System Innovation România a crescut cu 40% businessul de ERP în 2021

10 Feb 2022

System Innovation România, principalul partener SAP Business One pe piaţa locală, estimează  o creştere cu 40% a cifrei de afaceri în 2021, faţă de anul anterior. Cu 26 angajaţi şi birouri în Bucureşti şi Cluj-Napoca, compania va depăşi venituri de 1.8 milioane euro, din proiecte de digitalizare a proceselor de afaceri.

System Innovation România a crescut cu 40% businessul de ERP în 2021

Rezultatele din 2021 se bazează nu atât pe creşterea organică a numărului de clienţi, cât mai ales pe creşterea complexităţii şi dimensiunii clienţilor. Inovaţiile incluse în SAP Business One precum şi orientarea pe soluţii verticale specializate (producție de textile şi încălţăminte, telecomunicații, eCommerce) au permis System Innovation România abordarea unor clienţi tot mai mari. Filiala din Cluj-Napoca, înfiinţată în 2019, a ajuns la o pondere de 38% în serviciile de consultanță, fiind specializată pe implementarea proiectelor şi mai puţin pe suport sau dezvoltare de produse.

În 2021, System Innovation România a derulat cu precădere proiecte foarte specializate, care au inclus unelte și funcționalități specifice: gestiunea colecţii, modele, mărimi şi culori pentru producători de încălţăminte/îmbrăcăminte, dar și gestiune abonamente, facturare şi consumuri pentru o companie mare de telecomunicaţii. Complementar, majoritatea proiectele au inclus activităţi de consultanţă şi optimizare a fluxurilor interne.

2021 a fost un an cu o evoluţie peste aşteptări. Am crescut cifra de afaceri cu 40%, dar mai important este că am consolidat activitatea şi am făcut un pas important pe un segment de piaţă superior. Dezvoltările aduse de SAP sistemului ERP SAP Business One împreună cu modulele verticale, pe care le avem în portofoliu, ne-au permis derularea unor proiecte complexe, la clienţi foarte mari. Astfel, valoarea medie a unui proiect a crescut cu cca 30% și practic am generat venituri mai mari, fără să creștem proporţional baza de clienţi. Am livrat mai multă consultanță, mai multe module și mai multe funcţionalităţi. Un alt aspect conturat anul trecut este şi extinderea unor proiecte existente la filiale ale clienţilor din ţara sau străinătate,” afirmă Ciprian Condur, Managing Partner, System Innovation România. (foto)

Pentru 2022, System Innovation România are obiective la fel de ambiţioase și vizează o creştere de cel puţin 20%. Numeroase proiecte au ajuns la maturitate şi au nevoie de un upgrade al proceselor de business. Totodată, compania îşi va concentra resursele pe susţinerea clienţilor în depăşirea noilor cerinţe legislative, precum raportarea în format SAFT-T și facturarea electronică. Complementar, System Innovation România se alinieaza strategiei SAP de orientare pe cloud şi va adopta, în acest an, o serie de soluţii specifice. De asemenea, în 2022, compania va continua si extinde oferta de servicii Business Intelligence, bazate pe tehnologia producatorului Qlik, pentru companii mici si mijlocii.

 

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atat extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru Romania, Bulgaria si Serbia, Banking Integration, Portal Clienti B2B), cat si solutii complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, solutii de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UiPath si solutii de automatizare RPA dezvoltate in-house.

System Innovation Romania este lider in consultanta SAP Business One in Romania, cu peste 100 de clienti, oferind suport la peste 1000 de utilizatori ai solutiei ERP. Companiile din Europa care ne-au ales deja serviciile, beneficiaza de cunostinţele şi expertiza noastra in ce priveste SAP Business One si diverse industrii.

 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare