Descriere

VTEX este o companie tech mulținațională prezentă în 32 țări care oferă o soluție de comerț end-to-end enteprise, cloud-native, cu capabilități native de marketplace și order management (OMS). Venim în sprijinul companiilor din retail, producție, vânzare cu amănuntul, alimente, bunuri de consum ambalate, industrie, precum și din multe alte piețe, astfel încât acestea să vândă mai mult, să își desfășoare operațiunile mai eficient, să scaleze fără probleme și să ofere o experiență remarcabilă clienților.

Listată la Bursa din New York (NYSE: VTEX), compania noastră a fost recunoscută pentru a al doilea an consecutiv drept Vizionară în Gartner Magic® Quadrant for Digital Commerce™ și numără peste 2000 de clienți cu peste 2500 de magazine active în 32 de țări. Printre clienții noștri se numără branduri mari precum Walmart, Carrefour, Adidas, Whirpool, C&A, Nestlé, Stanley Black & Decker, AB InBev, Sony, Motorola, Coca & Cola și multe altele.

Servicii oferite
  • Consultanță
  • Analiză de business
  • Implementare
  • Mentenanță
  • Integrare
  • Dezvoltare
  • Software

Aplicațiile companiei VTEX

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Glassdoor: VTEX este unul dintre cei mai buni zece angajatori

Lista globală, publicată de Battery Ventures, realizată pe baza satisfacției angajaților, scoate în evidență cele mai bune companii publice din domeniul tehnologiei de tip cloud computing.

Citește tot arrow_forward

12 greșeli comune din campaniile promoționale

Deși agitația promoțiilor de Black Friday s-a încheiat, sezonul promoțiilor este departe de final. De fapt, pentru retailerii online, sărbătorile de iarnă pot fi o provocare mai mare decât reducerile de toamnă, mai ales dacă cele din urmă au fost un succes. Cumpărătorii vor avea așteptări la fel de mari, însă aglomerația și programul redus al furnizorilor și liv...

Citește tot arrow_forward

Companiile din ecommerce au nevoie de un partener de business, nu doar de un furnizor de tehnologie

Un interviu cu Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP at VTEX, despre oportunitățile pe care le aduce o platformă de comerț digital companiilor mature, care vor să se extindă rapid și eficient. 

Citește tot arrow_forward