INSOFT Development & Consulting - singura companie românească cu 4 nominalizări în finala European IT & Software Excellence Awards

01 martie 2016

Proiectele și soluțiile din finala competiției reprezintă exemple de bună practică la nivel internațional și sunt atent selecționate pe baza unor criterii care au în vedere obiectivele vizate și rezultatele obținute.

INSOFT Development & Consulting  - singura companie românească cu 4 nominalizări în finala European IT & Software Excellence Awards

European IT & Software Excellence Awards este o competiție la care participă anual sute de organizații care au implementat proiecte și soluții IT complexe. La cea de-a opta ediție a European IT & Software Excellence Awards au fost înscrise peste 400 de proiecte din 31 de țări. După o atentă evaluare, juriul independent a selectat 86 de organizații din 21 de țări, să participe în finala competiției.

INSOFT este singura companie din România care a obținut 4 nominalizări în finală, pentru 2 proiecte distincte înscrise în competiție, la categoriile furnizori de soluții și ISV (Independent Software Vendor). O altă premieră este marcată și de faptul că INSOFT este singura companie din competiție care a obținut 2 nominalizări pentru proiecte distincte, în cadrul aceleiași secțiuni:

  • Soluția anului pentru Sectorul Public/Utilități - pentru proiectul INFUSE - „Instruire pentru furnizarea de servicii moderne”
  • Soluția anului pentru Sectorul Public/Utilități - pentru proiectul ADETIM - „Soluție inovativă de e-business”
  • Soluția anului pentru dezvoltarea de software inovativ - pentru proiectul INFUSE - „Instruire pentru furnizarea de servicii moderne”
  • Soluția anului pentru domeniul Guvernamental/ Utilități - pentru proiectul ADETIM - „Soluție inovativă de e-business”

Este fără îndoială o performanță, obținerea a patru nominalizări în finala European IT & Software Excellence Awards, ținând cont că în competiție au intrat unele dintre cele mai puternice companii IT din Europa. Suntem onorați să reprezentăm industria românească de IT la cel mai înalt nivel, fiind singura companie din România, participantă la competiția din acest an, care a obținut un număr record de nominalizări și a reușit să impresioneze juriul cu proiectele valoroase implementate. Acest succes se datorează în primul rând echipei de specialiști INSOFT care dovedește încă o dată că deține expertiza necesară pentru dezvoltarea de soluții IT moderne și implementarea de proiecte de impact, ce reprezintă exemple de bună practică la nivel internațional”, a declarat Cristian Aciubotăriței, CEO - INSOFT Development & Consulting.

Cele 2 proiecte selectate în finală s-au remarcat prin obiectivele ambițioase, eficiența soluțiilor IT dezvoltate, rezultatele obținute și numărul mare de beneficiari finali –reprezentanți ai mediului de afaceri și ai administrației publice locale, persoane din grupuri vulnerabile, publicul larg.   

Proiectul INFUSE – „Instruire pentru furnizarea de servicii moderne” a fost implementat pentru Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în parteneriat cu alte companii din mediul privat. În cadrul proiectului, INSOFT a furnizat o soluție completă de tip eLearning pentru instruirea și certificarea competențelor a 6.500 de specialiști din domeniul incluziunii sociale, care au avut acces la 40 de cursuri interactive dezvoltate de o echipă multidisciplinară de specialiști. De asemenea, 43 de centre de videoconferință au fost complet echipate și a fost dezvoltat un sistem integrat care a permis colaborarea, instruirea și managementul grupului țintă vizat.

Proiectul „Soluție inovativă de e-business” sprijină dezvoltarea IMM-urilor din regiunea transfrontalieră româno-sârbă, prin dezvoltarea și implementarea în cadrul ADETIM (Agenția de Dezvoltare Economică Timiș) a unei platforme informatice interactive, cu rolul de a promova oportunitățile de afaceri în regiunea transfrontalieră, cu precădere la nivelul județului Timiș și a municipiului Vrsac.

La competiția din acest an, am primit cele mai multe propuneri de proiecte și soluții, acoperind domenii foarte diverse – de la mobilitate, securitate și management până la soluții SaaS (software-as-a-service) pentru piețe și industrii cheie și de la sisteme data-driven la soluții care înlocuiesc sistemele vechi și costisitoare cu aplicații mult mai eficiente, care utilizează din ce în ce mai mult cloud-ul. Rezultatul reprezintă cea mai bună reclamă pentru capacitatea industriei europene de IT și suntem impresionați de performanțele obținute și de efortul depus pentru furnizarea unor soluții IT eficiente” - John Garratt, președintele juriului și redactor la publicația IT Europa.

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN cuprinde atât o platformă modernă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System...

Citește tot arrow_forward

INVALUE este o soluție modernă de gestionare a competențelor necesare pentru încadrarea în standarde ocupaționale a angajaților și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soluții software pentru service-uri. Ce oferă și de ce sunt esențiale?

54% dintre companiile de tip sevice-uri care au ales implementarea unei aplicații software au reușit să crească eficiența și să asigure procese de asistență superioare din perspectiva calității serviciilor oferite. Datele sunt furnizate de platforma Software Advice și includ o serie de concluzii utile oricărui business care vizează creșterea satisfacției clienților unui service, f...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Top 5 Aplicații software pentru salarizare

33% dintre companiile de tip IMM riscă să primească amenzi din cauza nerespectării normelor legale cu privire la plățile efectuate angajaților sau la activități complementare.

Citește articolul arrow_forward