Cisco achiziționează compania de software BroadSoft pentru 1.9 miliarde de dolari

24 octombrie 2017

Cisco intenționează să extindă portofoliul de servicii, prin achiziționarea companiei BroadSoft Inc. pentru 1.9 miliarde de dolari, scopul principal fiind acela al identificării unor noi direcții de business, în afara celor deja cunoscute, cum ar fi cele de rețelistică. În urmă cu doar câteva luni, BroadSoft anunța oficial faptul că demarează acțiunile de explorare a oportunităților de vânzare a companiei

Cisco achiziționează compania de software BroadSoft pentru 1.9 miliarde de dolari

Acţiunile BroadSoft, care a dezvoltat un software utilizat ce cele mai mari companii de cablu şi telecomunicaţii, au crescut cu 1,35% după ce Cisco a oferit un preţ de 55 de dolari pe acţiune, cu 2% mai mult decât preţul de închidere de vineri al titlurilor.

Chuck Robbins, CEO Cisco, a declarat pentru CNBC, faptul că acest pas va fi unul extrem de benefic pentru companiile mici și mijlocii din portofoliul deținut, pentru o mai bună conectare cu proprii clienți, ca urmare a implementării soluțiilor dedicate colaborării B2B.

Această achiziție este considerată ca fiind a doua cea mai mare, înregistrată anul acesta, de gigantul Cisco, după ce în luna martie Cisco anunța preluarea AppDynamics pentru 3.7 miliarde de dolari.

Portofoliul de clienți ai companiei BroadSoft cuprinde nume cu rezonanță din industria de telecomunicații, cum ar fi Verizon Communications Inc. sau AT&T Inc.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward