Descriere

Romsym Data a fost fondată în anul 1992, din dorinţa de a oferi pe piaţa românească software licenţiat, direct de la producători. Ştiute fiind întârzierile cu care pătrundeau în ţară ultimele versiuni ale unor programe des utilizate de către posesorii de PC-uri, ne-am propus realizarea unui canal de distribuţie prin care să scurtăm sinuosul drum al posesorilor legali de soft către ultimele apariţii în domeniu. După douăzeci și cinci de ani, oferta noastră include acum o gamă largă de programe din cele mai variate domenii: ▸ SECURITY ▸ NETWORK & ADMINISTRATION ▸ FORENSICS ▸ DATA LOSS PREVENTION ▸ CONFORMITATE GDPR ▸ OPEN SOURCE & VIRTUALIZATION ▸ SCIENTIFIC ▸ BUSINESS & STATISTICS ▸ eLEARNING ▸ DEVELOPMENT TOOLS ▸ DTP & WEB DESIGN ▸ DOCUMENT CREATION AND MANAGEMENT ▸ CAD & 3D MODELING, RENDERING. Şi toate acestea pentru a respecta deviza noastră: "Cele mai bune soluţii pentru problemele dumneavoastră".

25 de ani de experiență în distribuția de software

▸ +150 de soluţii software

▸ +200 de parteneri în România şi Uniunea Europeană

▸ +1000 de proiecte de succes

▸ +60 de clienţi din TOP 100 companii din România

▸ +3000 de ore de consultanţă, POC şi Risk Assessments pentru clienţii noştri

▸ +5000 de ore de instruire pentru partenerii noştri şi clienţii lor

Distribuție de software

Afacerile de succes se bazează pe alianțe de durată cu parteneri care își îmbunătățesc continuu serviciile lor și care doresc să devină distribuitori de informații, nu doar cei care asimileaza informațiile. Suntem onorați să fim distribuitori de informații, produse și servicii de calitate, împreună cu partenerii noștri.

Suntem Value Added Distributor, Platinum, Gold sau Premier Partner pentru diferiți producători software, lideri la nivel mondial, cum ar fi: Red Hat, Symantec, Citrix, MicroFocus (Novell and NetIQ), HEAT Software (Lumension), WatchGuard, Digital Guardian, Adobe, IBM, Minitab, ABBYY, Zoho Inc (Manage Engine), GFI, Chaos Group, FoxIT, SpectorSoft, SentinelOne, Attachmate, Oxygen Forensic, Retrospect, Condusiv Technologies etc.; acest nivel de parteneriat oferă garanția partenerilor noștri și clienților lor că le putem oferi servicii și consultanță prin tehnicieni specializați, pentru a implementa soluțiile, și în funcție de soluție și cursuri acreditate pentru personalul clientului.

▸ SECURITY SOLUTIONS: SYMANTEC, VERITAS, GFI, EKRAN SOFTWARE, WATCHGUARD, MICROFOCUS, FOX-IT, NETWRIX, ACUNETIX, EASEUS, ELCOMSOFT, MAILSTORE

▸ NETWORK & ADMINISTRATION SOLUTIONS: MANAGEENGINE, INFOBLOX, SYMANTEC, GFI, QBIK, TACTICAL, LANSWEEPER, FAMATECH, FARONICS, IPSWITCH, INTELLIGENT COMPUTER

▸ FORENSICS SOLUTIONS: NUIX, BELKASOFT, ELCOMSOFT

▸ DATA LOSS PREVENTION SOLUTIONS: SYMANTEC, JANUS NET

▸ OPEN SOURCE & VIRTUALIZATION SOLUTIONS: SUSE, RED HAT, N COMPUTING

▸ SCIENTIFIC SOLUTIONS: MATHSOFT, MATHWORKS, MACKICHAN, ATLAS.TI

▸ BUSINESS & STATISTICS SOLUTIONS: IBM, MINITAB, SAP, MINDJET, IHS EVIEWS, PALISADE

▸ eLEARNING SOLUTIONS: ADOBE

▸ DOCUMENT CREATION AND MANAGEMENT SOLUTIONS: ADOBE, ABBYY, ENFOCUS, INVESTINTECH.COM, ACDSEE

Suntem de asemenea, implicați în afaceri ca reseller pentru diverse alte soluții software, cum ar fi: Aspose, Enfocus, Entertainer partners, Farpoint, Faxback, Fontlab, Google, Helios software, Getdata, Infragistic, Mainconcept, Miniframe, Netsupport, Pegasus, PointDev, Realnetworks, Real VNC, Swish, Syncrosoft, System Tools, Workshare, Mathworks, Yes Software, Whole Tomato, Sony.

