Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația liveBill completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Elefterescu Complete Solutions S.R.L.-D.

ECS Oricare este necesitatea ta, liveBill este solutia de care ai nevoie. De la simple emitere de facturi si chitante punctuale, printr-un singur click, la gestiunea avansata si forecasting-ul stocurilor, totul iti este la indemana printr-un singur click.  De ce sa pierzi timpul tau sau al angajatilor invatand aplicatii dificil de utilizat sau emitand facturi repetitive una cate una ? De ce sa afectezi bugetul companiei cumparand aplicatii si module care nu iti sunt necesare? Acum poti avea propria aplicatie dedicata, ce foloseste doar modulele si componentele de care ai nevoie, pe care le poti selecta sau deselecta in timp real. liveBill iti este la indemana pe calculator, tableta sau smartphone, cu o interfata prietenoasa si usor de folosit.