alte aplicații software similare