Webecom lanseaza a IV-a generatie a platformei de magazin online Webeshop

07 Nov 2013

Webecom isi propune inovarea pietei de e-commerce prin lansarea unei variante imbunatatite a platformei de magazine online Webeshop. Sub deviza „Solutia e-commerce potrivita pentru afacerea ta”, noua generatie de magazine online se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii care isi propun sa isi optimizeze procesele de vanzare si promovare in mediul online.

Platforma de magazine WEBESHOP reprezinta un produs software, dezvoltat si imbunatatit in mod permanent. „In cei opt an

Webecom lanseaza a IV-a generatie a platformei de magazin online Webeshop

Centrul de greutate al noii versiuni consta in posibilitatea de a scoate mai bine in evidenta produsele printr-o serie de noi imbunatatiri si adaugiri precum: utilizarea unei galerii foto HD, un editor multimedia care faciliteaza inserarea de clipuri de pe Youtube, introducerea unor noi tooluri pentru zona de procesare a comenzilor care permit corelarea directa si imediata cu modulul de stocuri. De asemenea, analiza traficului pentru fiecare magazin in parte este mult mai completa si mult mai usor de urmarit prin compatibilizarea cu serviciul Google Analytics Ecommerce.

Disponibil in 3 pachete de servicii, platforma Webeshop poate fi livrata la un pret de 149E+TVA pentru varianta Start-Up, versiunea Standard sau Extra fiind livrata cu indentitate vizuala personalizata de catre designerii Webecom, incepand cu 299E+TVA.

Pentru fiecare versiune, este asigurat suport tehnic pentru 12 luni sau pe viata, daca serviciul de gazduire este asigurat de catre Webecom.

Despre Webecom:

Fondata în 2005, agentia Webecom furnizeaza soluții specializate de comert online, in special pentru piata romaneasca.

In opt ani de activitate, Webecom a construit platforma de magazin online Webeshop, pe baza careia s-au dezvoltat peste 330 de afaceri online.

Clientii Webecom beneficiaza de o gama completa de servicii digitate: gazduire, creare de magazine online, design grafic pentru web & print, fotografii de produs.

Webecom este o companie infiintata in anul 2005 cu capital privat 100% romanesc.

Scopul nostru este de a sustine si dezvolta comertul online pe piata noastra locala.

De-a lungul timpului, ne-am specializat si diversificat pentru a furniza servicii complete de comert online.

Devenind client Webecom, puteti beneficia de servicii de gazduire, realizare magazin online, creatie grafica pentru print/web, fotografie de produs, publicitate online si consultanta de Marketing / IT&C.

Pentru sustinerea afacerilor ce se afla la inceput de drum, Webecom a dezvoltat un sistem de parteneriate ce ofera numeroase gratuitati.

Cu o experienta de peste 8 ani, echipa noastra a realizat 370 de magazine online, gestionand conturile a peste 400 de companii care au solicitat serviciile noastre de marketing online si IT&C.

Echipa noastra este compusa din persoane specializate in Webdesign, Grafica, Retelistica, Marketing, Comert, Sociologie. Toti angajatii si colaboratorii nostri sunt recompensati direct proportional cu performantele pe care le obtin.

Misiunea WEBECOM este de a încuraja oamenii să comunice rapid, să muncească eficient, să dezvolte afaceri prospere pe fundamente reale, poziţionând în centrul atenţiei consumatorul.

Zi de zi analizăm nevoile pe care le au clienţii noştri. Succesul clienţilor noştri înseamnă succesul nostru!

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt greșelile comune în Automatizare și cum pot fi evitate?

Pe măsură ce companiile se bazează tot mai mult pe tehnologie, rolul automatizării devine mai important ca niciodată. Aceasta a revoluționat modul de operare a multor afaceri, iar beneficiile sale sunt recunoscute la nivel mondial în...

Citește articolul
Softlead

Semnătura electronică calificată la distanță a certSIGN este nativ integrată cu Adobe Acrobat Sign

certSIGN, companie românească de IT&C și un important producător de soluții criptografice din România, anunță integrarea Paperless – serviciul de semnătură electronică calificată la distanță al companiei –...

Citește articolul