Fox-IT - Protejarea informațiilor confidențiale utilizând diodele de date

19 Apr 2018

În contextul actual confidențialitatea informațiilor este un subiect extrem de sensibil, ne face o deosebită plăcere să vă invităm alături de noi la evenimentul organizat împreună cu specialiștii în securitate ai Fox-IT, în data de 24 aprilie 2018, începând cu ora 09:30 la Grand Hotel Continental.

Fox-IT - Protejarea informațiilor confidențiale utilizând diodele de date

Vom aborda subiecte precum confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea informațiilor și vom efectua o demonstrație live a soluțiilor de securitate, Fox DataDiode Appliance, care reconciliază cerințele aparent contradictorii de securitate înaltă și fluxuri de informații rapide și eficiente.

Informațiile dumneavoastră confidențiale trebuie să rămână confidențiale. Procesele dumneavoastră critice trebuie să rămână sigure și proprietatea intelectuală trebuie să rămână protejată cu orice preț. Cu toate acestea, nivelurile ridicate de securitate împiedică adesea productivitatea. Până în prezent, practica obișnuită a fost aceea de a utiliza un sistem de reabilitare sau un așa-zis air gap (separarea rețelei) ca măsură de securitate pentru a preveni scurgerile de date sau dezastrele. Rezultatele, totuși, nu sunt satisfăcătoare. Folosirea unui sistem de reabilitare înseamnă slăbirea măsurilor în ceea ce privește securitatea pentru a obține o productivitate mai mare, ceea ce vă va pune în pericol datele, iar utilizarea unui air gap este nepractică.   Cu Fox DataDiode Appliance aveți o soluție pe mai multe domenii care reconciliază cerințele aparent contradictorii de securitate înaltă și fluxuri de informații rapide și eficiente. Conectivitatea sa într-o singură direcție asigură siguranța transferului informațiilor în timp real, 24x7, menținerea celui mai înalt nivel de securitate certificat și prevenirea accesului nedorit la informațiile și sistemele critice.   Vă invităm să participați la demonstrația live ce va fi realizată de specialiștii în securitate ai Fox-IT, marți 24 aprilie 2018, începând cu ora 09:30 la Grand Hotel Continental.   AGENDA:

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne transmiteți detaliile de contact (Nume, Prenume, Companie, Funcție, Email, Telefon) la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 021 323 14 31

Romsym Data a fost fondată în anul 1992, din dorinţa de a oferi pe piaţa românească software licenţiat, direct de la producători. Ştiute fiind întârzierile cu care pătrundeau în ţară ultimele versiuni ale unor programe des utilizate de către posesorii de PC-uri, ne-am propus realizarea unui canal de distribuţie prin care să scurtăm sinuosul drum al posesorilor legali de soft către ultimele apariţii în domeniu. După douăzeci și cinci de ani, oferta noastră include acum o gamă largă de programe din cele mai variate domenii: ▸ SECURITY ▸ NETWORK & ADMINISTRATION ▸ FORENSICS ▸ DATA LOSS PREVENTION ▸ CONFORMITATE GDPR ▸ OPEN SOURCE & VIRTUALIZATION ▸ SCIENTIFIC ▸ BUSINESS & STATISTICS ▸ eLEARNING ▸ DEVELOPMENT TOOLS ▸ DTP & WEB DESIGN ▸ DOCUMENT CREATION AND MANAGEMENT ▸ CAD & 3D MODELING, RENDERING. Şi toate acestea pentru a respecta deviza noastră: "Cele mai bune soluţii pentru problemele dumneavoastră".

25 de ani de experiență în distribuția de software

▸ +150 de soluţii software

▸ +200 de parteneri în România şi Uniunea Europeană

▸ +1000 de proiecte de succes

▸ +60 de clienţi din TOP 100 companii din România

▸ +3000 de ore de consultanţă, POC şi Risk Assessments pentru clienţii noştri

▸ +5000 de ore de instruire pentru partenerii noştri şi clienţii lor

Distribuție de software

Afacerile de succes se bazează pe alianțe de durată cu parteneri care își îmbunătățesc continuu serviciile lor și care doresc să devină distribuitori de informații, nu doar cei care asimileaza informațiile. Suntem onorați să fim distribuitori de informații, produse și servicii de calitate, împreună cu partenerii noștri.

Suntem Value Added Distributor, Platinum, Gold sau Premier Partner pentru diferiți producători software, lideri la nivel mondial, cum ar fi: Red Hat, Symantec, Citrix, MicroFocus (Novell and NetIQ), HEAT Software (Lumension), WatchGuard, Digital Guardian, Adobe, IBM, Minitab, ABBYY, Zoho Inc (Manage Engine), GFI, Chaos Group, FoxIT, SpectorSoft, SentinelOne, Attachmate, Oxygen Forensic, Retrospect, Condusiv Technologies etc.; acest nivel de parteneriat oferă garanția partenerilor noștri și clienților lor că le putem oferi servicii și consultanță prin tehnicieni specializați, pentru a implementa soluțiile, și în funcție de soluție și cursuri acreditate pentru personalul clientului.

▸ SECURITY SOLUTIONS: SYMANTEC, VERITAS, GFI, EKRAN SOFTWARE, WATCHGUARD, MICROFOCUS, FOX-IT, NETWRIX, ACUNETIX, EASEUS, ELCOMSOFT, MAILSTORE

▸ NETWORK & ADMINISTRATION SOLUTIONS: MANAGEENGINE, INFOBLOX, SYMANTEC, GFI, QBIK, TACTICAL, LANSWEEPER, FAMATECH, FARONICS, IPSWITCH, INTELLIGENT COMPUTER

▸ FORENSICS SOLUTIONS: NUIX, BELKASOFT, ELCOMSOFT

▸ DATA LOSS PREVENTION SOLUTIONS: SYMANTEC, JANUS NET

▸ OPEN SOURCE & VIRTUALIZATION SOLUTIONS: SUSE, RED HAT, N COMPUTING

▸ SCIENTIFIC SOLUTIONS: MATHSOFT, MATHWORKS, MACKICHAN, ATLAS.TI

▸ BUSINESS & STATISTICS SOLUTIONS: IBM, MINITAB, SAP, MINDJET, IHS EVIEWS, PALISADE

▸ eLEARNING SOLUTIONS: ADOBE

▸ DOCUMENT CREATION AND MANAGEMENT SOLUTIONS: ADOBE, ABBYY, ENFOCUS, INVESTINTECH.COM, ACDSEE

Suntem de asemenea, implicați în afaceri ca reseller pentru diverse alte soluții software, cum ar fi: Aspose, Enfocus, Entertainer partners, Farpoint, Faxback, Fontlab, Google, Helios software, Getdata, Infragistic, Mainconcept, Miniframe, Netsupport, Pegasus, PointDev, Realnetworks, Real VNC, Swish, Syncrosoft, System Tools, Workshare, Mathworks, Yes Software, Whole Tomato, Sony.

Portofoliu de competente

Symantec:

 • Authorized Symantec Consultant, Symantec Technical Specialist, Symantec Certified Specialist for: Archiving, Data Security, Dynamic Storage and Continuity, Endpoint Management, Enterprise Backup and Recovery, Security Monitoring and Management, Endpoint Security, Gateway Security, Mid-Market Backup and Recovery, Mobility

Red Hat: 

 • Red Hat Certified Engineer for Red Hat Enterprise Linux
 • Red Hat Certified Sistem Administrator Red Hat Enterprise Linux
 • Red Hat Certified Sistem Administrator Red Hat OpenStack

Offensive Security: 

 • Offensive Security Certified Proffessional

Cisco: 

 • Cisco Certified Network Associate Routing and Switching

IBM: 

 • IBM Certified Specialist for SPSS
 • IBM Cognos BI Metadata Model Developer
 • IBM Cognos BI Administrator
 • IBM Corematrix Technical Sales
 • IBM Corematrix Technical Professional
 • IBM Certified Designer Cognos BI Reports 

Citrix:

 • Citrix Certified Associate Apps and Desktops
 • Citrix Certified Administrator for Citrix XenApp for Windows Server
 • Citrix Certified Associate Networking
 • Citrix Certified Administrator for Citrix NetScaler

Apple:

 • Apple Certified Master Trainier Technical
 • Apple Certified Support Professional (ACSP)
 • Apple Certified Technical Coordinator (ACTC)

Adobe:  

 • Adobe Certified Instructor in Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat, Flash, Dreamweaver, LiveCycle, Connect

Secunia:

 • Secunia Advanced Professional Trainer

Minitab:

 • Quality Trainer by Minitab

ABBYY: 

 • ABBYY FlexiCapture and FlexiLayout Studio Certified Specialist

Solutii complete
Suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT din România și oferim cele mai noi tehnologii pentru a face față provocărilor din mediul de afaceri. Soluțiile pe care le oferim aduc beneficii / profit investițiilor efectuate, dar în același timp și performanțe de durată. Echipa noastră este mereu gata să răspundă și să rezolve toate problemele și provocările cu care partenerii noștri și clienții lor se confruntă. 


ITTRAINING.RO

▸ ITtraining - Centru de instruire profesională, aflat în Bucureşti. Oferta noastră de instruire include o gamă largă de cursuri, ţinute de instructori autorizaţi şi experimentaţi, care au mulţi ani de experienţă în ceea ce priveşte implementarea de soluţii de tip "enterprise" în companii de diferite mărimi şi din diferite domenii de activitate.

▸ RED HAT LINUX CERTIFIED, APPLE CERTIFIED, ADOBE CERTIFIED, IAPP CERTFIED - DPO READY, WEB DESIGN, DTP/PREPRESS, SECURITY, BACKUP, CYBER SECURITY, BUSINESS OBJECTS, SPSS, MINITAB, 3D MODELLING, MATHCAD, MULTIMEDIA 

▸ Cursuri furnizate de parteneri: Mile2, Global Knowledge, LearnQuest

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum să extragi date din diverse tipuri de documente?

Connections integrează pentru prima dată AI într-unul dintre produsele sale: IDScanner pentru orice tip de documente

Citește articolul
Softlead

Top 10 tipuri de aplicații software utile companiilor de producție de materiale de construcții din România

În România, conform platformei de date financiare Termene.ro, sunt peste 58.000 de companii de producție, cele mai multe dintre acestea fiind companii mici și medii.

Citește articolul