Managementul datelor cu Oracle Autonomus Data

19 martie 2021

Oracle lansează ultima generație de Oracle Autonomous Data Warehouse
Managementul datelor cu Oracle Autonomus Data

Instrumente fără cod care permit analiștilor de date să obțină cu ușurință un plus de valoare din bazele de date ale companiei

Oracle anunță lansarea unui nou set de îmbunătățiri pentru Oracle Autonomous Data Warehouse, primul și singurul serviciu autonom de stocare a datelor în cloud din industrie. Cu această ultimă versiune, Oracle depășește alte oferte cloud transformând practic complexitatea operării unui depozit de date cloud care necesita o expertiză tehnică, într-o experiență intuitivă ”point-and-click”, ”drag-and-drop” pentru analiștii de date, cercetătorii în domeniul datelor și utilizatorii comerciali.

Ca urmare, Oracle Autonomous Data Warehouse oferă posibilitatea tuturor organizațiilor – de la cele mai mici la cele mai mari – să obțină în mod semnificativ un plus de valoare din baza lor de date, rezultate mai rapide, să accelereze statisticile și să îmbunătățească productivitatea, reducând în același timp costurile administrative.

Pentru a permite dezvoltatorilor să construiască aplicații pe baza datelor, Oracle oferă Oracle APEX (Application Express) Application Development, un instrument de dezvoltare a aplicațiilor cu cod redus încorporat direct în depozitul de date cloud, precum și servicii RESTful care ușurează interacțiunea cu depozitul de date pentru orice aplicație modernă. Oracle Autonomous Data Warehouse oferă suport integrat pentru cerințe multimodel și pentru fluxuri de lucru multiple – toate într-un singur motor convergent de baze de date – inclusiv documente JSON, precum și baze de date și servicii operaționale, analitice, grafice, ML și blockchain.

Noi inovații în Oracle Autonomous Data Warehouse
  • Instrumente de date încorporate: analiștii beneficiază acum de un mediu simplu, de self-service pentru încărcarea datelor și de posibilitatea de a le pune la dispoziție tuturor membrilor din echipă. Aceștia pot încărca și transforma date de pe laptop sau din cloud printr-un simplu ”drag and drop”. Aceștia pot genera automat modele de afaceri, au posibilitatea de a descoperi rapid anomalii, valori aberante și tipare ascunse în baza lor de date, precum să și înțeleagă dependențele de date și impactul modificărilor.
  • Oracle Machine Learning AutoML UI: AutoML UI oferă o interfață de utilizator fără cod care permite analiza prin Machine Learning.
  • Serviciile Oracle Machine Learning și Oracle Machine Learning pentru Python: utilizatorii Python pot folosi acum Python pentru a aplica machine learning pe datele din depozitul lor de date.
  • Property Graph Support și Graph Studio UI: Graficele ajută la modelarea și analizarea relațiilor dintre entități (spre exemplu, un grafic de rețea socială). Utilizatorii pot acum crea și analiza grafice din depozitul lor de date. Graph Studio ușurează analiza graficelor pentru începători prin crearea automată de modele grafice și fluxuri de lucru predefinite pentru diferite cazuri de utilizare.
„Cercetarea noastră, bazată pe interviuri cu mai mulți clienți din întreaga lume, arată că utilizatorii Oracle Autonomous Data Warehouse au obținut costuri totale reduse ale operațiunilor cu aproximativ 63 %, crescând în același timp productivitatea echipelor de analiză a datelor cu 27% și cu o rentabilitate a investiției după o medie de cinci luni” – a declarat Carl Olofson, Vicepreședinte de Cercetare, Data Management Software, IDC.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward