Investiție de 7 milioane de lire pentru aplicația de management al medicamentelor, Echo

30 octombrie 2017

După atingerea pragului de 50.000 de utilizatori, Echo App, a reușit atragerea investiției de 7 milioane de lire.

Investiție de 7 milioane de lire pentru aplicația de management al medicamentelor, Echo

Aplicația le permite pacienților să își gestioneze în mod corect și eficient rețetele și medicamentele prescrise de medicii specialiști, fiind utilizată de aproximativ 90% dintre spitalele din UK. Pacienții pot, de asemenea, să comande sau să reînnoiască rețetele primite, acestea fiind expediate fiecăruia dintre ei, fără alte costuri incluse.

Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare iOS, Android și prin App Store-ul oficial NHS, care este o resursă de informare și de conștientizare a importanței sănătății. De aceea, funcționalitatea prin care pacienții primesc alerte referitoare la schemele de tratament prescrise este extrem de bine primită și utilizată de aceștia.

Din grupul de investitori au făcut parte White Star Capital, MMC Ventures, LocalGlobe, Global Founders Capital, Rocket Internet și Public.io.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward