De ce un ERP construit pe o platformă open source?

24 aprilie 2019

  • rabarburaERP este o soluție modulară destinată gestiunii informatice a aproape oricărui tip de firmă.
  • rabarburaERP este o soluție în continuă evoluție, cu rol de adaptare la noi cerințe, venite dinspre clienții ce utilizează soluția deja sau de la clienții aflați în proces de implementare.
De ce un ERP construit pe o platformă open source?

.Aceste două dimensiuni fundamentale ale rabarburaERP sunt posibile datorită modului în care e construit sistemul: pe o platformă de tip „open source”.

Cele mai importante 3 avantaje ale unui asemenea tip de abordare în crearea, adaptarea și livrarea unei soluții de tip ERP sunt:

Dezvoltare nelimitată

Limitarea în dezvoltarea soluției rabarburaERP o constituie doar bugetul de timp și bani al beneficiarilor.

În cazul soluției rabarburaERP, nu am fost puși în situația de a avea vreo limitare privind:

  • crearea de module
  • funcționalități
  • diverse conexiuni și integrări ale acestora între ele sau cu alte sisteme.

Orice cerință formulată de clienți a fost în final pusă în practică în soluția rabarburaERP.

Doar noi și TU
  • Nici un alt tip de licență -pentru sistemele de operare de pe computerele firmei tale sau pentru servere – nu este necesară a fi achiziționată pentru a rula soluția rabarburaERP în firma ta.
  • Nici la instalarea ei și niciodată în viitor.
  • Poți utiliza o multitudine de alte soluții de tip open source cu care rabarbruaERP este sau poate fi integrat.

Prin lipsa costurilor de tip ”third-part license” soluția de tip „open source" este din start cu circa 45%-50% mai ieftină.

Costuri predictibile

„Open source” nu înseamnă  gratis. Dar ți se spune foarte clar cât ai de plătit și mai ales pentru ce. Așadar, poți planifica mult mai bine de la momentul instalării soluției rabarburaERP calendarul de implementare, din punctul de vedere al costurilor pe care le poți suporta și, de asemenea, planificarea dezvoltării  în continuare a soluției în funcție de evoluția afacerii tale.

Elastoffice Romania a dezvoltat si comercializeaza rabarburaERP, sistemul ERP pentru IMM-uri, incepand cu 100 EUR / luna!Un sistem cu adevarat integrat, creat in Romania: CRM, Vanzari, Achizitii, HRM, DMS, MRP, Contabilitate, Stocuri si multe alte module.

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Sistemul ERP pentru IMM-uri incepand de 100 EUR / LUNA pentru 10 utilizatori livrat in cloud! Un ERP extins livrat in cloud cu costul si timpul de implementare al unui sistem contabil.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward