Descriere

Tremend Software Consulting (www.tremend.com) este o companie de software românească cu o experiență de peste 14 ani în furnizarea de soluții software complexe care încorporează tehnologii avansate. Tremend a fost fondată de dezvoltatori de software cu experiență în Silicon Valley și are peste 200 de ingineri de înaltă calificare, care au absolvit universități tehnice de top. Cu peste 700 de proiecte complexe livrate în 19 țări de pe toate continentele și cu o echipă totală de peste 360 de persoane, Tremend a fost nominalizată de Deloitte drept cea mai rapidă companie de dezvoltare tehnologică din România și în top 50 în Europa Centrală. Tremend folosește cele mai inovatoare tehnologii ale momentului, de la AI și IoT la Blockchain.

Soluțiile dezvoltate de experții Tremend au peste 60 de milioane de utilizatori și vizează companii de frunte în industrii precum servicii bancare și finanțe, telecomunicații, automobile, servicii profesionale și medicale. S-au livrat cu succes proiecte critice pentru organizații mari și foarte mari, precum Essentra, BERD - Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, ING, Raiffeisen Bank, Orange, Vodafone, Intel, Renault, Nissan, Ford, BMW, Carrefour, First Bank, Honeywell, Netflix, Wind River, Exia, Santander, Aeroportul Atlanta, Worthpoint etc.
Activitatea curentă şi experiența relevantă este ca Tremend aderă la principiile dezvoltării agile. Principiile se aplică nu numai procesului de livrare, ci și a modului în care Tremend își organizează propriile procese interne. Abordările agile sunt cele mai potrivite provocărilor de astăzi în ceea ce privește reducerea termenelor de livrare, pentru a satisface apetitul consumatorilor pentru experiențe îmbunătățite.


Tremend are o experiență vastă în proiecte complexe care implică diverse servicii și tehnologii software:
● Aplicații mobile și mobilitate pentru întreprinderi: Android, iOS și Windows Phone;
● Soluții de gestionare a conținutului: Drupal, WordPress, sisteme CMS personalizate;
● Soluții și integrări personalizate: ERP;
● Implementări CRM : SalesForce, SugarCRM;
● Integrări și implementări de comerț electronic: Magento, Prestashop sau Drupal Commerce;
● Software personalizat folosind diverse tehnologii și platforme: Java, PHP, aplicații mobile;
● Software încorporat și automotive.

Membru în asociația

ANIS
Servicii oferite
 • Consultanță
 • Analiză de business
 • Implementare
 • Back up
 • Mentenanță
 • Integrare
 • Testare
 • Dezvoltare
 • Software
 • Training
 • Securitate
 • GDPR

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Tremend continuă strategia de expansiune internațională prin deschiderea unui birou în Luxemburg

Tremend, nominalizată de Deloitte și FT1000 între cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, deschide un birou în Luxemburg, consolidându-și astfel prezența în Benelux. Extinderea reconfirmă poziția companiei ca furnizor european de tehnologie și angajamentul său strategic pentru această piață. 

Citește tot arrow_forward