Armeanca Ambient lansează cea mai noua platformă online dedicată vânzării produselor pentru amenajarea casei

18 Sep 2023

Armeanca Ambient, magazinul specializat în vânzarea produselor sanitare, decorative și de ambient lansează cea mai nouă versiune a platformei online. Astfel, specialiștii în decorațiuni sau iubitorii calității în materie de elemente de interior pot comanda online produse, direct de pe www.armeancaambient.ro.

Armeanca Ambient lansează cea mai noua platformă online dedicată vânzării produselor pentru amenajarea casei

Mii de produse dedicate confortului de acasă

Pe ArmeancaAmbient.ro, clienții pot alege din peste 1.500 de produse atent selectate, ce respectă tehnologii și materiale de înaltă calitate, magazinul online asigurând inclusiv servicii de asistență și consultanță dedicată, personalizată nevoilor fiecărui tip de cumpărător.

Noua platformă propune o interfață prietenoasă oricărui tip de utilizator și pune accent pe împărțirea eficientă în categorii de produse, pe filtrare sau ordonare în funcție de criteriile dorite, astfel încât experiența plasării comenzilor online să fie facilă. Astfel, clienții interesați de amenajări interioare pot alege produse din secțiuni precum: profile decorative (de interior / de exterior), gresie, faianță, mozaic, parchet, amenajarea băilor (obiecte sanitare, mobilier), perdele / draperii sau vopsele.

Produsele Armeanca Ambient pot contura design-ul interior al zonelor de tip living, băilor, bucătăriilor, holurilor, teraselor sau al zonelor comune de exterior. De asemenea, gama de profile decorative de exterior sau selecția de vopseluri pot fi folosite în decorarea pereților exteriori.

Armeanca Ambient propune o selecție diversificată de produse atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru sectorul clădirilor de birouri, gama de furnizori respectând criterii și norme de calitate premium (Villeroy & Boch, Geberit, Hansgrohe, Hatria, Kolpa San, Kludi).

Noua platformă www.armeancaambient.ro se adresează iubitorilor de confort, durabilitate și sustenabilitate în contextul alegerilor făcute. Asta înseamnă că putem răspunde oricând nevoilor venite din partea specialiștilor în design interior, în construcții sau arhitecților și, în același timp, produsele noastre sunt soluția pentru iubitorii produselor ambientale de calitate, garantate de unii dintre cei mai mari producători din domeniu și comercializate la prețuri extrem de competitive”, Izabela Ioviță – Director General Armeanca Ambient.

Armeanca Ambient deține și un showroom deschis în Târgu Jiu, unde clienții pot beneficia de consultanță în alegerea materialelor și produselor potrivite pentru casa lor.

Piața amenajărilor interioare

Sectorul construcțiilor ar putea înregistra o crestere de 7% în acest an, urmată de o evoluție de +9,6% în 2024, potrivit celei mai recente proiecții publicate de Comisia Națională de Strategie și Prognoză (CNSP) - Prognoza de primăvară 2023. Acest fenomen conduce inclusiv la o efervescență crescută a pieței amenajărilor interioare, ca pas firesc în finalizarea unui proiect imobiliar.

Segmentul Premium dedicat amenajărilor interioare se află în continuă creștere în ultimii ani, fiind susținut atât de apetitul pentru investiții în locuințe noi, cât și de noile obieceiuri de consum apărute post pandemie. Astfel, renovarea locuințelor pentru ca acestea să devină prietenoase lucrului la distanță, apariția unor noi tehnologii și materiale de calitate, dinamica trendurilor de design interior sunt doar câteva dintre motivele principale care mențin dinamica vânzărilor în această industrie.

Despre Armeanca Ambient

Cu experiență de peste 18 ani în domeniul construcțiilor, Armeanca Ambient oferă o gamă completă de produse premium dedicate confortului interior, punând la dispoziția clienților săi servicii conexe de consiliere în alegerea materialelor și tehnologiilor potrivite pentru fiecare tip de proiect.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt greșelile comune în Automatizare și cum pot fi evitate?

Pe măsură ce companiile se bazează tot mai mult pe tehnologie, rolul automatizării devine mai important ca niciodată. Aceasta a revoluționat modul de operare a multor afaceri, iar beneficiile sale sunt recunoscute la nivel mondial în...

Citește articolul
Softlead

Semnătura electronică calificată la distanță a certSIGN este nativ integrată cu Adobe Acrobat Sign

certSIGN, companie românească de IT&C și un important producător de soluții criptografice din România, anunță integrarea Paperless – serviciul de semnătură electronică calificată la distanță al companiei –...

Citește articolul