Descriere

ARI-Studio este o companie romaneasca de software care se concentreaza in prezent pe dezvoltarea gamei de produse Unity care se adreseaza urmatoarelor tipuri de locatii din domeniul HoReCa: restaurant, pensiune, hotel, bar, pub, club, cafenea, pizzerie, fast-food, catering, salon de evenimente.

Oferim clientilor nostri software profesional, proiectat si dezvoltat de la zero de catre echipa noastra, in conformitate cu piata si legislatia romaneasca. Datorita acestui fapt le putem asigura clientilor nostri suport complet (24/7) dupa efectuarea achizitiei si, de asemenea, putem adapta sistemele la nevoile si modul de desfasurare a afacerii fiecarui client, totul la preturi mai mici decat concurentii nostri (in general companii care sunt doar distribuitori nu si producatori ai software-ului comercializat).

Compania noastra ofera de asemenea si sisteme hardware pentru a le completa pe cele software, crearea unor astfel de pachete simplificand munca si procesul de cautare pe care il parcurg in general managerii si patronii de restaurante, hoteluri sau pensiuni.

Daca ai in plan deschiderea oricarui tip de locatie din cele prezentate mai sus viziteaza-ne pe http://horeca.aristudio.ro si te asiguram ca vei gasi in noi cel mai bun partener pentru afacerea ta!

-- 

ARI-Studio is a Romanian software company that currently focuses on HoReCa business by developing the Unity software range for restaurants, hotels, clubs, fast-foods and others.

We offer our customers professional software, designed from scratch by our team, in accordance with the Romanian market and legislation. By developing the software ourselves we can assure our customers full support (24/7) after making the aquisition and also we can adapt the system to each and everyone's need and way of doing business, everything at lower prices than our competitors (generaly large companies that are only distributors of the software and not producers).

Our company also provides hardware to complement the software system, creating full packages for restaurant and hotel managers and owners, simplyfing their search and their job in general.

If you plan to open a restaurant or hotel in Romania visit us on http://horeca.aristudio.ro and we can assure you will find in us the best partener for your business!

Aplicațiile companiei ARI-Studio

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Aplicatia UnityTablet oferita gratuit de ARI-Studio - sistemul software de vanzare si gestiune in restaurant UnityPOS pe tableta

ARI-Studio - dezvoltator de software HoReCa si Retail - pune la dispozitie in mod gratuit noilor sai clienti aplicatia pentru tableta UnityTablet asociata sistemului software pentru vanzare, gestiune si contabilitate primara in restaurant - UnityPOS. 

Citește tot

La ARI-Studio Black Friday e in fiecare zi!

Fie ca v-a cuprins sau nu febra Black Friday, la ARI-Studio gasiti astazi, dar si in orice alta zi oferte avantajoase pentru echipamente IT&C reconditionate, second hand si noi, precum si pentru software specializat HoReCa! 

Citește tot

Descopera solutia accesibila pentru simplificarea si fluidizarea activitatii in locatia ta!

Ospatarilor le este greu sa lucreze cu soft-ul de vanzare actual? Ca si manager sau administrator ti se pare prea complicat sau iti ocupa prea mult timp controlul si incarcarea gestiunii? Descopera o solutie profesionala accesibila pentru fluidizarea si simplificarea activitatii restaurantului tau!

Citește tot