SymphoPay anunță o nouă rundă de finanțare condusă de Early Game Ventures

04 martie 2019

SymphoPay, platforma de integrare a plăților cu cardul la POS, anunță o nouă rundă de finanțare în valoare de 650.000 Euro condusă de fondul Early Game Ventures. La rundă au participat GECAD Ventures, Sparking Capital și business angels iar asistența juridică a fost asigurată de DLA Piper Dinu.

 

SymphoPay anunță o nouă rundă de finanțare condusă de Early Game Ventures

Spre deosebire de alte soluții existente, SymphoPay oferă comercianților și băncilor accesul în timp real asupra terminalelor de plată și integrează tranzacțiile cu platforme de marketing sau loializare. O componentă inovatoare a soluției este și posibilitatea de a tranzacționa pentru comercianți multipli utilizând un singur terminal. Acest fapt permite SymphoPay să livreze soluții de plată către curieri, brokeri de asigurări sau rețele de colectare a plăților.

Comercianții caută în permanență soluții de creștere a vânzărilor și loializare a clienților. Prin integrarea componentei de plăți cu întregul proces de retail, se obține un avantaj competitiv uriaș având în vedere că în momentul plății avem oportunitatea unică de a lansa o nouă propunere clientului, repornind astfel ciclul unei noi vânzări”, declară Daniel Nicolescu, CEO SymphoPay. 

Platforma SymphoPay este integrată deja cu 3 bănci, compania fiind în discuții avansate pentru înrolare cu alte bănci și rețele de comercianți.

Platforma SymphoPay rezolvă problemele de astăzi ale băncilor și comercianților și, în același timp, are potențialul de a orchestra în viitor integrarea altor soluții de plată precum QR codurile sau plățile cu telefonul mobil. În aceasta constă importanța strategică a platformei middleware creată de SymphoPay”, declară Radu Stoicoviciu, Partner al Early Game Ventures.

Soluția este certificată de către Visa și MasterCard și este conformă cu standardul de securitate PCI-DSS. Printre companiile ce folosesc soluția SymphoPay se numără FAN Courier și eMAG.

Integrarea soluției SymphoPay este foarte ușor de efectuat pentru comercianți, compania oferind protocoale API pentru sistemele de operare Windows și Android. Pentru bănci, integrarea presupune setarea unui canal securizat tip VPN, platforma fiind capabilă să emuleze în totalitate protocoalele de comunicare existente ale băncii.

SymphoPay a fost înființată în 2015 și până în prezent a primit investiții de peste 1,4 milioane euro.

Early Game Ventures este finanțat în majoritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, cu cofinanțare prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Gartner: 50% dintre clinici și spitale vor investi în RPA în următorii 3 ani

La nivel global, obiectivele de optimizare a costurilor și a resurselor post pandemia cu COVID-19 vor grăbi adopția tehnologiilor de automatizare robotizată a proceselor (RPA).

Citește articolul arrow_forward
Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

Specialiștii recomandă ca în perioadele dificile, cum ar fi cele de recesiune sau de pandemie, obiectivele organizaționale să se concentreze în special asupra eficientizării resurselor interne și creșterii productivității.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Numărul utilizatorilor afectați de malware financiar a crescut cu 7% în H1 2019, ajungând la 430.000

Cercetătorii Kaspersky au descoperit că 430.000 de utilizatori s-au confruntat cu programe malware create pentru a fura bani și criptomonede, în prima jumătate a anului 2019 - cu șapte procente mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut. Peste o treime (30,9%) dintre cei afectați sunt companii - dublul cifrei din prima jumătate a anului 2018 (15,3%)....

Citește articolul arrow_forward