Credify, primul marketplace dedicat creditării 100% online, se lansează oficial

14 iunie 2020

Implementat prin Softlead, Credify anunță lansarea primului marketplace 100% digitalizat dedicat aplicării și obținerii creditelor rapid și fără a fi nevoie de o deplasare la ghișeul unei banci sau a unui IFN.

Credify, primul marketplace dedicat creditării 100% online, se lansează oficial

Numărul persoanelor fizice și al firmelor cu restanțe la creditele obținute de la bănci a avut o creștere de 10% în martie, prima lună a pandemiei coronavirusului, arată datele statistice publicate în Centrala Riscului de Credit (CRC) de la Banca Națională a României (BNR). Cu siguranță, se poate vorbi despre o nevoie evidentă a sistemelor de creditare, ce poate fi acoperită facil și rapid în cazul în care creditele s-ar obține online.

Acesta este conceptul marketplace-ului Credify, ce are ca obiectiv facilitarea creditării printr-un proces 100% online, prin listarea în platformă a băncilor și IFN-urilor care doresc să poată deservi un număr cât mai mare de clienți la nivel național, într-un termen cât mai scurt.

Cum se pot obține creditele online?

În doar câțiva pași, orice client interesat de accesarea unui credit rapid și sigur poate completa formularul de aici, având ulterior posibilitatea de a compara ofertele financiare, de a semna online documentele solicitate de instituția financiară și de a primi banii în cont.

Care sunt principalele beneficii oferite de Credify?

  • Clientul poate aplica instant la mai multe instituții financiare
  • Fără a se deplasa fizic la un ghișeu, tot procesul este 100% online, 100% securizat.
  • Clientul beneficiază de asistență dedicată, în cazul în care are nevoie de informații suplimentare, prin acces la consilieri cu experiență.
  • Nu există comisioane sau dobânzi ascunse.

Credify implementează procesul de KYC și semnătură electronică printr-un parteneriat cu Namirial.

KYC (Know Your Customer) este o procedură considerată a fi obligatorie pentru instituțiile financiare care oferă produse de creditare, scopul fiind acela al creșterii siguranței și evitarea fraudelor financiare. Astfel, Credify implementează alături de Namirial un protocol digitalizat pentru realizarea procedurii de KYC printr-un videocall ce are ca scop identificarea clientului în vederea emiterii semnăturii electronice calificate și obținerii unui împrumut.  

Fiecare dintre funcționalitățile tehnice pe care le-a inclus Credify în platformă au rolul de a aduce sistemele de creditare la doar un click distanță de utilizatori.

Despre Namirial

Namirial este furnizor de încredere pentru Managementul Tranzacțiilor Digitale cu soluții pentru identificarea electronică a utilizatorilor, autentificare multi-factor, certificate digitale, semnătură electronica, facturare electronică și arhivare digitală. Compania a fost certificată pentru numeroase produse și servicii, inclusiv fiind un furnizor calificat de Servicii de Încredere conform eIDAS. Namirial are peste 350 de angajați și procesează zilnic milioane de tranzacții. Pe lângă numeroase birouri în Italia, grupul Namirial are filiale în Austria, Brazilia, Germania și România.

Soluțiile Namirial sunt noul standard global din mediul corporate pentru managementul tranzacțiilor digitale, înlocuind treptat alte soluții oriunde procesele existente au nevoie de îmbunătățiri.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward