INSOFT câștigă European IT & Software Excellence Awards 2016

19 aprilie 2016

INSOFT Development & Consulting este singura companie din România care a câștigat un premiu la competiția din acest an.

INSOFT câștigă European IT & Software Excellence Awards 2016

INSOFT Development & Consulting este singura companie din România care a câștigat un premiu la competiția din acest an.

INSOFT a fost desemnată câștigătoare la categoria ISV – Soluții Guvernamentale/Utilități, pentru proiectul „Soluție inovativă de e-business”. Proiectul sprijină dezvoltarea IMM-urilor din regiunea transfrontalieră româno-sârbă, prin dezvoltarea și implementarea în cadrul ADETIM (Agenția de Dezvoltare Economică Timiș) a unei platforme informatice interactive, cu rolul de a promova oportunitățile de afaceri, cu precădere la nivelul județului Timiș și a municipiului Vrsac.

Platforma dezvoltată reprezintă o soluție modernă de informare, diseminare a bunelor practici și comunicare și se adresează atât instituțiilor publice din zona de graniță, cât și agenților economici și publicului larg. Sistemul permite crearea de previziuni socio-economice, conform diferitelor scenarii aplicate, cu o analiză comparativă a eficacității lor. Astfel, se pot defini prioritățile în luarea deciziilor şi punerea în aplicare a politicii publice, sociale şi economice.

Sistemul informatic implementat include următoarele module: managementul energetic, al proiectelor de investiții, al documentelor și datelor, componenta specializată drumuri, modelarea proceselor de business, raportare și benchmarking, simularea proceselor stohastice, controlul și managementul financiar al proiectelor și Web GIS.

La cea de-a opta ediție a premiilor European IT & Software Excellence Awards au fost înscrise peste 400 de aplicații din 31 de țări. Câștigătorii din acest an au fost selectați dintre cei 86 de finaliști care au reprezentat 21 de țări. Toate companiile câștigătoare s-au remarcat prin soluțiile dezvoltate, ce aduc beneficii evidente clienților care provin atât din sectorul privat cât și din cel public.

„Suntem onorați să fim singura companie din România premiată la ediția din acest an a European IT & Software Excellence Awards. Obținerea unei recunoașteri de o asemenea importanță demonstrează o dată în plus valoarea soluțiilor noastre. Depunem un efort deosebit în fiecare proiect pe care îl implementăm astfel încât să putem oferi clienților noștri soluții deosebite, care să îi ajute să facă diferența în domeniul în care își desfășoară activitatea”, a declarat Cristian Aciubotăriței, CEO - INSOFT Development & Consulting.

Pentru că atât de multe companii au obținut punctaje foarte mari, alegerea câștigătorilor a fost foarte dificilă”, a spus John Garratt, membru al juriului și redactor la IT Europa. „Este fascinant de observat cum aplicațiile din acest an reflectă schimbările din industrie. În anii anteriori au intrat în competiție mai multe soluții de cloud și SaaS, iar anul acesta au fost multe soluții bazate pe managementul și analiza datelor. Aceasta este o dovadă a faptului că industria reacționează prompt, iar dezvoltatorii de software sunt din ce în ce mai motivați să furnizeze rezultate clienților. Aceste premii demonstrează că IT-ul merită să fie considerat un domeniu de succes și este necesară încurajarea investițiilor în ceea ce poate oferi”.

Anual în cadrul competiției European IT & Software Excellence Awards sunt premiate cele mai bune soluții și proiecte implementate în domenii diverse, iar companiile câștigătoare reprezintă exemple de bună practică la nivel internațional.

 

Despre INSOFT Development & Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență, piața muncii, cercetare-inovare și pentru mediul de afaceri.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: European IT & Software Excellence Awards 2016, Locul I la categoria specială Big Five –Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală, 2015, European Business Awards 2015/2016, Best in Biz Awards 2014 EMEA, European IT & Software Excellence Awards 2014 etc.

Din portofoliul de produse fac parte: learnIN – Soluție completă de eLearning, INVALUE – Soluție de gestionare a comlpetențelor profesionale și personale ale angajaților sau ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă; IEP - Enterprise Portal Solution; INFOSOFT – Soluție pentru administrarea şi distribuția conținutului afișat pe terminale informative; BLINK – Sistem complet de management educațional; INSOFT DMS – soluție completă pentru managementul documentelor; Manuale digitale INSOFT, aplicația EduPlus.

Mai multe informații sunt disponibile la: www.insoft-dc.ro.

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN cuprinde atât o platformă modernă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System...

Citește tot arrow_forward

INVALUE este o soluție modernă de gestionare a competențelor necesare pentru încadrarea în standarde ocupaționale a angajaților și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum trebuie declarate veniturile din criptomonede?

Accace România: „Există argumente legislative pentru a susține că impozitarea criptomonedelor ar trebui efectuată în anul în care au fost schimbate într-o monedă tradițională”

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum ajută aplicațiile software să treci cu succes de controalele fiscale?

Relația dintre autoritățile fiscale și contribuabili este considerată, de cele mai multe entități juridice ca fiind una tensionată, definită prin mii de documente, birocrație și dezorganizare.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Amenințările ransomware în 2021

În ultimii ani, ransomwareul targetat a fost una dintre principalele amenințări cibernetice. Însă, conform Symantec Threat Hunter (Broadcom Software), în ultimul an, atacatorii ransomware au devenit mai agresivi, fiind mai îndrăzneți și extrem de periculoși.

Citește articolul arrow_forward