Creștere de 169% a încasărilor platformei Zoom în perioada restricțiilor pandemice

10 iunie 2020

Instalarea distanțării sociale la nivelul întregului glob a însemnat creșteri semnificative ale aplicațiilor software de videoconferință.

Creștere de 169% a încasărilor platformei Zoom în perioada restricțiilor pandemice

Extrem de rapid, platforma Zoom s-a poziționat ca fiind lider pe acest segment, atât din perspectiva utilizării de către companii, cât și de către persoane fizice, pentru a putea menține comunicarea cu familia și cu cei dragi, aflați la distanță.

Astfel, încasările Zoom au depășit creșteri ale încasărilor cu peste 169%, ajungând la 328.2 milioane de dolari în primul trimestru al anului 2020. Acest fapt a dus la o reevaluare a previziunilor pentru anul în curs, compania așteptându-se la încasări totale de 1.8 miliarde de dolari, comparativ cu 915 milioane, așa cum arătau cifrele înaintea instalării pandemiei.

“Suntem bucuroși să vedem o accelerare a adopției aplicației Zoom în această perioadă. Criza cauzată de pandemia COVID-19 a creionat noi nevoi de consum, care să înlocuiască rapid întâlnirile față în față. De asemenea, companiile au avut nevoie de soluții rapide în continuarea colaborărilor și proiectelor demarate pe planuri locale și internaționale, așadar o aplicație care să fie prietenoasă, accesibilă și facil de utilizat a fost rapid integrată în noul stil de viață”, Eric S. Yuan, Fondator și CEO Zoom.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward