Prestigiu local, ținte globale. Tremend intră pentru al doilea an în Liga BVB

26 Apr 2018

Tremend, companie românească specializată în consultanță și soluții software, este și în acest an prezentă în clubul restrâns al celor 15 cele mai inovatoare companii românești, selectate în Liga Bursei de Valori București.

Prestigiu local, ținte globale. Tremend intră pentru al doilea an în Liga BVB

Tremend, companie românească specializată în consultanță și soluții software, este și în acest an prezentă în clubul restrâns al celor 15 cele mai inovatoare companii românești, selectate în Liga Bursei de Valori București.

La începutul acestui an, Tremend a fost înscrisă în proiectul Made in Romania al BVB, ce urmărește identificarea și promovarea companiilor românești de top, reușind să obțină, pentru a doua oară consecutiv, o poziție printre organizațiile considerate a avea cel mai mare potențial pentru România într-o economie globalizată.

“Ne bucură să fim pentru al doilea an în Liga BVB, o prezență ce ne onorează și ne confirmă încă o dată performanța de a fi în avangarda companiilor românești. O recunoaștere în plus că industria de IT&C din România este competitivă nu doar la nivel local și regional, ci și global.”- a declarat Marius Hanganu, partener și cofondator Tremend.

Poziția Tremend în Liga BVB vine ca o confirmare a unor rezultate remarcabile din ultimii ani, organizația intrând în 2016 în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, pe cea mai înaltă poziție ocupată de o companie românească.

De asemenea, meritul pentru includerea Tremend și în topurile din 2017 ale companiilor cu cea mai rapidă creștere din Europa, realizate de Inc. 5000 și Financial Times 1000, revine echipei de ingineri software și culturii organizaționale a companiei. Ambele demonstrează ADN-ul ingineresc ce stă la baza organizației create de Ioan Cocan și Marius Hanganu, membrii fondatori ai Tremend. Cei doi și-au folosit experiența dobândită în Silicon Valley pentru a dovedi că în România se poate face business tehnologic de performanță, cu peste 400 de proiecte de anvergură, pentru clienți aflați pe 3 continente, fie că vorbim de telecom, sectorul financiar, auto sau de retail.

Toate acestea au însemnat pentru Tremend o cifră de afaceri de 6 milioane de euro în 2017, o creștere cu 40% în raport cu anul precedent.

Tremend folosește cele mai inovatoare tehnologii ale momentului, de la AI și IoT, la Machine Learning sau Microservicii, însă, dincolo de tehnologii și cifre, cea mai importantă realizare din anul precedent o reprezintă extinderea peste ocean, prin preluarea companiei americane 648 Group. Este un prim pas în strategia de dezvoltare la nivel global, pe termen mediu și lung, Tremend urmărind să-și consolideze poziția în SUA, Regatul Unit și țările scandinave.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea ONG-urilor prin PNRR

În luna ianuarie a anului 2024, conform datelor furnizate de Registrul Național ONG, erau înregistrate 127.053 de entități non-guvernamentale active, ceea ce înseamnă că există un segment extrem de bine reprezentat, cu...

Citește articolul
Softlead

Digitalizare IMM - Digitalizarea este un proces complex, iar IMM-urile au nevoie de ajutor și atenție

Un raport al Registrului Comerțului arată importanța IMM-urilor la nivel național, și, implicit, impactul digitalizării acestora. În 2022, IMM-urile au fost responsabile pentru 64,2% din profitul total, raportat de mediul privat...

Citește articolul
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul