UiPath – o nouă rundă de finanțare prin Sequoiua Capital, Accel și Capital G

19 septembrie 2018

Sequoiua Capital, Accel și Capital G aduc o nouă rundă de finanțare pentru UiPath, platforma de automatizare robotizată, compania fiind evaluată în prezent la 3 miliarde de dolari.

UiPath – o nouă rundă de finanțare prin Sequoiua Capital, Accel și Capital G

Platforma de tip RPA UiPath ajută companiile să automatizeze procesele repetitive, eficientizând activitățile recurente. Cea mai nouă finanțare obținută vine la doar 6 luni după ce UiPath anunțase că a a luat runda B de investiții, în valoare de 153 de milioane de dolari.

Fondată în România, cu birourile oficiale în NewYork, UiPath a reușit să aducă în propriul acționariat cele mai puternice fonduri de investiții din lume și din industria hi-tech. Sequoia Capital şi Capital G au condus împreună cea mai recentă finanţare a UiPath, o rundă de 225 mil. dolari care aduce finanţările totale primite de firmă la 400 mil. dolari, după investiţii de la Earlybird Ventures şi Accel partners. CapitalG este una dintre diviziile de investiţii ale Alphabet (Google), scrie WSJ.

Portofoliul de clienți UiPath include companii precum: NASA, AIRBUS, HP, DHL, Equifax, Lufthansa, Autodesk, alături de peste alte 2000 de companii din întreaga lume. Fără a oferi informații exacte, UiPath se aștaptă la creșteri cu 400 de procente pentru anul 2018, în comparație cu anul anterior, anticipând o creștere a numărului de angajați cu 300%, ajungând la 1700 de oameni în 16 țări.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward