Descriere

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență, piața muncii, cercetare-inovare și pentru mediul de afaceri.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: Locul I la categoria specială Big Five –Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală, 2015, European Business Awards 2015/2016, Best in Biz Awards 2014 EMEA, European IT & Software Excellence Awards 2014 etc.

Din portofoliul de produse fac parte: learnIN – Soluție completă de eLearning, INVALUE – Soluție de gestionare a competențelor profesionale și personale ale angajaților sau ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă; IEP - Enterprise Portal Solution; INFOSOFT – Soluție pentru administrarea şi distribuția conținutului afișat pe terminale informative; BLINK – Sistem complet de management educațional; INSOFT DMS – soluție completă pentru managementul documentelor; Manuale digitale INSOFT, aplicația EduPlus.

Mai multe informații sunt disponibile la: www.insoft-dc.ro.

Aplicațiile companiei INSOFT Development&Consulting

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

INSOFT este desemnată din nou Campioană Națională în cadrul competiției European Business Awards 2016/2017

INSOFT Development & Consulting este nominalizată pentru a patra oară în finala premiilor internaționale European Business Awards. Peste 33.000 de organizații publice și private din 34 de țări europene au concurat în cea de-a zecea ediție a competiției anuale European Business Awards.

Citește tot

INSOFT câștigă European IT & Software Excellence Awards 2016

INSOFT Development & Consulting este singura companie din România care a câștigat un premiu la competiția din acest an.

Citește tot

INSOFT Development & Consulting - singura companie românească cu 4 nominalizări în finala European IT & Software Excellence Awards

Proiectele și soluțiile din finala competiției reprezintă exemple de bună practică la nivel internațional și sunt atent selecționate pe baza unor criterii care au în vedere obiectivele vizate și rezultatele obținute.

Citește tot