Descriere

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atat extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru Romania, Bulgaria si Serbia, Banking Integration, Portal Clienti B2B), cat si solutii complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, solutii de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UiPath si solutii de automatizare RPA dezvoltate in-house.

System Innovation Romania este lider in consultanta SAP Business One in Romania, cu peste 100 de clienti, oferind suport la peste 1000 de utilizatori ai solutiei ERP. Companiile din Europa care ne-au ales deja serviciile, beneficiaza de cunostinţele şi expertiza noastra in ce priveste SAP Business One si diverse industrii.

 

Aplicațiile companiei System Innovation Romania

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la System Innovation Romania

System Innovation Romania a investit 5.000 ore de muncă în alinierea SAP Business One la eFactura

Ciprian Condur System Innovation România: ” În 2023 am investit peste 5.000 ore de muncă în alinierea SAP Business One la eFactura. A fost o provocare să ne adaptam capacitatea de livrare astfel încât să susținem atât modificările legislative cât și numărul crescut de proiecte noi.”

Citește tot

System Innovation Romania a depăşit 2 milioane euro cifra de afaceri în 2022

System Innovation România, principalul partener al SAP Business One pe piața locală, a înregistrat în 2022 o creștere de 20% a cifrei de afaceri, depășind 2 milioane de euro. Totodată, numărul de angajați a crescut la 30, distribuiți în cele două sedii din București și Cluj-Napoca. 

Citește tot

System Innovation România a crescut cu 40% businessul de ERP în 2021

System Innovation România, principalul partener SAP Business One pe piaţa locală, estimează  o creştere cu 40% a cifrei de afaceri în 2021, faţă de anul anterior. Cu 26 angajaţi şi birouri în Bucureşti şi Cluj-Napoca, compania va depăşi venituri de 1.8 milioane euro, din proiecte de digitalizare a proceselor de afaceri.

Citește tot

Alinierea sistemelor ERP la cerinţele SAF-T

Sistemele ERP, aşa cum au fost configurate până acum, nu pot extrage datele necesare şi genera fişierele XML asociate raportării în format SAF-T. Pentru a respecta solicitările autorităților fiscale, companiile trebuie să ajusteze sistemele ERP sau să implementeze soluţii dedicate raportării în format SAF-T.

Citește tot

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește tot

CRM for Outlook, arma secretă a utilizatorilor SAP Business One

CRM for Outlook, destinat interacţiunii facile cu partenerii de afaceri direct în clientul de e-mail.

Citește tot