S-a lansat MARGO – aplicația software dedicată IMM-urilor

10 august 2020

La finalul săptămânii trecute, Yuka Mobili, companie românească specializată în comercializarea produselor de mobilier, a lansat aplicația MARGO, un produs software bazat pe experiența organizațională și pe nevoile reale ale Yuka Mobili.

S-a lansat MARGO – aplicația software dedicată IMM-urilor

Aplicația software este dedicată IMM-urilor din România, care au în plan creșterea eficienței și productivității interne, prin managementul proceselor de lucru adaptate fiecărei industrii în parte. Practic, MARGO este o aplicație de tip ERP, ce include funcționalități specifice de management al datelor, documentelor, modul de gestiune financiar-contabilă, integrare cu clientul de e-mail, cu o soluție de chat pentru eficientizarea comunicării interne, precum și un modul de gestionare al produselor.

„Margo conține module specializate, adaptate fiecărui tip de întreprindere, inclusiv un modul de facturare care va ușura activitățile de gestiune și contabilitate primară. Acest produs se diferențiază de celelalte soft-uri existente în România prin costul redus și perioada scurtă de implementare.” Serghei MARITOI, administrator Yuka Mobili.

Unul dintre cele mai importante obiective ale proiectului este dat de posibilitatea de a defini un pachet software modular, care să ofere flexibilitate, scalabilitate și capacitatea de a fi dezvoltat ulterior, prin includerea unor module specializate (în funcție de industrii).

Viziunea de business a companiei include o extindere a produsului pe piața din România pentru următorii 5 ani, acesta vizând utilizarea în rândul a peste 1 milion de useri activi.

Valoarea totală a proiectului a fost de 6,750,312.50 lei, iar valoarea cofinanțării de 3,468,174.25 lei.

MARGO este o aplicație dezvoltată cu ajutorul finanțării prin granturi europene, prin axa POC 2014 – 2020 – PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETITIVITATE 2014 – 2020, Cod SMIS: 115978.

Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://margo.ro/ 

Aplicații software recomandate

Mapează toate procesele din afacere într-un singur loc și îmbunătățește eficiența echipei. Descoperă o soluție simplă și scalabilă care crește odată cu afacerea ta.

Citește tot arrow_forward

Solutie ERP flexibila, in Cloud sau Cloud local

Citește tot arrow_forward

ERP este un acronim pentru Enterprise Resource Planning. Pentru a putea furniza o definitie corecta a unui sistem ERP, ganditi-va mai intai la toate procesele care sunt esentiale pentru a conduce o afacere, incluzand contabilitatea, resursele umane, ...

Citește tot arrow_forward

SPHINX IT vă pune la dispoziție soluția SAP Business One, un ERP compact și flexibil, proiectat special pentru a susţine evoluţia organizațiilor de dimensiuni mici și mijlocii (IMM). SAP Business One este o soluție completă pentru managemen...

Citește tot arrow_forward

CloudSales este un soft complex de vânzări și gestiune în cloud potrivit pentru orice tip de afacere. 

Citește tot arrow_forward

Dynamics 365 Business Central este o solutie completa Dynamics NAV gazduita in cloud, oferind functionalitati de financiar, operatiuni, vanzari si servicii pentru clienti

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Revolut lansează o nouă versiune a aplicației

Un mod mai ușor de gestionare a tuturor aspectelor financiare, într-o singură aplicație

Citește articolul arrow_forward
Softlead

BMW pregăteşte integrarea Android Auto

BMW va oferi integrare wireless de la jumătatea anului 2020, pentru început pentru un număr limitat de pieţe.

Citește articolul arrow_forward