Portofoliu de competente

Symantec:

 • Authorized Symantec Consultant, Symantec Technical Specialist, Symantec Certified Specialist for: Archiving, Data Security, Dynamic Storage and Continuity, Endpoint Management, Enterprise Backup and Recovery, Security Monitoring and Management, Endpoint Security, Gateway Security, Mid-Market Backup and Recovery, Mobility

Red Hat: 

 • Red Hat Certified Engineer for Red Hat Enterprise Linux
 • Red Hat Certified Sistem Administrator Red Hat Enterprise Linux
 • Red Hat Certified Sistem Administrator Red Hat OpenStack

Offensive Security: 

 • Offensive Security Certified Proffessional

Cisco: 

 • Cisco Certified Network Associate Routing and Switching

IBM: 

 • IBM Certified Specialist for SPSS
 • IBM Cognos BI Metadata Model Developer
 • IBM Cognos BI Administrator
 • IBM Corematrix Technical Sales
 • IBM Corematrix Technical Professional
 • IBM Certified Designer Cognos BI Reports 

Citrix:

 • Citrix Certified Associate Apps and Desktops
 • Citrix Certified Administrator for Citrix XenApp for Windows Server
 • Citrix Certified Associate Networking
 • Citrix Certified Administrator for Citrix NetScaler

Apple:

 • Apple Certified Master Trainier Technical
 • Apple Certified Support Professional (ACSP)
 • Apple Certified Technical Coordinator (ACTC)

Adobe:  

 • Adobe Certified Instructor in Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat, Flash, Dreamweaver, LiveCycle, Connect

Secunia:

 • Secunia Advanced Professional Trainer

Minitab:

 • Quality Trainer by Minitab

ABBYY: 

 • ABBYY FlexiCapture and FlexiLayout Studio Certified Specialist

Solutii complete
Suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT din România și oferim cele mai noi tehnologii pentru a face față provocărilor din mediul de afaceri. Soluțiile pe care le oferim aduc beneficii / profit investițiilor efectuate, dar în același timp și performanțe de durată. Echipa noastră este mereu gata să răspundă și să rezolve toate problemele și provocările cu care partenerii noștri și clienții lor se confruntă. 


ITTRAINING.RO

▸ ITtraining - Centru de instruire profesională, aflat în Bucureşti. Oferta noastră de instruire include o gamă largă de cursuri, ţinute de instructori autorizaţi şi experimentaţi, care au mulţi ani de experienţă în ceea ce priveşte implementarea de soluţii de tip "enterprise" în companii de diferite mărimi şi din diferite domenii de activitate.

▸ RED HAT LINUX CERTIFIED, APPLE CERTIFIED, ADOBE CERTIFIED, IAPP CERTFIED - DPO READY, WEB DESIGN, DTP/PREPRESS, SECURITY, BACKUP, CYBER SECURITY, BUSINESS OBJECTS, SPSS, MINITAB, 3D MODELLING, MATHCAD, MULTIMEDIA 

▸ Cursuri furnizate de parteneri: Mile2, Global Knowledge, LearnQuest

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Romsym Data

Romsym Data Day 2019 - Informatia acolo unde conteaza!

Romsym Data Day este o conferință ce reunește anual peste 200 de participanți - specialiști în securitate, soluții de business și creșterea profitabilității, sisteme open source sau specialiști HR și instructori.

Citește tot

Cel mai asteptat eveniment din industria IT - Romsym Day 2018!

Așa cum v-a obișnuit de peste 25 de ani, Romsym Data păstrează tradiția, iar anul acesta aduce în România, la evenimentul anual, cei mai renumiți producători de software la nivel mondial, cu cele mai noi și interesante soluții și subiecte de actualitate, precum Regulamentul UE 2016/679 sau cele mai mediatizate breșe de securitate ale anului și moduri sau soluții prin intermediul cărora puteau fi minimizate efectele sau chiar evitate.

Citește tot

Fox-IT - Protejarea informațiilor confidențiale utilizând diodele de date

În contextul actual confidențialitatea informațiilor este un subiect extrem de sensibil, ne face o deosebită plăcere să vă invităm alături de noi la evenimentul organizat împreună cu specialiștii în securitate ai Fox-IT, în data de 24 aprilie 2018, începând cu ora 09:30 la Grand Hotel Continental.

Citește tot

Fox-IT - Protejarea informațiilor confidențiale utilizând diodele de date

În contextul actual confidențialitatea informațiilor este un subiect extrem de sensibil, ne face o deosebită plăcere să vă invităm alături de noi la evenimentul organizat împreună cu specialiștii în securitate ai Fox-IT, în data de 24 aprilie 2018, începând cu ora 09:30 la Grand Hotel Continental.

Citește tot

DriveLock SE semnează un parteneriat cu Romsym Data S.R.L.

DriveLock SE, specialistul în protecție endpoint pentru domeniul IoT industrial, cu sediul in München, Germania, și cu birouri pe întreg globul, anunță parteneriatul cu Romsym Data S.R.L. prin DriveLock SE Partner Program. Astfel, Romsym Data S.R.L. devine distribuitor DriveLock SE.

Citește tot

Protejați și controlați accesul la datele confidențiale ale pacienților

Ca industrie, asistență medicală are, cel probabil, cele mai stricte reglementări, este provocată să pună în aplicare măsuri de securitate sporite pentru a face față amenințărilor actuale. Accesul rapid la fișele pacienților este esențial în practica medicală de astăzi și acesta înseamnă păstrarea datelor în format electronic. Însă trebuie să existe certitudinea că informațiile sunt securizate și pot fi accesate numai pe baza unei reguli obligatorii „need to know". Pri

Citește tot