SoftOne România și Ymens încheie un parteneriat strategic și vizează creșterea pieței de Cloud ERP cu peste 10% în 2016

29 oct. 2015 29 oct. 2015

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, a încheiat un parteneriat strategic cu Ymens, primul broker de Cloud din România.

SoftOne România și Ymens încheie un parteneriat strategic și vizează creșterea pieței de Cloud ERP cu peste 10% în 2016

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, a încheiat un parteneriat strategic cu Ymens, primul broker de Cloud din România. Scopul principal al acestui parteneriat îl reprezintă stimularea adopției de soluții ERP în Cloud și susținerea creșterii cu peste 10% a acestui segment de piață în anul următor.

Pentru a răspunde cerințelor tot mai diverse venite din partea clienților, cele două companii propun o soluție ERP completă, care va asigura clienților Ymens acces rapid și facil la avantajele unice ale Cloud-ului și la beneficiile reale ale aplicațiilor de tip business mobile.

“Parteneriatul strategic cu Ymens reprezintă un stimulent important pentru soluțiile noastre de business. Totodată, avem ocazia să ajutăm tot mai multe companii să își îmbunătățească performanțele și să contribuim inclusiv la dezvoltarea economiei locale în ansamblu. Alături de Ymens vom propune soluții complet optimizate pentru operarea în Cloud, o necesitate atât la nivel local, cât și internațional. Ne bucură faptul că ne-am remarcat în piață, iar acest parteneriat este în linie cu strategia noastră de a îmbunătăți experiența clienților, cu ajutorul soluțiilor și serviciilor de înaltă calitate”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Parteneriatul dintre cele două companii vine în contextul unei piețe locale de soluții ERP în creștere, cu un potențial ridicat pe segmentul aplicațiilor Cloud ERP. Astfel, SoftOne și Ymens vizează intensificarea adopției de noi tehnologii, în scopul dezvoltării mediului de afaceri.

“Dezvoltarea de parteneriate de succes, cu impact în piața locală, reprezintă o componentă importantă a strategiei Ymens pe termen mediu și lung. În acest sens, ne face mare plăcere să anunțăm cel mai nou parteneriat cu SoftOne, un furnizor dinamic de servicii ERP, orientat către inovație, care contribuie semnificativ la distribuirea de noi tehnologii. Ne așteptăm ca acest pas să ne consolideze și mai mult angajamentul de a oferi soluții Cloud inovatoare organizațiilor mijlocii și mari din România. Împreună cu SoftOne, ne propunem să transformăm și să îmbunătățim activitatea companiilor, prin aplicații Cloud de cea mai nouă generație”, a explicat Alina Georgescu, Sales Director, Ymens.

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, este partener certificat Microsoft și unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de ERP, CRM și Business Intelligence (BI) din Europa de Sud- Est. Compania și filialele sale au peste 14.000 de clienți, 300 de parteneri și peste 1.200 de instalări în Cloud, fiind active pe piețe din Europa de Sud-Est, Rusia și Orientul Mijlociu și în industrii precum retail, distribuție, construcții, transporturi, producție și servicii.


SOFTONE este o companie software fondată în anul 2002, ce dezvoltă soluții și servicii Cloud ERP, CRM, precum și aplicații de mobilitate și facturare electronică, câștigând de-a lungul timpului numeroase premii pentru inovație și leadership în industrie. Având sediul central în Atena, SOFTONE are o echipă puternică,...

Citește mai mult

Cauți o aplicație software?

Completează formularul și vei fi contactat de unul din consultanții noștri!