UiPath – o nouă rundă de finanțare prin Sequoiua Capital, Accel și Capital G

19 septembrie 2018

Sequoiua Capital, Accel și Capital G aduc o nouă rundă de finanțare pentru UiPath, platforma de automatizare robotizată, compania fiind evaluată în prezent la 3 miliarde de dolari.

UiPath – o nouă rundă de finanțare prin Sequoiua Capital, Accel și Capital G

Platforma de tip RPA UiPath ajută companiile să automatizeze procesele repetitive, eficientizând activitățile recurente. Cea mai nouă finanțare obținută vine la doar 6 luni după ce UiPath anunțase că a a luat runda B de investiții, în valoare de 153 de milioane de dolari.

Fondată în România, cu birourile oficiale în NewYork, UiPath a reușit să aducă în propriul acționariat cele mai puternice fonduri de investiții din lume și din industria hi-tech. Sequoia Capital şi Capital G au condus împreună cea mai recentă finanţare a UiPath, o rundă de 225 mil. dolari care aduce finanţările totale primite de firmă la 400 mil. dolari, după investiţii de la Earlybird Ventures şi Accel partners. CapitalG este una dintre diviziile de investiţii ale Alphabet (Google), scrie WSJ.

Portofoliul de clienți UiPath include companii precum: NASA, AIRBUS, HP, DHL, Equifax, Lufthansa, Autodesk, alături de peste alte 2000 de companii din întreaga lume. Fără a oferi informații exacte, UiPath se aștaptă la creșteri cu 400 de procente pentru anul 2018, în comparație cu anul anterior, anticipând o creștere a numărului de angajați cu 300%, ajungând la 1700 de oameni în 16 țări.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe fondul unui peisaj al amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, peste jumătate dintre organizațiile europene (57%) consideră că este ușor pentru atacatori să își ducă la bun sfârșit planurile fără a lăsa vreo urmă. În plus, 79% dintre respondenți ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac – conform unui studiu[1] recent Kaspersk...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

Sistemul medical este unul dintre principalii actori ai mediului economic, poziționându-se mereu la baza piramidei nevoilor oamenilor, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice. Astfel, Softlead recomandă achiziția și implementarea aplicațiilor software dedicate, ca instrumente vitale de planificare și oferire a consultațiilor medicale la distanță....

Citește articolul arrow_forward