Tremend continuă strategia de expansiune internațională prin deschiderea unui birou în Luxemburg

21 Jan 2021

Tremend, nominalizată de Deloitte și FT1000 între cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, deschide un birou în Luxemburg, consolidându-și astfel prezența în Benelux. Extinderea reconfirmă poziția companiei ca furnizor european de tehnologie și angajamentul său strategic pentru această piață. 

Tremend continuă strategia de expansiune internațională prin deschiderea unui birou în Luxemburg

Reprezentanța Tremend din Benelux va fi coordonată de Ștefan Morcov, din funcția de Managing Director. Ștefan Morcov s-a alăturat Tremend în 2018, în calitate de Senior Partner și a fost implicat în înființarea unor noi unități de business, precum eLearning și celei dedicate sectorului public internațional. Are 20 de ani de experiență în software engineering, management și dezvoltarea de afaceri, inclusiv cu Comisia Europeană. 

„Noul birou ne va permite să fim mai aproape de clienții noștri, să le răspundem nevoilor specifice cu o abordare personalizată și o expertiză tehnică avansată. Tremend Benelux se va concentra pe proiectele Uniunii Europene, pe cele din sectorul privat, inclusiv pe industrii precum comerț, retail sau telecom. Luxemburg va face parte din strategia noastră R&D, susținând dezvoltarea de noi produse și acumularea de know-how. Suntem o organizație cu un puternic ADN tehnic și ne angajăm să menținem excelența și inovația pe toate piețele pe care operăm”, spune Ștefan Morcov, Managing Director, Tremend Benelux. 

Beneficiind de poziționarea strategică, planurile pentru biroul din Luxemburg au ca obiectiv atragerea de clienți din țările vecine precum Belgia, Franța, Germania și Olanda și extinderea business-ului în Europa de Vest, prin proiecte de transformare digitală și inovație.

Totodată, activitatea noii filiale se va concentra pe proiectele europene și cu alte instituții internaționale. În 2020, 13,5% din cifra de afaceri a companiei a provenit din proiectele semnate pentru Comisia Europeană. Pentru 2021, Tremend estimează, de asemenea, venituri de 7 milioane de EURO din această verticală.

În perioada imediat următoare, Tremend se va axa pe consolidarea noului birou în zona de delivery management, software engineering și business development. 

Tremend a fost fondată de Ioan Cocan și Marius Hanganu în 2005, pornind de la experiența acumulată în Silicon Valley. Compania a înregistrat o rată de creștere solidă, cu venituri de 20 de milioane de EURO la finalul anului 2020, având puncte de lucru în Belgia, Luxemburg, Marea Britanie, Statele Unite și două sedii în România.  

”Dezvoltarea internațională vine în mod natural cu talentul, pasiunea și expertiza echipei noastre. Continuăm implementarea, pe termen lung, a planului strategic de expansiune, de extindere pe noi verticale și în noi teritorii, prin abordarea unor domenii și produse auxiliare. Evoluția noastră recentă include parteneriate cu furnizori majori de tehnologie, cum sunt Salesforce, Microsoft și Amazon, dezvoltarea de produse noi, precum TORP, soluția noastră emblematică dedicată domeniilor financiar, bancar și telecom. Punem accent pe investițiile în dezvoltarea profesională a echipei noastre și în cercetare, în tehnologiile emergente precum IoT, Artificial Intelligence, Machine Learning și Biometrie”, menționează Marius Hanganu, Managing Partner, Tremend.

Tremend Software Consulting (www.tremend.com) este o companie de software românească cu o experiență de peste 16 ani în furnizarea de soluții software complexe care încorporează tehnologii avansate. Tremend a fost fondată de dezvoltatori de software cu experiență în Silicon Valley și are peste 600 de ingineri de înaltă calificare, care au absolvit universități tehnice de top. Cu peste 700 de proiecte complexe livrate în 19 țări de pe toate continentele și cu o echipă totală de peste 360 de persoane, Tremend a fost nominalizată de Deloitte drept cea mai rapidă companie de dezvoltare tehnologică din România și în top 50 în Europa Centrală. Tremend folosește cele mai inovatoare tehnologii ale momentului, de la AI și IoT la Blockchain.

Soluțiile dezvoltate de experții Tremend au peste 60 de milioane de utilizatori și vizează companii de frunte în industrii precum servicii bancare și finanțe, telecomunicații, automobile, servicii profesionale și medicale. S-au livrat cu succes proiecte critice pentru organizații mari și foarte mari, precum Essentra, BERD - Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, ING, Raiffeisen Bank, Orange, Vodafone, Intel, Renault, Nissan, Ford, BMW, Carrefour, First Bank, Honeywell, Netflix, Wind River, Exia, Santander, Aeroportul Atlanta, Worthpoint etc.
Activitatea curentă şi experiența relevantă este ca Tremend aderă la principiile dezvoltării agile. Principiile se aplică nu numai procesului de livrare, ci și a modului în care Tremend își organizează propriile procese interne. Abordările agile sunt cele mai potrivite provocărilor de astăzi în ceea ce privește reducerea termenelor de livrare, pentru a satisface apetitul consumatorilor pentru experiențe îmbunătățite.


Tremend are o experiență vastă în proiecte complexe care implică diverse servicii și tehnologii software:
● Aplicații mobile și mobilitate pentru întreprinderi: Android, iOS și Windows Phone;
● Soluții de gestionare a conținutului: Drupal, WordPress, sisteme CMS personalizate;
● Soluții și integrări personalizate: ERP;
● Implementări CRM : SalesForce, SugarCRM;
● Integrări și implementări de comerț electronic: Magento, Prestashop sau Drupal Commerce;
● Software personalizat folosind diverse tehnologii și platforme: Java, PHP, aplicații mobile;
● Software încorporat și automotive.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul