De ce un ERP construit pe o platformă open source?

24 aprilie 2019

  • rabarburaERP este o soluție modulară destinată gestiunii informatice a aproape oricărui tip de firmă.
  • rabarburaERP este o soluție în continuă evoluție, cu rol de adaptare la noi cerințe, venite dinspre clienții ce utilizează soluția deja sau de la clienții aflați în proces de implementare.
De ce un ERP construit pe o platformă open source?

.Aceste două dimensiuni fundamentale ale rabarburaERP sunt posibile datorită modului în care e construit sistemul: pe o platformă de tip „open source”.

Cele mai importante 3 avantaje ale unui asemenea tip de abordare în crearea, adaptarea și livrarea unei soluții de tip ERP sunt:

Dezvoltare nelimitată

Limitarea în dezvoltarea soluției rabarburaERP o constituie doar bugetul de timp și bani al beneficiarilor.

În cazul soluției rabarburaERP, nu am fost puși în situația de a avea vreo limitare privind:

  • crearea de module
  • funcționalități
  • diverse conexiuni și integrări ale acestora între ele sau cu alte sisteme.

Orice cerință formulată de clienți a fost în final pusă în practică în soluția rabarburaERP.

Doar noi și TU
  • Nici un alt tip de licență -pentru sistemele de operare de pe computerele firmei tale sau pentru servere – nu este necesară a fi achiziționată pentru a rula soluția rabarburaERP în firma ta.
  • Nici la instalarea ei și niciodată în viitor.
  • Poți utiliza o multitudine de alte soluții de tip open source cu care rabarbruaERP este sau poate fi integrat.

Prin lipsa costurilor de tip ”third-part license” soluția de tip „open source" este din start cu circa 45%-50% mai ieftină.

Costuri predictibile

„Open source” nu înseamnă  gratis. Dar ți se spune foarte clar cât ai de plătit și mai ales pentru ce. Așadar, poți planifica mult mai bine de la momentul instalării soluției rabarburaERP calendarul de implementare, din punctul de vedere al costurilor pe care le poți suporta și, de asemenea, planificarea dezvoltării  în continuare a soluției în funcție de evoluția afacerii tale.

Elastoffice Romania a dezvoltat si comercializeaza rabarburaERP, sistemul ERP pentru IMM-uri, incepand cu 100 EUR / luna!Un sistem cu adevarat integrat, creat in Romania: CRM, Vanzari, Achizitii, HRM, DMS, MRP, Contabilitate, Stocuri si multe alte module.

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Sistemul ERP pentru IMM-uri incepand de 100 EUR / LUNA pentru 10 utilizatori livrat in cloud! Un ERP extins livrat in cloud cu costul si timpul de implementare al unui sistem contabil.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward