Fondatori de startup-uri de succes în industria tehnologiei își vor povesti experiențele de business impresionante pe scena principală a How to Web Conference 2016. Vassil Terziev, fondator Telerik, Mădălina Seghete, co-fondatoare Branch Metrics și Robert Knapp, fondator și CEO Cyberghost VPN vor împărtăși cu audiența provocările întâmpinate de-a lungul timpului ca fondatori de startup-uri. How to Web Conference 2016 va avea loc pe 1 & 2 noiembrie, la Teatrul National din București și va celebra startup-uri din toată Europa. Biletele de tip very early bird sunt disponibile online, pe site-ul conferinței, până pe 23 septembrie.
Organizat în parteneriat cu IXIA, Bitdefender, Telekom Romania si Cyberghost, How to Web Conference 2016 este un eveniment dedicat startup-urilor în tehnologie din toată Europa, un punct de întâlnire pentru peste 1000 de profesioniști în tehnologie din peste 100 de companii globale. Participanții la conferință vor avea oportunitatea să discute parteneriate de business cu executivi din industria regională, dar și să se inspire și să afle ultimele inovații în domeniu de la peste 200 de fondatori de startup-uri de succes.
Vassil Terziev, Telerik, vorbește la How to Web Conference 2016 despre experiența exit-ului
Vassil Terziev a fondat Telerik în anul 2002. Sub managementul său, startup-ul a ajuns unul dintre furnizorii globali de soluții software, cu 130.000 de clienți și 9 sedii în 7 țări. În 2014 a coordonat transferul către Progress Software (NASDAQ: PGRS) acolo unde, în prezent, este responsabil de strategia de creștere a companiei, în calitate de Chief Innovation Officer. Vassil este unul dintre liderii care cred că atât succesul angajaților, cât și cel al clienților sunt factori esențiali în dezvoltarea industriei și a societății. În toamna acestui an, la How to Web Conference 2016, Vassil va vorbi despre întreaga experiență Telerik de la idee, la exit și mai departe.
Madalina Seghete, Branch Metrics, despre cum să construiești din nimic un produs global
De origine româncă, Mădălina Seghete a studiat inginerie în cadrul Universității Cornell & Stanford, US. Este unul dintre oamenii de bază din spatele Branch Metrics, startup care furnizează tehnologie de legătură pentru dezvoltatorii de aplicații mobile și oameni de marketing. Compania Mădălinei a primit o investiție de 35 milioane de USD Serie B pentru Branch Metrics. Aceasta va vorbi despre motivația din spatele dezvoltării unui produs nou și despre provocările întâmpinate de-a lungul experienței antreprenoriale.
Robert Knapp, CyberGhost, un altfel de antreprenor în România
Robert Knapp este antreprenor încă de la vârsta de 16 ani. Astăzi este fondatorul și CEO-ul Cyberghost VPN, una dintre cele mai bune companii din industria securității care furnizează soluții de VPN, cu peste 5 milioane de utilizatori. De origine german, Robert a ales România ca o a doua casă pentru compania sa. La How to Web Conference 2016 va vorbi despre cum să dezvolți o companie de securitate cibernetică de succes, din România și care sunt avantajele regiunii în această industrie.
Peste 200 de fondatori de startup-uri vor fi prezenți anul acesta la How to Web Conference. 50 dintre ei își vor prezenta produsele pe scena principală a evenimentului în cadrul How to Web Startup Spotlight, program de dezvoltare a afacerilor în tehnologie. Lista cu participanții care și-au confirmat prezența la How to Web Conference 2016 este disponibilă online, pe site-ul evenimentului, iar biletele de tip very early bird pot fi achiziționate până pe 23 septembrie.
How to Web Startup Spotlight, programul de dezvoltare a afacerilor în tehnologie, acceptă anul acesta aplicații din toată Europa. Startup-urile care inovează în domeniul eHealth, în industria hardware, platforme B2B, Big Data si Analytics, Fintech (servicii financiare, metode de plată, asigurări, infrastructură, finanțe), Securitate Cibernetică (aplicații de securitate, soluții de securitate pentru companii, soluții de apărare împotriva atacurilor cibernetice) sau Gaming & Entertainment (jocuri, realitate augmentată - AR, realitate virtuală - VR, aplicații sociale, tehnologii creative), Agrotech sau Educație sunt invitate să aplice, pe site-ul programului, până pe 25 Septembrie.
Toate startup-urile selectate vor participa la întâlniri cu mentori dedicați și profesioniști cu experiență în domeniile lor de activitate, cu un suport special pentru startup-urile din domeniul Fintech, Securitate Cibernetică și Gaming & Entertainment.