Descopera solutia accesibila pentru simplificarea si fluidizarea activitatii in locatia ta!

10 noiembrie 2016

Ospatarilor le este greu sa lucreze cu soft-ul de vanzare actual? Ca si manager sau administrator ti se pare prea complicat sau iti ocupa prea mult timp controlul si incarcarea gestiunii? Descopera o solutie profesionala accesibila pentru fluidizarea si simplificarea activitatii restaurantului tau!

Descopera solutia accesibila pentru simplificarea si fluidizarea activitatii in locatia ta!

Ospatarilor le este greu sa lucreze cu soft-ul de vanzare actual? Ca si manager sau administrator ti se pare prea complicat sau iti ocupa prea mult timp controlul si incarcarea gestiunii? Descopera o solutie profesionala accesibila pentru fluidizarea si simplificarea activitatii restaurantului tau!

ARI-Studio iti ofera o solutie accesibila pentru fluidizarea si simplificarea fluxurilor de lucru din restaurantul tau - software-ul pentru vanzare si gestiune UnityPOS - intuitiv, prietenos, complet.

Pornind de la dorinta de a contribui la modernizarea sectorului HoReCa din Romania si de a stimula cresterea gradului de tehnologizare pe partea de vanzare si gestiune a locatiilor de acest tip, echipa din spatele brand-ului ARI-Studio a dezvoltat o intreaga gama de software specializat, dedicat domeniului HoReCa. Reunite sub suita Unity, sistemele si aplicatiile au fost gandite in stransa legatura cu specificul pietei romanesti, dar si cu legislatia in vigoare.

Sistemul UnityPOS este destinat a fi utilizat intr-un mod intuitiv, toate operatiunile succedandu-se natural. De asemenea interfata moderna este una care ofera acces la toate informatiile necesare, fara a aglomera insa ecranul (si implicit utilizatorul) cu elemente inutile. Statusurile meselor si ale produselor de pe nota de plata (atat in modulul de vanzare cat si pe sectii in cazul in care se utilizeaza Modulul UnityLiveResponse ce presupune instalarea de tablete pe sectii in locul clasicelor imprimante termice), precum si comenzile preluate prin intermediul aplicatiei de mobil UnityMobile sau a aplicatiei UnityRoomService (in cazul hotelurilor si pensiunilor unde exista o conexiune cu sistemul de receptie UnityBooking) sunt semnalizate vizual (prin schimbarea culorilor) si sonor astfel incat intreg procesul de vanzare sa fie simplificat si accelerat.

Partea de administrare ofera acces facil la gestionarea activitatii locatiei, indeosebi in ceea ce priveste stocurile si partea de raportare financiara si a vanzarilor. In orice moment se pate accesa situatia curenta dar si informatii istorice, fapt ce confera un control sporit asupra activitatii si a personalului. Sistemul UnityPOS asigura realizarea operatiunilor de contabilitate primara, permitand exportarea documentelor si a rapoartelor in diferite formate pentru a fi transmise ulterior departamentului contabil sau pentru a fi tiparite pe suport de hartie. 

Rapoartele si graficele redate in cadrul sistemului asigura o perspectiva completa si usor de analizat si inteles asupra evolutiei locatiei, oferind in acelasi timp si informatii utile in procesele de management si marketing conexe. 

In plus, ARI-Studio a dezvoltat si o serie de module suplimentare, ce pot fi adaugate sistemului principal, in functie de optiunea fiecarui client in parte: UnityTablet (modulul pentru vanzare de pe tableta), UnityMobile (aplicatia mobila ce poate fi utilizata direct de catre clientii restaurantului pentru a vizualiza meniul si a plasa comanda dorita), UnityLiveResponse (modulul ce asigura comunicarea interactiva reciproca cu ajutorul tabletelor, intre ospatari si personalul de pe sectii – bucatarie, pizzerie, gratar, etc.), UnityDelivery (modulul care ofera sprijin locatiilor ce livreaza comenzi la domiciliu prin intocmirea unei baze de date cu clienti, ce poate fi utilizata pentru preluarea rapida a comenzilor, dar si in scopuri de marketing).

Ambele sisteme principale din gama Unity (cel pentru restaurante - UnityPOS si cel pentru hoteluri si pensiuni - UnityBooking) pot functiona pe mai multe statii in paralel, se pot conecta la aproape orice casa de marcat de pe piata care permite comunicarea cu PC-ul, pot fi accesate din back office precum si de oriunde din afara locatiei chiar si de pe dizpozitive mobile si includ o componenta Cloud ce le confera o accesibilitate sporita ce care asigura la randul ei o simplificare a fluxului de lucru.

Pe parcursul dezvoltarii suitei Unity specialistii din cadrul companiei au pus accentul pe partea de securitate (un aspect ce a devenit din ce in ce mai important chiar si in aceasta industrie), tehnologiile folosite, algoritmii complecsi dezvoltati si functionalitatile implementate oferind un grad inalt de siguranta atat in cadrul interfetei de lucru propriu zise, cat si in partea de back end.

Asa cum si-a propus inca de la inceput, echipa ARI-Studio s-a luptat pentru a oferi clientilor sai sisteme profesionale de calitate la un pret corect si cat mai accesibil. In acest sens, dar si pentru a usura munca patronilor de locatii, au creat diverse pachete avantajoase ce contin atat partea de software cat si pe cea de hardware specializat (nou sau reconditionat) – sisteme POS, monitoare touchscreen, calculatoare, imprimante termice, scannere de coduri de bare, cititoare de carduri, sertare metalice de bani, cantare electronice, si altele. Solutiile pe care le ofera presupun astfel, de cele mai multe ori, costuri mult mai scazute decat sisteme similare oferite de alte firme de pe piata.

Toate aspectele mentionate mai sus au condus la implementarea solutiilor oferite de ARI-Studio in locatii din intreaga tara – Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Constanta, Iasi, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Targu Mures, Bacau ca sa enumeram cateva si bineinteles Pitesti, acolo unde compania isi are sediul. Clientii se declara extrem de multumiti atat de produsele si serviciile achizitionate, cat si de relatia pe care au dezvoltat-o ulterior cu echipa ARI-Studio.

In prezent compania se axeaza pe dezvoltarea retelei de distributie pentru produsele si serviciile pe care le ofera, incheind colaborari cu parteneri ce activeaza in principal in domeniile comercializarii caselor de marcat, respectiv a consultantei pentru sectorul HoReCa. Daca sunteti reprezentantul unei astfel de firme va sfatuim sa luati legatura cu reprezentantii ARI-Studio pentru detalii suplimentare.

 

-------------

Cateva cuvinte despre ARI-Studio si activitatea lor:

"ARI-Studio este o companie IT bazata pe o echipa tanara, prompta si creativa ce pune accentul pe calitatea produselor si serviciilor livrate. Dezvoltam si comercializam software specializat in diverse domenii, in prezent axandu-ne in principal pe sectorul HoReCa. Asiguram infrastructura hardware necesara implementarii sistemelor, consultanta si mentenanta. Comercializam produse hardware reconditionate (refurbished), second-hand si noi online si in magazinul nostru - atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice.

Software-urile dezvoltate si implementate de noi aduc companiei dumneavoastra multiple avantaje: micsorarea volumului de lucru, obtinerea datelor pentru generarea de informatii necesare in management si marketing, gestionarea mai multor puncte de lucru dintr-un sistem centralizat, supravegherea activitatii de oriunde de pe glob, prin Cloud, un control sporit atat al angajatilor cat si al fluxului documentelor, comunicare facila intre companie si clienti, companie si furnizori sau chiar intre departamentele interne (management, marketing, financiar-contabil), scurtarea timpilor de servire a clientilor. Toate aceste avantaje au ca efect final cresterea randamentului firmei dumneavoastra si implicit cresterea profitului."

 

ARI-Studio este o companie romaneasca de software care se concentreaza in prezent pe dezvoltarea gamei de produse Unity care se adreseaza urmatoarelor tipuri de locatii din domeniul HoReCa: restaurant, pensiune, hotel, bar, pub, club, cafenea, pizzerie, fast-food, catering, salon de evenimente. Oferim clientilor nostri software profesion...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Unity Booking este solutia optima pentru gestionarea facila a rez

Citește tot arrow_forward

Unity POS asigura managementul restaurantului dvs. cu tot ceea ce presupune acesta: gestiunea 

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward