INSOFT este desemnată din nou Campioană Națională în cadrul competiției European Business Awards 2016/2017

06 septembrie 2016

INSOFT Development & Consulting este nominalizată pentru a patra oară în finala premiilor internaționale European Business Awards. Peste 33.000 de organizații publice și private din 34 de țări europene au concurat în cea de-a zecea ediție a competiției anuale European Business Awards.

INSOFT este desemnată din nou Campioană Națională în cadrul competiției European Business Awards 2016/2017

INSOFT Development & Consulting este nominalizată pentru a patra oară în finala premiilor internaționale European Business Awards. Peste 33.000 de organizații publice și private din 34 de țări europene au concurat în cea de-a zecea ediție a competiției anuale European Business Awards.

Pentru a patra oară, în ultimii cinci ani, INSOFT Development & Consulting a fost desemnată Campioană Națională în cadrul competiției European Business Awards (EBA), sponsorizate de RSM International. INSOFT Development & Consulting a intrat în elita Campioanelor Naționale participând la categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifră de afaceri între 26-150 milioane euro”.

INSOFT a fost selectată de un juriu independent, după o prima etapă de jurizare. Compania a fost evaluată pe baza valorilor promovate de EBA –inovație, etică și succes și va parcurge în continuare cea de-a doua etapă a competiției, care include și votul publicului.

„Suntem onorați că INSOFT a fost din nou inclusă în elita companiilor de succes din Europa. Recunoașterea obținută la cea mai importantă competiție de business din Europa se datorează performanțelor constante pe care le-am înregistrat în ultimii ani. Participarea la European Business Awards înseamnă oportunitatea de a beneficia de o evaluare independentă a activității noastre și de a concura, de la egal la egal, cu cele mai importante companii din Europa”, a declarat Cristian Aciubotăriței –Director General, INSOFT Development & Consulting.

EBA reprezintă cea mai importantă competiție adresată domeniului antreprenorial și celebrează excelența și bunele practici din mediul de afaceri european. Competiția este susținută de lideri de afaceri, academicieni precum și de reprezentanți media și de politicieni din toată Europa. În urma unui proces riguros de selecție, 636 de companii europene au fost desemnate Campioane Naționale, trecând mai departe în următoarea etapă a competiției.

La categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifră de afaceri între 26-150 milioane euro” sunt recompensate companiile care demonstrează o creștere sustenabilă, rezultate financiare excepționale, leadership și implementarea de strategii bazate pe inovare.

Felicitări pentru compania INSOFT, care a fost selectată să își reprezinte țara, în calitate de  Campioană Națională. Sunt un pilon important al comunității de afaceri europene și au demonstrat că respectă principiile pe care noi le promovăm –inovație, etică și succes”, Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

În cea de-a doua etapă, juriul independent, format din lideri de afaceri din Europa, academicieni și antreprenori, va vizualiza clipurile video ale Campionilor Naționali și va acorda distincția „Ruban d’Honneur”. Câștigătorii vor merge automat în marea finală care se va organiza în 2017.

 

Despre European Business Awards

Competiția independentă este deschisă organizațiilor de orice dimensiune, care pot proveni din orice industrie. European Business Awards este o competiție internațională de anvergură care identifică și promovează cele mai dinamice și mai performante afaceri bazate pe succes, inovație și etică. 

Programul European Business Awards are câteva obiective principale pe care le promovează în cadrul comunității de afaceri europene, printre care:

  • Oferă exemple la care comunitate de afaceri să aspire;
  • Celebrează și susține atât succesul individual cât și pe cel al organizației;
  • Servește ca platformă activă pentru dezbatere.

Susținuți de sponsorul principal RSM International, premiile EBA au fost înființate pentru a recunoaște și pentru a recompensa excelența și inovația în cadrul comunității europene de afaceri.

Despre INSOFT Development & Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență, piața muncii, cercetare-inovare și pentru mediul de afaceri.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: European IT & Software Excellence Awards 2016, Locul I la categoria specială Big Five –Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală, 2015, European Business Awards 2015/2016, Best in Biz Awards 2014 EMEA, European IT & Software Excellence Awards 2014 etc.

Din portofoliul de produse fac parte: learnIN –soluție completă de eLearning, INVALUE –soluție de gestionare a competențelor profesionale și personale ale angajaților sau ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă; IEP –Enterprise Portal Solution; INFOSOFT –soluție pentru administrarea şi distribuția conținutului afișat pe terminale informative; BLINK –sistem complet de management educațional; INSOFT DMS –soluție completă pentru managementul documentelor; Manuale digitale INSOFT, aplicația EduPlus.

Mai multe informații sunt disponibile la: www.insoft-dc.ro.

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN cuprinde atât o platformă modernă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System...

Citește tot arrow_forward

INVALUE este o soluție modernă de gestionare a competențelor necesare pentru încadrarea în standarde ocupaționale a angajaților și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soluții software pentru service-uri. Ce oferă și de ce sunt esențiale?

54% dintre companiile de tip sevice-uri care au ales implementarea unei aplicații software au reușit să crească eficiența și să asigure procese de asistență superioare din perspectiva calității serviciilor oferite. Datele sunt furnizate de platforma Software Advice și includ o serie de concluzii utile oricărui business care vizează creșterea satisfacției clienților unui service, f...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Top 5 Aplicații software pentru salarizare

33% dintre companiile de tip IMM riscă să primească amenzi din cauza nerespectării normelor legale cu privire la plățile efectuate angajaților sau la activități complementare.

Citește articolul arrow_forward