Softlead lansează un eBook dedicat creșterii vânzărilor în companiile de IT

20 iulie 2021

eBook: 30 de idei despre cum poți transforma rapid un LEAD în CLIENT

Softlead lansează un eBook dedicat creșterii vânzărilor în companiile de IT

40% dintre specialiștii în Sales și Marketing din companiile de IT spun că nu dețin o strategie integrată, care să contribuie la creșterea performanțelor și la dezvoltarea portofoliului de clienți. Necunoașterea profilului de buyer persona ideal, lipsa obiectivelor, a tacticilor de ofertare și de vânzare personalizată, de follow-up sau de comunicare, toate acestea pot duce la scăderea ratei de conversie a unui lead în client.

Bazat pe experiența interacțiunii cu peste 11.000 de companii care au solicitat o ofertă prin platforma Softlead, eBook-ul 30 de idei despre cum să transformi un LEAD în CLIENT este un cumul al celor mai importante tactici și strategii integrate, ce pot fi aplicate rapid de orice companie de IT, indiferent de mărimea sa sau de tipul soluțiilor și serviciilor software vândute.

Top 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre eBook:

  • Se adresează exclusiv companiilor IT.
  • Conține peste 40 de pagini de idei, strategii, tactici, cifre, grafice utile.
  • Este creat pe baza experienței de peste 10 ani în industria IT a unei echipe formată din oameni de marketing, vânzări și consultanță software.
  • Îți spune când să spui NU unui lead.
  • Concentrează structura de bază a unui manual de vânzări.

Costul eBook-ului este de 59 Euro +TVA.

Companiile care dețin un abonament (Business, Business Pro sau Premium) în platforma Softlead pot downloada materialul GRATUIT.

Descarcă eBook-ul de aici!

Ai nevoie de ajutor? Ne poți scrie pe adresa [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum arată aplicația românească ce blurează fețele din orice filmuleț pentru a scăpa de amenzi cauzate de GDPR?

Dacă ai făcut un filmuleț cu telefonul, lucrezi în mass-media și realizezi reportaje filmate sau ești managerul de securitate al unui obiectiv supravegheat video, trebuie să știi că, în cazul folosirii sau publicării unor imagini neprelucrate cu chipurile oamenilor care apar în filmări și care nu și-au dat explicit acordul să apară în materialul tău, te pasc ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume, vulnerabilă la atacurile hackerilor

O vulnerabilitate de securitate prezentă în soneriile inteligente Ring Video Doorbell Pro, produse și comercializate de către magazinul online Amazon, ar fi permis atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci la toate dispozitivele conectate din locuință, arată o cercetare recentă a specialiștilor în securitate infor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Câți bani poți economisi prin implementarea unei aplicații software de tip ERP?

Pierderi de stocuri înregistrate la final de an sau de trimestru, incapacitate de gestionare a resurselor, distribuitorilor sau produselor? Iată cum o aplicație de tip ERP (Enterprise Resource Planning) poate rezolva aceste probleme și poate scădea costurile unei companii.

Citește articolul arrow_forward