CloudHero câștigă premiul pentru cel mai bun startup la TechHub Bucharest Demo Night

26 Feb 2015

CloudHero, platformă de management și raportare pentru infrastructura digitală a companiilor, a primit premiul pentru cel mai bun startup la TechHub Bucharest Demo Night.

CloudHero câștigă premiul pentru cel mai bun startup la TechHub Bucharest Demo Night

CloudHero, platformă de management și raportare pentru infrastructura digitală a companiilor, a primit premiul pentru cel mai bun startup la TechHub Bucharest Demo Night. Cea mai bună prezentare a fost susținută de echipa de la Swapr, o aplicație care ajută utilizatorii să facă schimb de haine, în funcție de localizare și preferințele acestora.

TechHub Bucharest Demo Night a avut loc miercuri, 25 februarie, și a adus în fața audienței 10 startup-uri tech cu potențial selecționate în prealabil. Acestea și-au prezentat produsele, au primit feedback din partea juriului și au concurat pentru premiile de cel mai bun startup și cel mai bun pitch.

Rumen Iliev (Partner, LAUNCHub), Ivaylo Simov (Partner, Eleven), Cosmin Ochișor (Business Development Manager, hub:raum), Cristi Badea (Co-Fondator, MavenHut), Mădălina Paraschiv (Product Manager, Okapi Studio) și Robert Knapp (Co-Fondator & CEO CyberGhost) au făcut parte din juriul care a evaluat proiectele prezentate și a oferit feedback echipelor. Discuțiile au fost moderate de George Diță, Program Manager MVP Academy, prorgram de pre-accelerare adresat startup-urilor cu potențial în domeniul tehnologiei.

10 echipe care dezvoltă produse în domenii precum software, mobile, fashion, securitate sau cloud au urcat pe scena TechHub Bucharest în cadrul evenimentului. Acestea sunt:

  1. 2bitsEdu, companie care dezvoltă sisteme de management pentru școli și universități
  2. Accelerole, software ERP care ajută agențiile de publicitate, PR și digital (10 – 100 de angajați) să își gestioneze mai bine datele
  3. Clepsisoft Cyberdefense Network, soluție de securitate care ajută companiile să se protejeze împotriva atacurilor cibernetice
  4. CloudHero, platformă de management și raportare pentru infrastructura digitală a companiilor
  5. Coinfetti, aplicație mobilă catre transformă Bitcoin în monede locale și transferă banii pe cardurile de debit ale utilizatorilor
  6. Juqster, platformă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a socializa și asculta muzică în timp real cu oameni din întreaga lume
  7. Lendia, platformă care face legătura între bănci și clienții în căutarea celor mai bune oferte de credit
  8. Speed Reading Academy, aplicație care ajută părinții să își învețe copiii să citească
  9. Picup, platformă care permite utilizatorilor să pună împreună jumătăți de fotografii în mod anonim (Tinder pentru Instagram)
  10. Swapr, aplicație mobilă care ajută femeile să facă schimb de haine în funcție de locație și preferințele vestimentare ale acestora

În timp ce juriul delibera pentru a alege câștigătorii, Bogdan Predușcă, Co-Fondator Fittter, a susținut o prezentare pentru a oferi un exemplu finaliștilor TechHub Bucharest Demo Night. Fittter este o aplicație care oferă utilizatorilor o experiență de antrenament personalizată și se numără printre absolvenții primei ediții a programului de pre-accelerare MVP Academy. După finalizarea programului, aceștia au fost acceptați și au absolvit ulterior Health Wildcatters, cel mai apreciat program de accelerare din SUA în domeniul sănătății, și-au extins echipa și au demarat primele proiecte pilot cu angajatori din Statele Unite. Astăzi, compania getFittter Inc. este evaluată la 4.2 milioane USD, iar fondatorii sunt în discuții pentru încheierea unei noi runde de finanțare în valoare de 850.000 EUR.

La finalul evenimentului juriul a desemnat echipele câștigătoare: CloudHero a obținut premiul pentru cel mai bun startup la TechHub Bucharest Demo Night, în timp ce Swapr a primit o distincție specială pentru cea mai bună prezentare.

Seara s-a încheiat cu networking, iar persoanele din audiență au avut astfel ocazia să interacționeze cu membrii juriului, echipele participante și reprezentanți ai comunității profesioniștilor în tehnologie din București.

Startup-urile promițătoare care vor să dezvolte produse de succes la scară globală au acum o nouă oportunitate: participarea la MVP Academy, program de pre-accelerare care se va desfășura în perioada 23 martie – 14 mai la TechHub Bucharest. Pe durata programului, cele 12 echipe finaliste își vor dezvolta produsele, vor acumula competențe esențiale de business și vor forma conexiuni valoroase în industrie, toate acestea într-un program educațional gratuit, customizat pentru a răspunde nevoilor individuale ale echipelor participante.

Startup-urile care vor să facă parte din MVP Academy Class of 2015 sunt invitate să aplice online pe site-ul programului http://mvpacademy.co până luni, 9 martie. Finaliștii selecționați pentru a participa în program vor fi anunțați luni, 16 martie.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul