Descriere

Webecom este o companie infiintata in anul 2005 cu capital privat 100% romanesc.

Scopul nostru este de a sustine si dezvolta comertul online pe piata noastra locala.

De-a lungul timpului, ne-am specializat si diversificat pentru a furniza servicii complete de comert online.

Devenind client Webecom, puteti beneficia de servicii de gazduire, realizare magazin online, creatie grafica pentru print/web, fotografie de produs, publicitate online si consultanta de Marketing / IT&C.

Pentru sustinerea afacerilor ce se afla la inceput de drum, Webecom a dezvoltat un sistem de parteneriate ce ofera numeroase gratuitati.

Cu o experienta de peste 8 ani, echipa noastra a realizat 370 de magazine online, gestionand conturile a peste 400 de companii care au solicitat serviciile noastre de marketing online si IT&C.

Echipa noastra este compusa din persoane specializate in Webdesign, Grafica, Retelistica, Marketing, Comert, Sociologie. Toti angajatii si colaboratorii nostri sunt recompensati direct proportional cu performantele pe care le obtin.

Misiunea WEBECOM este de a încuraja oamenii să comunice rapid, să muncească eficient, să dezvolte afaceri prospere pe fundamente reale, poziţionând în centrul atenţiei consumatorul.

Zi de zi analizăm nevoile pe care le au clienţii noştri. Succesul clienţilor noştri înseamnă succesul nostru!

Aplicațiile companiei Webecom

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Webecom

Webecom lanseaza a IV-a generatie a platformei de magazin online Webeshop

Webecom isi propune inovarea pietei de e-commerce prin lansarea unei variante imbunatatite a platformei de magazine online Webeshop. Sub deviza „Solutia e-commerce potrivita pentru afacerea ta”, noua generatie de magazine online se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii care isi propun sa isi optimizeze procesele de vanzare si promovare in mediul online. Platforma de magazine WEBESHOP reprezinta un produs software, dezvoltat si imbunatatit in mod permanent. „In cei opt an

Citește tot