Aplicația dedicată azilelor și centrelor sociale din România – oferită GRATUIT utilizatorilor săi

14 Aug 2018

Creată pentru a răspunde tuturor cerințelor și fluxurilor de lucru ale azilelor și centrelor sociale, aplicația Main Social Solution gestionează eficient activitatea acestora, punând accent pe transparență, previzionare, evaluare, analiză și dezvoltare.

Aplicația dedicată azilelor și centrelor sociale din România – oferită GRATUIT utilizatorilor săi

 

Începând de astăzi MainSocialCenter este Gratuit, poți beneficia de sistemul informatic complet, foarte ușor, Main Social Center începând de astăzi este gratuit în limita unui număr de beneficiari, dumneavoastră solicitați aplicația, noi o instalăm și o modificăm, mai apoi puteți să o folosiți fără rețineri, doar că nu puteți adăugă un număr mai mare de 5 beneficiari. Toate aceste gratuități sunt rezultatul numărului mare de clienți, care în acest moment folosesc aplicația.

Ne dorim ca toate centrele din România să folosească Main Social Center , singura aplicație destinată sistemului socio-medical din țară, Eduard Zadobrischi, Manager Main Software Solution.

Aplicația include mai multe module, cu rol în gestionarea dosarelor fiecărui beneficiar (dosar medical, anamneza îngrijire/psihologică/pre-post natală etc.), planificarea activităților, monitorizare, administrarea stocurilor (depozitare, inventar), raportare și managementul fluxurilor de date, modul dedicat resurselor umane (vizează personalul medical și/sau administrativ), facturare, gestionarea stocurilor (medicamente, produse curățenie, consumabile etc.), oferind o viziune amplă și detaliată asupra fiecărui centru de cost definit pentru fiecare unitate în parte.

Main Software Solution  le oferă tuturor clienților servicii de consultanță, mentenanță, webdesign, marketing, servicii social media, încercând să aducă un plus valoare celor peste 1700 de centre care ar putea deveni utilizatori activi ai aplicației.

Află mai multe despre aplicație aici!

Main Software Solution dorește să vă ajute atunci când sănătatea digitală devine o provocare și, în curând, o necesitate. Construim impreună o lume medicală online, care să vă satisfacă nevoile.

TRĂIEȘTE EXPERIENȚE UNICE

Experiența dobândită în timp ne-a ajutat să observăm diferite deficiențe de zi cu zi la centrele din portofoliu. Compania Main Software Solution urmărește să facă diferența prin îmbunătățirea proceselor, oferind o mulțime de beneficii prin intermediul soluției sale informatice.

Cu toții suntem martorii tehnologiei care intră din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi, indiferent dacă acceptăm sau nu această schimbare. Domeniul medical, căruia ne adresăm prin serviciilr noastre, nu reprezintă o excepție pentru acest lucru. Vrem să vă ajutăm atunci când sănătatea digitală devine o provocare și, în curând, o necesitate.

În principal, evoluția medicală este văzută ca fiind descoperirea unor noi proceduri medicale. Pe de altă parte, trebuie să conștientizăm că este la fel de important transferul serviciilor de monitorizare medicală în mediul digital, folosind numai dispozitive medicale conectate.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul