Conferința Anuală de Business Networking – Digitalizarea antreprenoriatului

25 Mar 2024

MORE Networking anunță cea de-a opta ediție a Conferinței Anuale de Business Networking, ce va avea loc la București, pe data de 26 Martie 2024, la Hotel Crown Plaza, începând cu ora 10:00.

Conferința Anuală de Business Networking – Digitalizarea antreprenoriatului

Cel mai important eveniment de business networking al anului revine cu o ediție, pe măsura provocărilor anului 2024. Pe 26 martie, vino să cunoști oamenii potriviți, într-un eveniment de o zi, dedicat antreprenorilor români și planurilor lor de digitalizare.   

Un studiu recent arată că 67% dintre IMM-uri caută tehnologii digitale pentru optimizarea proceselor și fluxurilor de lucru și jumătate caută soluții de managementul datelor. În acest context conferința își propune să ofere soluții și să afle insight-uri din provocările companiilor, pentru că DIGITALIZAREA este un factor cheie atât pentru antreprenori, manageri cât și pentru investitori, companii mari sau IMM-uri.

Cum se pregătesc companiile așadar, pentru digitalizare? Aflăm pe 26 martie, de la antreprenorii care vor urca pe scena conferinței. Printre subiectele discutate la conferință se vor regăsi: e-factura, digitalizarea proceselor în companii, automatizare plăți, marketing digital și multe altele.

 Conferința se va concentra pe discuții și prezentări legate de digitalizare în antreprenoriat, cum putem crea afaceri cu ajutorul inteligenței artificiale, dar să aibă și un impact pozitiv asupra educației viitorului.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul