Deloitte inaugurează Centrul de Inteligență Cibernetică

31 Aug 2017

Deloitte a anunțat, miercuri, inaugurarea Centrului de Inteligență Cibernetică, în Ungaria, acesta urmând să asigure servicii în 18 țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv în România.

Deloitte inaugurează Centrul de Inteligență Cibernetică

 “Acest nou centru este înființat pe fondul creșterii amenințărilor cibernetice, în cadrul unei culturi cibernetice care evoluează mai repede decât securitatea cibernetică. Centrul de Inteligență Cibernetică este localizat în Ungaria și oferă sprijin clienților din toate industriile, cu o atenție deosebită asupra industriei de servicii financiare, expusă mai mult riscurilor din prezent”, arată compania, într-un comunicat.

Andrei Ionescu, Risk Advisory Partener Deloitte România, spune că Deloitte,  companie cunoscută în mod tradițional pentru serviciile de audit și cele financiare, investește de peste 20 de ani în domeniul securității cibernetice, iar România a oferit mereu experți extrem de competenți în domeniu, cu recunoaștere internațională.

Rețeaua globală a Centrelor de Inteligență Cibernetică, care numără peste 50.000 de profesioniști la nivel internațional, operează fără întrerupere pentru a oferi soluții precum monitorizarea avansată a evenimentelor de securitate, analiza riscurilor și amenințărilor, managementul riscurilor și amenințărilor, precum și planuri răspuns la incidente cibernetice pentru afacerile din regiune.

Portofoliul de servicii include zece linii de servicii, de la prevenția și detectarea atacurilor cibernetice la reacții în caz de atacuri cibernetice și managementul incidentului.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea ONG-urilor prin PNRR

În luna ianuarie a anului 2024, conform datelor furnizate de Registrul Național ONG, erau înregistrate 127.053 de entități non-guvernamentale active, ceea ce înseamnă că există un segment extrem de bine reprezentat, cu...

Citește articolul
Softlead

Digitalizare IMM - Digitalizarea este un proces complex, iar IMM-urile au nevoie de ajutor și atenție

Un raport al Registrului Comerțului arată importanța IMM-urilor la nivel național, și, implicit, impactul digitalizării acestora. În 2022, IMM-urile au fost responsabile pentru 64,2% din profitul total, raportat de mediul privat...

Citește articolul
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul