Atos lansează un serviciu de detectare a vulnerabilităților organizațiilor

20 septembrie 2021

Atos și Intigriti, una dintre cele mai importante platforme europeane de bug bounty și hacking responsabil, vor colabora în vederea lansării unui serviciu integrat de bug bounty dedicat organizațiilor.

Atos lansează un serviciu de detectare a vulnerabilităților organizațiilor

Bug bounty constă în utilizarea abilităților unor cercetători, experți și hackeri etici, selectați conform unui protocol precis, pentru a căuta vulnerabilități într-o aplicație sau sistem. Introdusă pentru prima dată în 1995, această abordare reprezintă continuarea logică și complementară a testelor de penetrare pentru detectarea continuă a vulnerabilităților de securitate dintr-o organizație.

Combinând platforma Intigriti cu serviciile de securitate cibernetică ale Atos, clienții vor avea acces la o abordare mai simplă și mai amănunțită a proceselor de detectare și remediere a vulnerabilităților. Consultanții Atos vor sprijini organizația clientului pe tot parcursul creării și gestionării programelor bug bounty, oferind mai multe servicii esențiale, cum ar fi audit, teste de penetrare, analiza rapoartelor platformei, clasificarea vulnerabilităților, monitorizare, remediere și detectare gestionată, precum și servicii de răspuns.

Parteneriatul extinde expertiza și serviciile Atos în testarea vulnerabilității pe piețele private și publice din întreaga lume. De asemenea, permite Intigriti să își extindă prezența pe o piață franceză foarte competitivă și să își mărească vizibilitatea internațională prin valorificarea prezenței mondiale a Atos.

„Suntem impresionați de feedbackul excelent din partea clienților noștri cu privire la calitatea serviciilor și la maturitatea platformei Intigriti. Prin integrarea serviciilor noastre de securitate cibernetică la platforma Intigriti, putem oferi companiilor cele mai bune servicii de hacking responsabil, pe lângă soluțiile de securitate cibernetică existente”, a declarat Jean-Claude Tapia, director servicii de securitate cibernetică, Atos France.
„Atos are o vastă experiență în programe de tip bug bounty pentru companii, ceea ce reprezintă un adevărat atu pentru dezvoltarea noastră pe piața franceză. Suntem încântați să ne unim forțele și să ajutăm tot mai multe companii să-și consolideze securitatea sistemelor”, a declarat Stijn Jans, CEO de Intigriti.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Gartner: 50% dintre clinici și spitale vor investi în RPA în următorii 3 ani

La nivel global, obiectivele de optimizare a costurilor și a resurselor post pandemia cu COVID-19 vor grăbi adopția tehnologiilor de automatizare robotizată a proceselor (RPA).

Citește articolul arrow_forward
Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

Specialiștii recomandă ca în perioadele dificile, cum ar fi cele de recesiune sau de pandemie, obiectivele organizaționale să se concentreze în special asupra eficientizării resurselor interne și creșterii productivității.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Numărul utilizatorilor afectați de malware financiar a crescut cu 7% în H1 2019, ajungând la 430.000

Cercetătorii Kaspersky au descoperit că 430.000 de utilizatori s-au confruntat cu programe malware create pentru a fura bani și criptomonede, în prima jumătate a anului 2019 - cu șapte procente mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut. Peste o treime (30,9%) dintre cei afectați sunt companii - dublul cifrei din prima jumătate a anului 2018 (15,3%)....

Citește articolul arrow_forward