Despre liveBill

Oricare este necesitatea ta, liveBill este solutia de care ai nevoie. De la simple emitere de facturi si chitante punctuale, printr-un singur click, la gestiunea avansata si forecasting-ul stocurilor, totul iti este la indemana printr-un singur click.
De ce sa pierzi timpul tau sau al angajatilor invatand aplicatii dificil de utilizat sau emitand facturi repetitive una cate una ? De ce sa afectezi bugetul companiei cumparand aplicatii si module care nu iti sunt necesare? Acum poti avea propria aplicatie dedicata, ce foloseste doar modulele si componentele de care ai nevoie, pe care le poti selecta sau deselecta in timp real. liveBill iti este la indemana pe calculator, tableta sau smartphone, cu o interfata prietenoasa si usor de folosit.
Vrei sa vezi evolutia companiei tale? Nimic mai simplu! Cu ajutorul liveBill ai acum un sistem dezvoltat special ce iti permite sa vezi evolutia vanzarilor, a clientilor si a stocurilor, ce permite un nivel de granularitate extraordinar. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi liveBill.

Productivitatea unei companii reprezinta productia maxima ce poate fi obtinuta de companie intr-o perioada de timp fixa, cu angajatii curenti respectand specificatiile de calitate. Pentru a maximiza productivitatea poti fie sa fii un manager si sa te bazezi pe hartii sau sa fii un leader si sa te folosesti de tehnologie pentru a conduce.
liveBill este solutia care iti ofera o imagine completa si reala asupra companiei tale si te ajuta sa iei decizii inteligente si concrete, dar care te ajuta sa economisesti timpul irosit al angajatilor tai.

Modul de dezvoltare precum si tehnologiile utilizate de catre dezvoltatori iti permit sa accesezi aplicatia de pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, laptop sau PC) cu orice sistem de operare instalat (Windows, Linux sau IOS) si din orice locatie daca exista conexiune la internet). Aceste modalitati de accesare se pot customiza in functie de necesitatile fiecarui client conform necesitatilor. Autentificarea in cadrul aplicatiei se face cu ajutorul unui nume de utilizator si parola unice, iar criptarea datelor se face la nivel de cod cu ajutorul algoritmului MD5. Aceste masuri de securitate au fost luate pentru a oferi siguranta si integritatea datelor tale.

Aplicatia a fost dezvoltata cu o interfata prietenoasa si usor de folosit, similara sistemului de operare Windows 8, pentru a permite personalului companiilor o migrare uosara si pentru a scadea timpul de implementare si adaptare.
Datorita structurii modulare si a arhitecturii, liveBill permite atat interconectarea cu aplicatiile live CRM si liveHRMS, precum si cu functionalitati cum este modulul pentru management-ul fluxului de productie sau pentru lucrul cu numerar. De asemenea el poate fi interconectat cu magazinul tau online, cu casa de marcat si cu cititorul de coduri de bare, sau cu alte aplicatii din cadrul companiei tale, daca ele permit. Astfel tu poti avea o imagine completa si in timp real asupra companiei, indiferent de domeniul de activitate si la orice nivel de granularitate a informatiei.

Rapoartele inteligente generate de aplicatie pot fi customizate conform necesitatilor si pot fi vizualizate atat in format tabelar cat si grafic in functie de necesitati.

liveBill permite configurarea de avertismente pentru diferite evenimente (de la depasirea termenului scadent al unei facturi, la zilele de nastere ale clientilor), facilitate ce va permite sa urmariti incasarile si platile, sa va programati intalnirile sau sa fidelizati clinetii.
Stim ca pentru companiile cu foarte multi clienti emiterea facturilor reprezinta un timp pierdut si angajati ce executa sarcini repetitive. Datorita modulului de facturare recursiva si automata liveBill emite facturile recurente la data prestabilita oferind utilizatorilor un raport detaliat legat de data emiterii facturilor si de momentul in care ele au fost deschise de clienti.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Galerie

Solicită un demo pentru liveBill

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația liveBill completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!