Glassdoor: VTEX este unul dintre cei mai buni zece angajatori

10 ianuarie 2022

Lista globală, publicată de Battery Ventures, realizată pe baza satisfacției angajaților, scoate în evidență cele mai bune companii publice din domeniul tehnologiei de tip cloud computing.

Glassdoor: VTEX este unul dintre cei mai buni zece angajatori

10 ianuarie 2022 VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital pentru branduri și retaileri de top, este considerată una dintre cele mai bune companii angajatoare din domeniul tehnologiei de tip cloud computing, potrivit unei liste publicate de Battery Ventures, pe baza datelor Glassdoor. Această listă realizată de compania de investiții globale Battery Ventures include 25 de companii publice - toate acestea fiind din domeniul cloud computing și business-to-business (B2B) - care au înregistrat cele mai înalte niveluri de satisfacție a angajaților de-a lungul unei perioade de un an.

VTEX s-a clasat pe locul 10 pe această listă, cu un punctaj de 4,56, în timp ce media generală Glassdoor este de 3,7. În plus, deși punctajul mediu pentru criteriul conducerii de nivel superior este de 3,3, VTEX a obținut punctajul de 4,7. În același timp, punctajul aferent perspectivei în afaceri a companiei VTEX - procentul angajaților care consideră că rezultatele se vor îmbunătăți în următoarele șase luni - este pozitiv și se situează la valoarea de 90,3%, mult peste media Glassdoor de 54%.

„Atunci când fiecare membru al echipei are libertatea de a fi autentic și dă tot ce are mai bun, evoluând constant, putem considera că suntem înconjurați de persoane și echipe puternice. Asigurarea unui mediu de lucru favorabil din multiple puncte de vedere ne consolidează ecosistemul de experți în comerț digital și ne ajută la extinderea gamei de produse și servicii inovatoare. Adevărata creștere a unui business nu se reflectă doar în indicatorii de performanță, ci și în creșterea fiecărui angajat în parte”, afirmă Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales VP în cadrul VTEX.

Acesta este cel de-al cincilea an în care Battery a clasificat companiile publice din domeniul cloud computing în baza unui sondaj ce vizează angajații lor. Întrucât numeroase companii s-au confruntat cu provocările cauzate de pandemie, ediția 2021 evidențiază tendința globală a unor modele precum Remote First Mindset (mentalitatea care pune accesibilitatea de la distanță pe primul loc), potrivit căreia angajații pot să aibă aceleași experiență și acces la instrumentele de lucru din orice loc.

„Deși pandemia a dus la accelerarea multor afaceri din domeniul tehnologiei de tip cloud computing, ale căror produse contribuie deseori la generarea tranziției la tehnologia digitală, mai mulți manageri încă se confruntă cu greutăți când vine vorba despre crearea unor culturi corporative solide, de recrutarea celor mai buni angajați și de păstrarea acestora, toate într-un mediu foarte dinamic și imprevizibil. Companiile de pe această listă trebuie să fie mândre de succesul înregistrat în dezvoltarea unor culturi pozitive și în promovarea satisfacției angajaților, lucruri care, de multe ori, generează succes financiar. Acestea creează cu adevărat bune practici pentru alte organizații din toate sectoarele economice”, afirmă Neeraj Agrawal, partener al Battery Ventures specializat în investiții în cloud.

Poți consulta lista completă a celor mai bune companii publice și private din domeniul tehnologiei în cloud, în funcție de punctajul acordat de angajații lor, la acest link. Pentru informații suplimentare despre inițiativele VTEX, precum și despre posturile disponibile, vizitează careers.vtex.com.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate

VTEX este o soluție de comerț globală, end-to-end, complet integrată, cu capabilități native de marketplace și OMS.

Descoperă aplicația arrow_forward

VTEX este o companie tech mulținațională prezentă în 32 țări care oferă o soluție de comerț end-to-end enteprise, cloud-native, cu capabilități native de marketplace și order management (OMS). Venim în sprijinul companiilor din retail, producție, vânzare cu amănuntul, alimente, bunuri de consum ambalate, industrie,...

Află mai multe

Articole IT&C similare
Softlead

De ce aplicații software are nevoie o franciză?

Conform datelor publicate de Ziarul Financiar, piaţa românească de francize s-a dez­vol­tat constant în ultimii ani, atât prin concepte create local, cât şi prin branduri internaţionale, ajungând de la 1,6 mld. euro în 2014 la 3,6 mld. euro în 2019, cu un total de 450 de...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Apivita alege Entersoft pentru a unifica activitățile de marketing, vânzări și merchandising

Creșterea și dezvoltarea companiei grecești Apivita a însemnat rezolvarea provocărilor în contextul eficienței gestionării vânzărilor, dar și oferirea unei experiențe prietenoase clienților din mediul online. Iată cum a reușit compania să răspundă noilor nevoi, prin implementarea aplicației software potrivite.- Studiu de caz -...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Raport GPeC E-Commerce România 2021: Cumpărături online de 6,2 miliarde de euro, în creștere cu 10% față de 2020

Potrivit estimărilor ARMO, GPeC și ale principalilor jucători din domeniu, sectorul e-commerce românesc a atins pragul de 6,2 miliarde de euro la finalul anului 2021, cu aprox. 10% mai mult decât în 2020 când valoarea comerțului online a fost estimată la 5,6 miliarde de euro. Creșterea a fost ușor sub previziunile inițiale potrivit cărora s-ar fi așteptat o...

Citește articolul arrow_forward