DriveLock SE semnează un parteneriat cu Romsym Data S.R.L.

29 Oct 2017

DriveLock SE, specialistul în protecție endpoint pentru domeniul IoT industrial, cu sediul in München, Germania, și cu birouri pe întreg globul, anunță parteneriatul cu Romsym Data S.R.L. prin DriveLock SE Partner Program. Astfel, Romsym Data S.R.L. devine distribuitor DriveLock SE.

DriveLock SE semnează un parteneriat cu Romsym Data S.R.L.

Companiile vor face public parteneriatul, împreună, la Romsym Data Day Event 2017, azi, la Grand Hotel Continental in Bucharest. Ralf Hart, vice-președinte pe vânzări, și Marc Lemarquis, director Presales, vor reprezenta DriveLock la eveniment și vor prezenta platforma de protecție endpoint DriveLock.

Cu sediul central în București, Romsym Data este unul dintre cei mai importanți distribuitori de software din Romania. Din 1992 până în prezent, Romsym Data a dezvoltat un portofoliu de peste 150 de soluții și 200 de parteneri, distribuite atât în România, cât și în alte state din Uniunea Europeană.

DriveLock este una dintre primele companii care se concentrează pe cybersecurity în amplul context generat de Internet of Things și machine learning, fiind prima companie care oferă cu succes servicii de Predictive Whitelisting bazate pe inteligență artificială (AI), servicii oferite corporațiilor industriale la nivel global. Față de alte soluții, DriveLock oferă AI în cloud pentru medii open-circuit, dar și AI în locații, la nivel de agent, pentru dispozitive offline IoT aflate în medii închise. În acest mod, soluțiile protejează arhitecturile IT în fața amenințărilor cibernetice din prezent și viitor care pot afecta atât mediile de producție, cât și operațiunile din birouri.

“Când am înființat compania, acum 25 de ani, obiectivul nostru a fost să aducem tehnologii noi și eficiente pe piața din România”, a declarat Razvan Balint, Business Development Manager, Romsym Data. “Ne concentrăm constant pe acest lucru, iar noul parteneriat cu DriveLock SE este o dovadă în acest sens. Aceste noi soluții completează portofoliul Romsym Data și ne oferă posibilitatea de a furniza partenerilor noștri și clienților lor o soluție de securitate completă care îi va ajuta să-și protejeze datele de amenințări interne și externe, de folosire defectuoasă și pierdere. Sunt convins că acest parteneriat cu DriveLock are un potențial de valoare”.

Ralf Hart, Vice President Sales la DriveLock SE: “Acest parteneriat este rezultatul cererii tot mai crescute la nivel global de soluții de securitate cibernetică pregătite pentru viitor și confirmă dorința noastră de expansiune. Mai mult, demonstrează valoarea soluțiilor noastre nu doar în germania, ci și dincolo de granițele ei. Suntem bucuroși de parteneriatul cu Romsym Data și abia așteptăm colaborările noastre viitoare. De asemenea, felicităm Romsym pentru a 25-a aniversare”.

Despre Romsym Data

Romsym Data a fost înființată în 1992, din dorința de a furniza software licențiat pe piața din România, direct de la producători. Toată lumea știa întârzierile provocate de așteptarea celor mai noi versiuni ale programelor folosite de posesorii de PC-uri, așa încât am dorit să stabilim un canal de distribuție care să scurteze procesul lung de la deținerea de software legal până la obținerea celor mai noi versiuni ale acestora.

Despre DriveLock SE

Compania germană DriveLock SE este un lider global în producerea și furnizarea de software și servicii pentru cybersecurity. Datorită Endpoint Protection Platform bazată pe inteligență artificală, compania este printre liderii din domeniu, oferind securitate cibernetică inteligentă, capabilă de auto-învățare, pentru Internet of Things și era Industrial Internet of Things. DriveLock se evidențiază prin opțiunile granulare pentru a stabili reguli pentru dispozitivele USB și alte tipuri de dispozitive via Device Control, și prin encripția hard discurilor (FDE) și a datelor de pe dispozitivele mobile. Prin capabilitățile de Application Control cu Predictive Whitelisting, implementarea programelor de tip “ransomware” – chiar dacă nu sunt încă active sau cunoscute – poate fi semnificativ prevenită printr-o protecție completă pe toate dispozitivele unui utilizator.

Romsym Data a fost fondată în anul 1992, din dorinţa de a oferi pe piaţa românească software licenţiat, direct de la producători. Ştiute fiind întârzierile cu care pătrundeau în ţară ultimele versiuni ale unor programe des utilizate de către posesorii de PC-uri, ne-am propus realizarea unui canal de distribuţie prin care să scurtăm sinuosul drum al posesorilor legali de soft către ultimele apariţii în domeniu. După douăzeci și cinci de ani, oferta noastră include acum o gamă largă de programe din cele mai variate domenii: ▸ SECURITY ▸ NETWORK & ADMINISTRATION ▸ FORENSICS ▸ DATA LOSS PREVENTION ▸ CONFORMITATE GDPR ▸ OPEN SOURCE & VIRTUALIZATION ▸ SCIENTIFIC ▸ BUSINESS & STATISTICS ▸ eLEARNING ▸ DEVELOPMENT TOOLS ▸ DTP & WEB DESIGN ▸ DOCUMENT CREATION AND MANAGEMENT ▸ CAD & 3D MODELING, RENDERING. Şi toate acestea pentru a respecta deviza noastră: "Cele mai bune soluţii pentru problemele dumneavoastră".

25 de ani de experiență în distribuția de software

▸ +150 de soluţii software

▸ +200 de parteneri în România şi Uniunea Europeană

▸ +1000 de proiecte de succes

▸ +60 de clienţi din TOP 100 companii din România

▸ +3000 de ore de consultanţă, POC şi Risk Assessments pentru clienţii noştri

▸ +5000 de ore de instruire pentru partenerii noştri şi clienţii lor

Distribuție de software

Afacerile de succes se bazează pe alianțe de durată cu parteneri care își îmbunătățesc continuu serviciile lor și care doresc să devină distribuitori de informații, nu doar cei care asimileaza informațiile. Suntem onorați să fim distribuitori de informații, produse și servicii de calitate, împreună cu partenerii noștri.

Suntem Value Added Distributor, Platinum, Gold sau Premier Partner pentru diferiți producători software, lideri la nivel mondial, cum ar fi: Red Hat, Symantec, Citrix, MicroFocus (Novell and NetIQ), HEAT Software (Lumension), WatchGuard, Digital Guardian, Adobe, IBM, Minitab, ABBYY, Zoho Inc (Manage Engine), GFI, Chaos Group, FoxIT, SpectorSoft, SentinelOne, Attachmate, Oxygen Forensic, Retrospect, Condusiv Technologies etc.; acest nivel de parteneriat oferă garanția partenerilor noștri și clienților lor că le putem oferi servicii și consultanță prin tehnicieni specializați, pentru a implementa soluțiile, și în funcție de soluție și cursuri acreditate pentru personalul clientului.

▸ SECURITY SOLUTIONS: SYMANTEC, VERITAS, GFI, EKRAN SOFTWARE, WATCHGUARD, MICROFOCUS, FOX-IT, NETWRIX, ACUNETIX, EASEUS, ELCOMSOFT, MAILSTORE

▸ NETWORK & ADMINISTRATION SOLUTIONS: MANAGEENGINE, INFOBLOX, SYMANTEC, GFI, QBIK, TACTICAL, LANSWEEPER, FAMATECH, FARONICS, IPSWITCH, INTELLIGENT COMPUTER

