Regatta IT 2024 - Singura competiție de sailing dedicată companiilor IT

04 Jul 2024

Regatta IT, singura competiție de sailing dedicată companiilor IT din România, este unul dintre cele mai iubite evenimente. Conceptul a debutat în 2016, iar de atunci nume importante din industria software sau din departamente de programare s-au poziționat la linia de start: ZITEC, Roweb, Softlead, UiPath Brinel, MReady, Ness Romania, Raiffeissen Bank, Siveco, Societe Generale Business Solutions, SoftTehnica,  Executor IT, Software Artist, Credify, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline, Infomediapro, AquaSoft, IntelActSoft, NXTServers. 

Regatta IT 2024 - Singura competiție de sailing dedicată companiilor IT

În 2024, conceptul evenimentului este NOSTALGIA, ca un tribut adus revederii cu cele mai importante companii IT participante, după 4 ani în care acesta a rămas în port, din cauza pandemiei și a perioadei ce a urmat. 

 

Regatta IT este un eveniment creat din dorinta de a consolida relatii. Dar acele relatii care nu sunt gazduite de salile hotelurilor sau targurilor IT, ci intr-un mediu natural, acolo unde conteaza mult mai mult atitudinea, spriritul de echipa, zambetele dezinvolte si pantalonii scurti. Regatta IT s-a nascut dintr-o dorinta de reintoarcere la puritate si libertate, asa cum poate fi doar sentimentul pe care il ai la cateva mile in larg. 

Nostalgia vremurilor bune și a valurilor mari ne cheamă din nou, pe mare. Într-o ediție cu totul specială, 𝐯𝐚̆ 𝐝𝐚̆𝐦 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓 𝐢̂𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐋𝐢𝐦𝐚𝐧𝐮, 𝐥𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐚𝐦𝐧𝐚̆ (⛵𝟐𝟖-𝟐𝟗 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞), când soarele nu mai e atât de arzător și când distracția începe mai devreme.   ️🎈 Ca în fiecare an, așteptăm cu nerăbdare să ne revedem cu pasionații de IT, dar și de adrenalină, vânt, distracție și conexiuni pe termen lung. 🙌🙌🙌

 Informații utile:
✅ 2 zile dedicate sailing-ului de cea mai bună calitate (volte, strigăte, comitet de arbitraj, încurajări, premii)
✅ Party time - tematică: Nostalgia 😊 📅 Așadar, #savethedate, ne vedem la final de septembrie! Am pregătit câteva surprize și un concept nou, iată ce trebuie să faceți voi pentru a continua povestea împreună: 👉 Să strângeți echipajul complet! Deja nu ne mai jucăm, suntem tot mai competitivi!


Să vă pregătiți spiritual, ridicăm velele, dar și ștacheta evenimentului! 

Rezervă-ți locul din timp, și anul acesta avem 2 tipuri de pachete:
✅ Early bird (3.200 euro + TVA, pentru confirmare până pe data de 1 iunie)
✅ Better late than never (3.800 euro + TVA, pentru confirmare până pe data de 1 august)   ⛵Fiecare dintre cele 2 pachete include:
• Echipaj format din 9 persoane
• Skipper care asigură instruire și ajutor (doar când este cazul)
• 2 zile participare la Regatta IT
• Acces la petrecerea de sâmbătă seara (catering, drinks, muzică și surprize)
• Poză nouă pentru profilul de Facebook 🙂
• Steag branding companie proprie   📮 Află mai multe despre înscriere - [email protected] 🎬 Iată cum a fost la ultima ediție:

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Organizațiile din domeniul serviciilor financiare au la dispoziție mai puțin de 7 luni pentru a se conforma noilor reglementări privind reziliența operațională digitală (DORA)

Devhd: Un proiect de conformitate cu DORA (Digital Operational Resilience Act) nu poate dura mai puțin de 6 luni iar companiile care nu s-au preocupat de acest aspect riscă să nu îndeplinească toate condițiile de conformitate pe 17...

Citește articolul
Softlead

[Studiu de caz] Editura Litera își gestionează toate procesele de business cu Entersoft Business Suite® și Entersoft Retail®

Cu peste 1.000 de titluri editate anual în cele 50 de colecții și imprinturi, Editura Litera pune la dispoziție cărți din cele mai variate domenii. La 32 de ani de când a văzut lumina tiparului prima carte, Editura Litera...

Citește articolul