Marketing B2B

18 Sep 2023

Deschiderea la implementarea de instrumente sau procese noi si agilitatea cu care un business face schimbari in comunicare si promovare fac diferenta dintre supravietuire si succes. Mai mult, accesul la informatii si exemplele de succes ii sporesc sansele de reusita.

Marketing B2B

Participand la aceasta conferinta, vei gasi raspunsurile la intrebari de genul:

Conferinta este locul in care intalnesti specialisti din diverse zone, intri in contact cu reprezentatii unor companii importante si iti largesti orizonturile in aria de business. 

Participarea la Marketing B2B Conference reprezinta o ocazie pentru a impartasi ultimele noutati, pentru a afla care sunt instrumentele cu ajutorul carora companiile B2B pot avea succes astazi si pentru a crea noi conexiuni si oportunitati de afaceri.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt greșelile comune în Automatizare și cum pot fi evitate?

Pe măsură ce companiile se bazează tot mai mult pe tehnologie, rolul automatizării devine mai important ca niciodată. Aceasta a revoluționat modul de operare a multor afaceri, iar beneficiile sale sunt recunoscute la nivel mondial în...

Citește articolul
Softlead

Semnătura electronică calificată la distanță a certSIGN este nativ integrată cu Adobe Acrobat Sign

certSIGN, companie românească de IT&C și un important producător de soluții criptografice din România, anunță integrarea Paperless – serviciul de semnătură electronică calificată la distanță al companiei –...

Citește articolul