▸ FORENSICS SOLUTIONS: NUIX, BELKASOFT, ELCOMSOFT

▸ DATA LOSS PREVENTION SOLUTIONS: SYMANTEC, JANUS NET

▸ OPEN SOURCE & VIRTUALIZATION SOLUTIONS: SUSE, RED HAT, N COMPUTING

▸ SCIENTIFIC SOLUTIONS: MATHSOFT, MATHWORKS, MACKICHAN, ATLAS.TI

▸ BUSINESS & STATISTICS SOLUTIONS: IBM, MINITAB, SAP, MINDJET, IHS EVIEWS, PALISADE

▸ eLEARNING SOLUTIONS: ADOBE

▸ DOCUMENT CREATION AND MANAGEMENT SOLUTIONS: ADOBE, ABBYY, ENFOCUS, INVESTINTECH.COM, ACDSEE

Suntem de asemenea, implicați în afaceri ca reseller pentru diverse alte soluții software, cum ar fi: Aspose, Enfocus, Entertainer partners, Farpoint, Faxback, Fontlab, Google, Helios software, Getdata, Infragistic, Mainconcept, Miniframe, Netsupport, Pegasus, PointDev, Realnetworks, Real VNC, Swish, Syncrosoft, System Tools, Workshare, Mathworks, Yes Software, Whole Tomato, Sony.

Portofoliu de competente

Symantec:

 • Authorized Symantec Consultant, Symantec Technical Specialist, Symantec Certified Specialist for: Archiving, Data Security, Dynamic Storage and Continuity, Endpoint Management, Enterprise Backup and Recovery, Security Monitoring and Management, Endpoint Security, Gateway Security, Mid-Market Backup and Recovery, Mobility

Red Hat: 

 • Red Hat Certified Engineer for Red Hat Enterprise Linux
 • Red Hat Certified Sistem Administrator Red Hat Enterprise Linux
 • Red Hat Certified Sistem Administrator Red Hat OpenStack

Offensive Security: 

 • Offensive Security Certified Proffessional

Cisco: 

 • Cisco Certified Network Associate Routing and Switching

IBM: 

 • IBM Certified Specialist for SPSS
 • IBM Cognos BI Metadata Model Developer
 • IBM Cognos BI Administrator
 • IBM Corematrix Technical Sales
 • IBM Corematrix Technical Professional
 • IBM Certified Designer Cognos BI Reports 

Citrix:

 • Citrix Certified Associate Apps and Desktops
 • Citrix Certified Administrator for Citrix XenApp for Windows Server
 • Citrix Certified Associate Networking
 • Citrix Certified Administrator for Citrix NetScaler

Apple:

 • Apple Certified Master Trainier Technical
 • Apple Certified Support Professional (ACSP)
 • Apple Certified Technical Coordinator (ACTC)

Adobe:  

 • Adobe Certified Instructor in Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat, Flash, Dreamweaver, LiveCycle, Connect

Secunia:

 • Secunia Advanced Professional Trainer

Minitab:

 • Quality Trainer by Minitab

ABBYY: 

 • ABBYY FlexiCapture and FlexiLayout Studio Certified Specialist

Solutii complete
Suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT din România și oferim cele mai noi tehnologii pentru a face față provocărilor din mediul de afaceri. Soluțiile pe care le oferim aduc beneficii / profit investițiilor efectuate, dar în același timp și performanțe de durată. Echipa noastră este mereu gata să răspundă și să rezolve toate problemele și provocările cu care partenerii noștri și clienții lor se confruntă. 


ITTRAINING.RO

▸ ITtraining - Centru de instruire profesională, aflat în Bucureşti. Oferta noastră de instruire include o gamă largă de cursuri, ţinute de instructori autorizaţi şi experimentaţi, care au mulţi ani de experienţă în ceea ce priveşte implementarea de soluţii de tip "enterprise" în companii de diferite mărimi şi din diferite domenii de activitate.

▸ RED HAT LINUX CERTIFIED, APPLE CERTIFIED, ADOBE CERTIFIED, IAPP CERTFIED - DPO READY, WEB DESIGN, DTP/PREPRESS, SECURITY, BACKUP, CYBER SECURITY, BUSINESS OBJECTS, SPSS, MINITAB, 3D MODELLING, MATHCAD, MULTIMEDIA 

▸ Cursuri furnizate de parteneri: Mile2, Global Knowledge, LearnQuest

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul