Retrospectiva Softlead – 2021

23 Dec 2021

Cele mai importante evenimente, reușite și lansări ale anului 2021 pentru markerplace-ul Softlead. 

Retrospectiva Softlead – 2021

Ianuarie 2021Luna cu cele mai multe lead-uri (solicitări de oferte pentru aplicații software) bugetate prin finanțări guvernamentale (Măsurile 2 și 3)

FebruarieSoftlead anunță informații și date despre companiile care au amânat digitalizarea în 2020 și motivele ce au stat la baza acestui comportament. Citește mai multe aici!

MartieConstrucțiile – domeniul cu cel mai mare apetit de digitalizare prin Softlead. Una dintre cele mai mari companii de construcții din România, cu peste 600 de angajați, alege Softlead ca partener în procesul de digitalizare.

Aprilie – Industria de Retail se află în topul domeniilor de activitate cu cel mai mare apetit de digitalizare, conform cererilor de oferte primite prin Softlead.

Mai Softlead anunță că peste 40 de agenții și specialiști PR comunică beneficiile tehnologiei pentru clienții proprii, alegând marketplace-ul Softlead.ro ca un canal de bază în demersurile de digitalizare. Mai multe detalii pot fi citite aici.

IunieSoftlead și ANIS încheie un parteneriat strategic, prin care este vizată creșterea accelerată a companiilor de IT din România. Astfel, începând cu luna iunie 2021, cele peste 150 de companii IT membre ANIS vor putea utiliza în mod gratuit platforma softlead.ro pentru a fi informaţi despre oportunităţile de business generate de ANIS şi pentru a beneficia de vizibilitate prin canalele complementare ale marketplace-ului. Mai multe detalii pot fi aflate aici.

Iulie Companiile IT pot vedea pe Softlead cele mai noi lead-uri calificate, într-o secțiune specială, ce poate fi vizualizată aici. Astfel, vendorii software pot analiza tipurile de cerințe, numărul de oferte deja depuse și profilul companiilor care au nevoie de soluții software.

August Softlead BIZ, modulul care stabilește gradul de digitalizare al unei companii, pe baza informațiilor oferite de aceasta, devine Softlead Digital DNA, un instrument mult mai puternic și mai complex, ce folosește tehnologii de Augmented Analytics și Machine Learning. În prezent, acesta este dezvoltat într-o versiune de tip MVP.

Septembrie – Industria de producție se află în topul domeniilor cu cel mai mare apetit de digitalizare, conform ofertelor de preț (lead-urilor) solicitate prin Softlead.

Octombrie, Noiembrie, DecembrieLunile cu cea mai mare creștere din an, atât din perspectiva numărului de lead-uri calificate, cât și a încasărilor.

Decembrie 2021Softlead se listează pe Ronin, cea mai nouă platformă de crowdfunding românească, țintind o rundă de finanțare de 300.000 de euro. Investiția va fi folosită pentru creșterea accelerată pe piața locală, pentru dezvoltarea modulului Softlead Digital DNA, ce ajută companiile să aleagă rapid și eficient soluțiile software potrivite, pe baza ADN-ului digital.

Campania este deschisă investițiilor, iar mai multe detalii pot fi găsite aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum a reușit Blackberry să eficientizeze fluxurile de expediere cu ajutorul soluției software 2Ship?

Probabil mulți cunosc deja faimosul brand canadian „BlackBerry”. Compania a fost fondată în 1984 sub numele de Research In Motion (RIM) și este cunoscută în special pentru linia sa de smartphone-uri Blackberry, care au...

Citește articolul
Softlead

Ce este o aplicație software de Trasabilitate?

O aplicație software de trasabilitate este un instrument utilizat pentru a urmări și a gestiona mișcarea produselor și a materialelor prin lanțul de aprovizionare. Un caz comun de utilizare a unui software de trasabilitate este în...

Citește articolul