Suntem SAP Gold Partner. Ce înseamnă aceasta pentru clienţii System Innovation România?

18 decembrie 2019

Tocmai ce am primit o veste bună: am devenit SAP Gold Partner. Dacă este „Gold” înseamnă că e bine, atât pentru că este cel mai înalt nivel de parteneriat cu SAP atins în România, cât şi pentru că local sunt doar patru parteneri Gold, iar noi suntem singura companie pe SAP Business One. Pe portalul de parteneri, denumirea corectă este “ SAP PartnerEdge Sell de nivel Gold”, însă dincolo de titulatură, ce înseamnă mai exact aceasta certificare?

Suntem SAP Gold Partner. Ce înseamnă aceasta pentru clienţii System Innovation România?

În primul rând este o recunoaștere internațională a muncii noastre de până acum, atât calitativ cât şi cantitativ. Pe scurt o expertiza acumulată în 12 ani de activitate şi 200 de proiecte, unde am pus tehnologia SAP în slujba businessului. Am reuşit să ajungem într-un timp record de la Silver la Gold, am triplat cifra de afaceri din 2016 până în 2019 şi am construit o echipă capabilă să susţină proiecte tot mai complexe şi cu beneficii tot mai vizibile pentru clienţi. De altfel, toţi consultanții sunt încurajați să se certifice şi investim constant în formarea lor profesională. Considerăm că nu putem oferi servicii de calitate fără oameni supercalificaţi. Certificarea ca partener Gold garantează clienţilor că suntem în acest business pe termen lung, iar dezvoltarea lor va fi susţinută atât de evoluţia soluţiei SAP Business One cât şi a de îmbogăţirea expertizei System Innovation România.

Această evoluţie a fost susţinută şi de inovaţiile aduse de SAP în ultimii ani. Licenţa de bază a SAP Business One include acum cele mai proaspete tehnologii: aplicaţii mobile, analytics/dashboards, in-memory computing. Mai mult, soluţia are noi module: CRM, Project Management, Planificarea producţiei, Planificarea aprovizionării, Service management, Aplicatii mobile de Vanzari si Service pentru IOS si Android , ceea ce o face tot mai competitivă atat ca funcţionalităţi cât şi ca preţ. Complementar, dezvoltăm produse care extind aria funcţională a SAP Business One la nivel de mobilitate, business intelligence, e-commerceautomatizare etc şi oferă clienţilor o gamă completă de instrumente de management. În tot acest proces, statutul de partener (Silver şi acum Gold) oferă acces timpuriu la produse, cunoştinţe şi training, servicii de suport mai performante, resurse de marketing dar şi o imagine mai bună în piaţă. O mare parte dintre aceste beneficii se văd direct sau indirect în proiectele clienţilor noştri.

Iar dacă tot vorbim de clienţi, comunitatea System Innovation România – SAP Business One a depăşit 1300 de utilizatori şi creşte. Comunitatea ne dă mai mult curaj şi ne ajută să progresăm. Ne îmbogăţim expertiza pe diverse procese de business şi verticale economice, validam abordări tehnologice şi sintetizam bune practici, ceea ce ne permite să replicăm proiectele de succes şi să ajutăm tot mai multe companii să se dezvolte. Creşterea comunităţii este un obiectiv important pentru următorul an şi ne propunem să stimulăm colaborarea şi schimbul de know how.

În concluzie, o veste bună la final de an, un statut care ne obligă la calitate şi promptitudine şi care speram să ne ajute în dezvoltarea pe termen lung, iar clienţilor să le ofere predictibilitate şi siguranţă.

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa p...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Prin implementarea QlikView, obții date importante pentru afacerea ta: KPI Financiari, Rapoarte contabile, Bilanț, Profit & Pierdere, CashFlow, Scadențar/Bugete. Informațiile stocate în bazele tale de date sunt o “mină de aur&rd

Citește tot arrow_forward

SAP Business One este solutia software de tip Enterprise Resource Planning (ERP) a SAP AG, special conceputa pentru companii mici si mijlocii si pentru afacerile lor in dezvoltare. Aplicatia integreaza toate procesele de busi

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Revolut lansează o nouă versiune a aplicației

Un mod mai ușor de gestionare a tuturor aspectelor financiare, într-o singură aplicație

Citește articolul arrow_forward
Softlead

AROBS Transilvania Software devine investitor majoritar al SoftManager CRM+ Ploiești

AROBS Transilvania Software a devenit acționar majoritar al firmei SoftManager SRL, preluând platforma de soluții de management SoftManager CRM+ de la Arroganet Solutions SRL.

Citește articolul arrow_forward