Softlead Weekly News - 17 noiembrie 2023

17 Nov 2023

Află care sunt cele mai importante noutăți din Industria software/IT, atât de pe plan local, cât și la nivel internațional. Un proiect special creat de Softlead.

Softlead Weekly News - 17 noiembrie 2023

📍 România 

 1. Softlead lansează cea mai complexă campanie de  Black Friday pentru companiile IT listate în platformă.
 2. Daktela anunță o ofertă specială de Black Friday pentru companiile care vor să digitalizeze fluxurile de customer care și customer service. Discount-ul de 20% este valabil doar astăzi și se aplică Modulelor Daktela AI.
 3. Fort, noua companie de cybersecurity a Bittnet Group, se listează la Bursă.
 4. BCR va lansa prima companie de investiții de capital de risc dezvoltată de o bancă românească pentru finanțarea start-up-urilor din tehnologie.
 5. Romanian Software anunță cele mai mici prețuri din an pentru soluțiile digitale și oferă cadou servicii de consultanță legislativă în HR.
 6. Bittnet preia integral, prin Elian Solutions, compania Kepler Management Systems, implementator al soluției de ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision).
 7. Datanet Systems și Metaminds vor livra către STS echipamente și soluții de comunicație și distribuție pentru viitoarea platformă de cloud guvernamental.
 8. Indola, brand al Henkel, alege VTEX pentru a-și accelera tranzacțiile digitale.
 9. Înscrieri online 2023-2024: Granturi de digitalizare IMM, de 15.000-200.000 EUR, pentru firmele din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu. Ghidul de finanțare oficial. 
 10. GoTech World 2023 a reunit peste 13.800 de vizitatori, 100 companii partenere și 140 de speakeri de top.

 

🎯 Lead-ul săptămânii (Cerința software cu cel mai mare impact)

Cerință: Achiziția și implementarea unei soluții software de Management al Documentelor

Cele mai recente lead-uri pot fi accesate aici: https://softlead.ro/leaduri 

 

️🏆 Aplicația Săptămânii: Work-Fact 

Work-FACT este aplicația necesară companiilor pentru automatizarea și simplificarea procesului de pontaj și a proceselor care derivă din acesta. Pentru clienții noștri am dezvoltat și adaptat în continuu această aplicație cu o întreagă gamă de facilități menite să transforme acest proces complex si dificil într-o experiență ușoară, prietenoasă, integrantă și totodată transparentă în relațiile dintre angajați și management.

🌎 Noutăți IT - Internațional 

 1. Schneider Electric integrează productivitatea Generative AI și soluțiile de sustenabilitate prin Microsoft Azure OpenAI.
 2. Siena AI, un start-up de inteligență artificială fondat de antreprenori români în SUA, a obținut 4,7 milioane de dolari pentru a dezvolta prima platformă AI de customer service pentru e-commerce care acționează ca și cum ar avea empatia unui om.
 3. Spotify şi-a extins parteneriatul cu Google Cloud pentru a folosi sistemul său de AI în podcasturi şi cărţi audio.
 4. Visa lansează servicii globale de consultanță în domeniul Inteligenței artificiale.
 5. Pentru prima dată, Bulgaria și Japonia vor avea proiecte comune pentru inteligența artificială.
 6. Peste 200 de noi afaceri agricole din Statele Unite funcționează cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Experții afirmă că, totuși, experiența fermierilor rămâne esențială.
 7. Google, în discuții pentru a investi în startup-ul de inteligență artificială Character.AI (Sursa: Reuters).
 8. Airbnb cumpără un startup de inteligență artificială al unui fondator al Siri. 

📆 Evenimente IT&C 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Economisește timp și resurse financiare cu un program salarii performant

Pentru a avea parte de o companie organizată, optimizarea proceselor administrative cu un program salarii, o aplicatie pontaj angajati sau alte tipuri de soluții software este importantă. Între operațiunile de HR importante se regăsește...

Citește articolul
Softlead

7 criterii pentru verificarea satisfacției post implementare a unei aplicații software de tip ERP

Cunoscute ca fiind unele dintre cele mai complexe soluții software dedicate creșterii eficienței și productivității în companii, implementarea aplicațiilor de tip ERP (Enterprise Resource Planning) trebuie să aducă un plus de...

Citește articolul