BrandMentions lansează versiunea 2.0 a aplicației de monitorizare

01 noiembrie 2017

BrandMentions oferă echivalentul în 100.000 $ în licențe SaaS 

BrandMentions lansează versiunea 2.0 a aplicației de monitorizare

BrandMentions oferă echivalentul în 100.000 $ în licențe SaaS

BrandMentions lansează utilizatorilor săi provocarea de a câștiga 100.000$, echivalentul în licențe SaaS, dacă vor promova link-ul unic primit prin contul dedicat, BrandMentions. Mecanismul de concurs este simplu, fiind nevoie de un singur Share al acestui link unic pe acele canale Social Media care îi sunt mai apropiate utilizatorului (Facebook, LinkedIn, Twitter sau e-mail).

De asemenea, premiile mai includ licențe gratuite sau reduceri semnificative pentru cele mai importante 26 de aplicații (SaaS-uri/tooluri pentru antreprenori si marketeri) dedicate gestionării prezenței digitale ale unui brand: Hotjar, Sniply, Omniconvert, Mixmax, LiveChat, 123 ContactForm, PipeFrive și multe altele.

Mai multe detalii, aici.

Despre BrandMentions

BrandMentions este un instrument digital, cu rol în monitorizarea prezenței online și a măsurării rezultatelor campaniilor lansate de un brand. În prezent, peste 10.000 de companii folosesc aplicația, având acces la module și funcționalități de monitorizare media, măsurarea reputației, Business intelligence și publishing.

 

Aplicații software recomandate

ClientZen te ajuta sa masori in timp real satisfactia clientilor tai.

Citește tot arrow_forward

Vrei sa fii informat in timp real despre evolutia vanzarilor tale? Foloseste CIEL eCommerce si iti gestionezi mai bine afacerea ta online si obtii mai mult profit.

Citește tot arrow_forward

FeedCheck aduce toate review-urile de produs intr-un singur loc. Nu conteaza unde este vandut produsul tau, noi colectam review-uri din eMAG, CEL, Amazon.com si multe alte magazine online.  

Citește tot arrow_forward

Full Stack Performance Monitoring Powered by Anomaly Detection. Built for Production.    Demo GRATUIT cu toate functionalitatile active, timp de 30 de zile. Suport tehnic in romana...

Citește tot arrow_forward

HubStore este o platformă software distribuită în cloud care realizează interconectarea oricărui canal de vânzări (magazin online, marketplace) cu platforme ERP sau WMS, platforme B2B ale furnizorilor, transportatorilor şi centrelor...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum să deții controlul total asupra contractelor și plăților FIDIC, specifice construcțiilor de mare amploare?

În urmă cu 15 ani nu existau reglementări clare cu privire la managementul contractelor din domeniul construcțiilor de complexe rezidențiale sau instituții, iar perioada de agreare contractuală consuma resurse valoroase. Companiile plăteau firme de avocatură care negociau perioade lungi, uneori 6-7 luni, chiar și 1 an termenii contractului.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Platforma de evenimente Eventmix.live poate găzdui conferințe și evenimente cu zeci de mii de participanți

Odată cu trecerea la versiunea Public Beta și dezvoltarea noilor funcționalități, platforma Eventmix.live devine disponibilă publicului larg și poate găzdui evenimente mari, cu agende complexe și mii de participanți. Proiectul Eventmix.live a fost lansat anul trecut de antreprenorii în serie Sergiu Biriș și Andrei Dunca și se adresează celor care doresc să organizeze, pe site-...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Ce câștigi exact când aduci un ERP în business-ul tău

Citești peste tot că nu se mai poate fără digitalizare. Că avem bugete mari și planuri și mai și, de a digitaliza chiar și instituțiile statului, cu care ne-am obișnuit să fie codașe la ce este nou și modern. Nu ai timp să te informezi riguros, pentru că ai prea multe pe cap, majoritatea task-uri operaționale, multe repetitive.

Citește articolul arrow_forward