Zitec a devenit Google Cloud Premier Partner, cel mai înalt nivel din cadrul parteneriatului Google Cloud

27 iulie 2020

Noul statut se datorează mai ales proiectelor dezvoltate pe piața locală, în cadrul cărora Zitec implementează cu succes soluții Google Cloud pentru creșterea rezultatelor în business.

Zitec a devenit Google Cloud Premier Partner, cel mai înalt nivel din cadrul parteneriatului Google Cloud

Începând cu luna iulie 2020, Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, a devenit Google Cloud Premier Partner, cel mai înalt nivel destinat partenerilor care au demonstrat agilitate și performanță în implementarea soluțiilor Google Cloud. În ultimii 2 ani, Zitec a dezvoltat un program de colaborare solid împreună cu Google Cloud, urmărind creșterea impactului în business pentru clienții Zitec cu ajutorul serviciilor cloud, facilitarea accesului la tehnologii și soluții de ultimă generație, dar și specializarea echipei Zitec prin parcurgerea unor programe intensive de training în domenii precum Cloud Architecture, Data Engineering și Network Engineering.

Alături de experiența recunoscută în utilizarea soluțiilor cloud încă din anul 2007, titlul de Google Cloud Premier Partner completează parteneriatul început în anul 2018, perioadă în care Zitec a demonstrat capacitatea de a folosi produsele Google Cloud pentru a dezvolta soluții inovatoare și noi oportunități pentru clienții săi, în cloud. Printre clienții Zitec care utilizează soluții și servicii Google Cloud se numără și Adore Me, o companie digital first, producător și retailer online american de lenjerie și produse vestimentare pentru femei, Vivre, cel mai mare magazin online pentru mobilă, textile și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, prezent în 9 țări, sau Instant Factoring, primul fintech românesc de factoring online.

Din echipa Zitec fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud în arii diverse precum Cloud Architecture, Data Engineering și Network Engineering, cu experiență demonstrată în implementarea soluțiilor Google Cloud în toate industriile și în medii de business diverse.

„Faptul că am devenit Google Cloud Premier Partner este o recunoaștere a experienței echipei noastre în utilizarea soluțiilor cloud de-a lungul timpului. Încă din 2007, am fost printre primele companii din România care au implementat soluții cloud pentru clienți, oferindu-le acestora servicii inovatoare și noi oportunități eficiente de business. Suntem mândri că din echipa noastră fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud, care au participat constant la sesiuni de training complexe și a căror experiență internațională, prin lucrul cu clienți din 20 de țări, le aduce un plus de know-how relevant și rar pe piața autohtonă”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.   

Zitec devine Google Cloud Premier Partner după ce, în anul 2017, a devenit Google Premier Partner și pentru experiența în furnizarea soluțiilor de creștere a veniturilor clienților prin servicii de digital marketing Google. Cele două titluri se alătură seriei de parteneriate strategice din ecosistemul Zitec, împreună cu Microsoft, Amazon Web Services, Adobe/Magento, platforma de soluții e-commerce în cloud VTEX și UiPath.

Zitec are o experiență de 17 ani în dezvoltarea de soluții software și servicii de digital marketing pentru clienți  din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 650 proiecte în 20 țări de pe patru continente. În calitate de Premier Partner, Zitec va continua să ofere clienților servicii de înaltă calitate în consultanță și implementarea soluțiilor Google Cloud, dar și conexiune rapidă la pulsul piețelor și la tendințele în tehnologie, la echipa de specialiști Google Cloud și la resurse actualizate de informație.

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.Zitec este una dintre puținele companii române...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Mirro este o soluție completă de performance management & HR, cu o interfață intuitivă și prietenoasă, ce poate fi accesată direct din browser și nu necesită instalare. In plus, avem cel mai rapid proces de onboarding si cel mai mic cost pe...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Gartner: Care sunt cele 4 tehnologii ce vor avea un impact semnificativ asupra e-commerce?

Potrivit Gartner, în următorii doi ani, configurația vizuală, portofelele digitale, managementul identității și accesului clienților la diverse instrumente digitale (Customer Identity and Access Management - CIAM), cât și asistenții virtuali pentru clienți (VCA) vor avea un impact ridicat asupra comerțului digital pe măsură ce adoptarea generală a acestor tehnol...

Citește articolul arrow_forward