Cele mai importante lansări de aplicații software din ultimele 30 de zile

01 noiembrie 2017

Piața locală a soluțiilor software este în continuă creștere, atât pentru utilizatorii B2B, cât și pentru cei B2C.

Cele mai importante lansări de aplicații software din ultimele 30 de zile

1 noiembrie

  • Mugur Frunzetti a investit 150.000 de Euro într-o aplicația care avertizează utilizatorii de pericolele din zona în care se află, indiferent de natura acestora – dezastre naturale, accidente auto sau orice alt tip de incident. Aplicaţia, numită Stay Safe, moni­torizează zona în care se află utilizatorul şi îl notifică în cazul în care apare un pericol. 
  • Metropolitan Life a lansat e-Claims, o aplicație care le oferă clienților săi cu polițe de asigurare active acces rapid la despăgubiri, în cazul evenimentelor asigurate. Aplicația e-Claims oferă utilizatorilor un mod simplu şi rapid de transmitere a solicitărilor de despăgubire, indiferent de modalitatea de încheiere a poliței, de pe PC, tabletă sau telefon mobil.

27 octombrie

  • QuEST Global Services a achiziționat compania IT Six Global din Craiova - QuEST Global Services, cu sediul central în Singapore, a achiziţionat compania ro­mânească IT Six Global. IT SIX Global Services, compania din Craiova specializată în furnizarea de soluţii şi servicii IT, a înregistrat anul trecut afaceri de 22 mil. lei (aproape 5 mil.euro), cu 10,8% mai mare decât în anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Compania craioveană a raportat pentru 2015 venituri totale de 19,9 milioane lei şi nu a reuşit să atingă ţinta de creştere propusă pentru anul trecut de 15%.
  • Cisco achiziționează compania de software BroadSoft pentru 1.9 miliarde de dolari. Cisco intenționează să extindă portofoliul de servicii, prin achiziționarea companiei BroadSoft Inc. pentru 1.9 miliarde de dolari, scopul principal fiind acela al identificării unor noi direcții de business, în afara celor deja cunoscute, cum ar fi cele de rețelistică. În urmă cu doar câteva luni, BroadSoft anunța oficial faptul că demarează acțiunile de explorare a oportunităților de vânzare a companiei. Detalii, aici.

18 octombrie – Sandline a lansat o soluție prin care companiile pot afla, prin completarea unor informații ce vizează nivelul de securitate a informațiilor, tipul de utilizare a datelor ce au caracter personal (telefon, e-mail, conținutul mesajelor livrate) prin acțiuni de direct mailing, informațiile care sunt păstrate și gestionate prin intermediul platformelor online deținute sau modul în care se face transferul de informații. Toate aceste date sunt expuse constant unui volum de vulnerabilități, ce poate fi tratat fie prin existența unei persoane responsabile în anticiparea și rezolvarea unei posibile activități de securitate cibernetică, fie prin externalizarea către un consultant sau o companie specializată în servicii dedicate. Detalii, aici.

11 octombrie - SmartDreamers le oferă universităților o aplicație online de recrutare a studenților - Start-up-ul SmartDreamers le oferă universităţilor posibilitatea de a posta pe site-urile proprii ofertele de internship sau de recrutare ale companiilor prin intermediul unei aplicaţii online dedicate.  Aplicaţia de recrutare oferită le permite companiilor să posteze un anunţ de job, iar studenţii pot să aplice la o poziţie (toate de pe site-ul universităţii din care aceştia fac parte).

4 octombrie – Reea, agenție specializată în furnizarea de soluții și servicii de marketing a lansat în parteneriat cu Serviciul de Ambulanță Samaritanus din Târgu-Mureș o aplicație mobilă prin intermediul căreia utilizatorii pot învăța măsurile de prim-ajutor. Investiția agenției Reea a fost de 50.000 de lei. În cadrul aplicaţiei, numite Manual de Prim Ajutor, utilizatorii au la dispoziţie soluţii de prim ajutor explicate într-un limbaj accesibil, însoţite de ilustraţii şi de video-uri.

Vrei să ne spui mai multe despre aplicația ta? Trimite-ne un e-mail pe adresa [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward