Managementul datelor cu Oracle Autonomus Data

19 martie 2021

Oracle lansează ultima generație de Oracle Autonomous Data Warehouse
Managementul datelor cu Oracle Autonomus Data

Instrumente fără cod care permit analiștilor de date să obțină cu ușurință un plus de valoare din bazele de date ale companiei

Oracle anunță lansarea unui nou set de îmbunătățiri pentru Oracle Autonomous Data Warehouse, primul și singurul serviciu autonom de stocare a datelor în cloud din industrie. Cu această ultimă versiune, Oracle depășește alte oferte cloud transformând practic complexitatea operării unui depozit de date cloud care necesita o expertiză tehnică, într-o experiență intuitivă ”point-and-click”, ”drag-and-drop” pentru analiștii de date, cercetătorii în domeniul datelor și utilizatorii comerciali.

Ca urmare, Oracle Autonomous Data Warehouse oferă posibilitatea tuturor organizațiilor – de la cele mai mici la cele mai mari – să obțină în mod semnificativ un plus de valoare din baza lor de date, rezultate mai rapide, să accelereze statisticile și să îmbunătățească productivitatea, reducând în același timp costurile administrative.

Pentru a permite dezvoltatorilor să construiască aplicații pe baza datelor, Oracle oferă Oracle APEX (Application Express) Application Development, un instrument de dezvoltare a aplicațiilor cu cod redus încorporat direct în depozitul de date cloud, precum și servicii RESTful care ușurează interacțiunea cu depozitul de date pentru orice aplicație modernă. Oracle Autonomous Data Warehouse oferă suport integrat pentru cerințe multimodel și pentru fluxuri de lucru multiple – toate într-un singur motor convergent de baze de date – inclusiv documente JSON, precum și baze de date și servicii operaționale, analitice, grafice, ML și blockchain.

Noi inovații în Oracle Autonomous Data Warehouse
  • Instrumente de date încorporate: analiștii beneficiază acum de un mediu simplu, de self-service pentru încărcarea datelor și de posibilitatea de a le pune la dispoziție tuturor membrilor din echipă. Aceștia pot încărca și transforma date de pe laptop sau din cloud printr-un simplu ”drag and drop”. Aceștia pot genera automat modele de afaceri, au posibilitatea de a descoperi rapid anomalii, valori aberante și tipare ascunse în baza lor de date, precum să și înțeleagă dependențele de date și impactul modificărilor.
  • Oracle Machine Learning AutoML UI: AutoML UI oferă o interfață de utilizator fără cod care permite analiza prin Machine Learning.
  • Serviciile Oracle Machine Learning și Oracle Machine Learning pentru Python: utilizatorii Python pot folosi acum Python pentru a aplica machine learning pe datele din depozitul lor de date.
  • Property Graph Support și Graph Studio UI: Graficele ajută la modelarea și analizarea relațiilor dintre entități (spre exemplu, un grafic de rețea socială). Utilizatorii pot acum crea și analiza grafice din depozitul lor de date. Graph Studio ușurează analiza graficelor pentru începători prin crearea automată de modele grafice și fluxuri de lucru predefinite pentru diferite cazuri de utilizare.
„Cercetarea noastră, bazată pe interviuri cu mai mulți clienți din întreaga lume, arată că utilizatorii Oracle Autonomous Data Warehouse au obținut costuri totale reduse ale operațiunilor cu aproximativ 63 %, crescând în același timp productivitatea echipelor de analiză a datelor cu 27% și cu o rentabilitate a investiției după o medie de cinci luni” – a declarat Carl Olofson, Vicepreședinte de Cercetare, Data Management Software, IDC.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward