Bug bounty constă în utilizarea abilităților unor cercetători, experți și hackeri etici, selectați conform unui protocol precis, pentru a căuta vulnerabilități într-o aplicație sau sistem. Introdusă pentru prima dată în 1995, această abordare reprezintă continuarea logică și complementară a testelor de penetrare pentru detectarea continuă a vulnerabilităților de securitate dintr-o organizație.
Combinând platforma Intigriti cu serviciile de securitate cibernetică ale Atos, clienții vor avea acces la o abordare mai simplă și mai amănunțită a proceselor de detectare și remediere a vulnerabilităților. Consultanții Atos vor sprijini organizația clientului pe tot parcursul creării și gestionării programelor bug bounty, oferind mai multe servicii esențiale, cum ar fi audit, teste de penetrare, analiza rapoartelor platformei, clasificarea vulnerabilităților, monitorizare, remediere și detectare gestionată, precum și servicii de răspuns.
Parteneriatul extinde expertiza și serviciile Atos în testarea vulnerabilității pe piețele private și publice din întreaga lume. De asemenea, permite Intigriti să își extindă prezența pe o piață franceză foarte competitivă și să își mărească vizibilitatea internațională prin valorificarea prezenței mondiale a Atos.
„Suntem impresionați de feedbackul excelent din partea clienților noștri cu privire la calitatea serviciilor și la maturitatea platformei Intigriti. Prin integrarea serviciilor noastre de securitate cibernetică la platforma Intigriti, putem oferi companiilor cele mai bune servicii de hacking responsabil, pe lângă soluțiile de securitate cibernetică existente”, a declarat Jean-Claude Tapia, director servicii de securitate cibernetică, Atos France.
„Atos are o vastă experiență în programe de tip bug bounty pentru companii, ceea ce reprezintă un adevărat atu pentru dezvoltarea noastră pe piața franceză. Suntem încântați să ne unim forțele și să ajutăm tot mai multe companii să-și consolideze securitatea sistemelor”, a declarat Stijn Jans, CEO de Intigriti.