SEETEST 2024

03 Jul 2024

Pregătește-te pentru SEETEST 2024, renumita conferință internațională de testare software, care va avea loc pe 26-27 septembrie 2024, pentru prima dată în vibrantul oraș Zagreb, Croația, și accesibilă online. Adoptând din nou abordarea noastră hibridă, ne asigurăm că toată lumea, indiferent de locație, poate participa la această experiență de învățare îmbogățitoare din confortul casei lor.

SEETEST 2024

SEETEST, organizată de South East European Testing Board (SEETB), își schimbă locația fizică în fiecare an. Suntem încântați să dezvăluim că mult așteptatul SEETEST 2024 va marca o premieră semnificativă prin desfășurarea în dinamicitatea orașului Zagreb, Croația, promovând inovația, colaborarea și schimbul de cunoștințe.

Conferința din acest an garantează o călătorie plină de recompense, oferind tutoriale captivante, discursuri cheie perspicace și ample oportunități de networking. Cufundați-vă în decorul pitoresc al Zagrebului, celebrat pentru istoria sa bogată, farmecul cultural și ospitalitatea călduroasă.

Pe 26 septembrie, scufundați-vă în cele 8 tutoriale de jumătate de zi prezentate de vorbitori de top din întreaga lume. Ziua următoare, 27 septembrie, se desfășoară cu 2 discursuri cheie inspiraționale, 20 de prezentări de sesiuni atent selectate de Comitetul nostru de Program prin Call for Papers și 4 prezentări - o ocazie fantastică pentru companii să-și prezinte brandurile.

Prima zi a conferinței se încheie cu Evenimentul Social tradițional al SEETEST! Desfășurat în locații uimitoare și elegante, Evenimentul Social este ocazia perfectă pentru a te relaxa după o zi lungă de schimb de cunoștințe, pentru a discuta cu colegii testeri într-un cadru informal și pentru a petrece cu muzică și băuturi grozave.

Ca preludiu al evenimentului principal, pe 25 septembrie vor avea loc mai multe cursuri pre-conferință de o zi întreagă pe diverse subiecte de interes, adresate celor dornici să aprofundeze cele mai fierbinți subiecte din domeniul testării software.

Notează-ți în calendar datele de 26-27 septembrie și nu rata una dintre cele mai importante conferințe de testare a software-ului din regiune din acest an - SEETEST 2024!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Organizațiile din domeniul serviciilor financiare au la dispoziție mai puțin de 7 luni pentru a se conforma noilor reglementări privind reziliența operațională digitală (DORA)

Devhd: Un proiect de conformitate cu DORA (Digital Operational Resilience Act) nu poate dura mai puțin de 6 luni iar companiile care nu s-au preocupat de acest aspect riscă să nu îndeplinească toate condițiile de conformitate pe 17...

Citește articolul
Softlead

[Studiu de caz] Editura Litera își gestionează toate procesele de business cu Entersoft Business Suite® și Entersoft Retail®

Cu peste 1.000 de titluri editate anual în cele 50 de colecții și imprinturi, Editura Litera pune la dispoziție cărți din cele mai variate domenii. La 32 de ani de când a văzut lumina tiparului prima carte, Editura Litera...

Citește articolul